ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > גלריות הגולשים

גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 08-07-08, 19:20   #1
KOKO16
חבר פעיל

ברירת מחדל כמה תמונות שלי

פעם ראשונה שאני מעלה

KOKO16 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-07-08, 19:44   #2
buzaglo
חבר פעיל

חדר כושר: C-shape

חסרה המון מסה, או שאתה על אחוז שומן גבוה או שאין לך בכלל שריר ביד...
בקיצור תעשה מאסה...
buzaglo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-07-08, 20:16   #3
maorstyle
חבר פעיל

אני לא מצאתי שחסרה מאסה אני מצאתי שחסרים שרירים!
לא על כל הודעה צריך להגיד שחסרה מאסה
maorstyle מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-07-08, 20:18   #4
talll
חבר פעיל

הסמל האישי שלtalll

שלח הודעה דרך ICQ אל talll

מה אתה מבאס לו תחיים?!
אחי יש לך כתפיים טובות יחסית,השאר לא משהו
תפציץ במאסה,בהצלחה!

talll מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-07-08, 20:30   #5
KOKO16
חבר פעיל

מסה?! אני כל החיים עובד על מסה. אני בן 16 גובה 1.73 שוקל כמעט 80 קילו.
לגביי היד אני יודע, לא רואים את הבליטה ממש (אחוז שומן גבוה...) אבל היד גדולה ולא חסרים שרירים. אם תגע בה היא כולה חזקה מאוד ולא תמצא טיפת שומן. (היקף כמעט 37).

ורק שתדעו שהתמונות ממש מורידות, במציאות זה נראה שונה במיוחד החזה שהוא ממש בולט אצלי . הוא והכתפיים נחשבים להכי מפותחים אצלי.
ישן 08-07-08, 21:11   #6
shai224
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלshai224

ערב טוב חבר ,
לפי מה שאני רואה , אני יכול לפרגן לך על הכתפיים , בייספס נחמדים מאוד , אבל כמו שציינו פה אז באמת כדאי שתיתן עוד קצת במאסה והכוונה היא לאכול כמו שצריך אחי בלי לתת חשבון , במידה ואתה רוצה באמת לקבל מאסה מכובדת וחשוב לתת דגש באימונים על קטע של חזה כי איכשהו לפי התמונות פה אפשר לראות שהוא לא הכי מפותח שיש -אבל- כמו שציינתי , יש פוטנציאל גדול אצלך! תעבוד חזק על בייספס , כתפיים וכל שאר הגוף כמובן ומצפה לראות תמונות שיפור שלך בקרוב אחי.
בהצלחה!
shai224 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-07-08, 21:28   #7
talll
חבר פעיל

הסמל האישי שלtalll

שלח הודעה דרך ICQ אל talll

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shai224 צפה בהודעה
ערב טוב חבר ,
לפי מה שאני רואה , אני יכול לפרגן לך על הכתפיים , בייספס נחמדים מאוד , אבל כמו שציינו פה אז באמת כדאי שתיתן עוד קצת במאסה והכוונה היא לאכול כמו שצריך אחי בלי לתת חשבון , במידה ואתה רוצה באמת לקבל מאסה מכובדת וחשוב לתת דגש באימונים על קטע של חזה כי איכשהו לפי התמונות פה אפשר לראות שהוא לא הכי מפותח שיש -אבל- כמו שציינתי , יש פוטנציאל גדול אצלך! תעבוד חזק על בייספס , כתפיים וכל שאר הגוף כמובן ומצפה לראות תמונות שיפור שלך בקרוב אחי.
בהצלחה!
+1!!!!
אתם רואים?!
זאת תגובה כמו שצריך!
לא להוריד מוטיבציה וסתם לחוש על אחרים ,זאת תגובה כמו שצריך בונה ומחדירה מוטיבציה..

talll מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-07-08, 21:29   #8
Mr.Dino
חבר פעיל

הסמל האישי שלMr.Dino

כללי:: אור
עוסק ב:: תלמיד תיכון.

אתה על אחוז שומן די גבוה עם מעט שריר תעשה חיטוב ותתחיל מסה נקיה.
Mr.Dino מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-07-08, 21:30   #9
לוזון
חבר פעיל

הסמל האישי שללוזון

מסה דחוף אחי..
לוזון מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-07-08, 21:54   #10
KOKO16
חבר פעיל

ציטוט:
ערב טוב חבר ,
בהצלחה!
תודה אחי על התגובה!
אני שם דגש על מסה, כל אימון אני קורע את עצמי במשקלים (6 חזרות ואפילו 5).
אני יודע שיש לי אחוז שומן די גבוה ותאמין לי שאני אוכל הרבה. אולי בתמונות לא שמים לב אבל אני די רחב וגדול ביחס לילדים בגיל שלי (בין הגדולים מהמתאמנים בחד"כ שלי וילדים מהשכבה ובכלל מתאמנים בגילאים גדולים יותר) אני לא יודע למה אבל קיבלתם רושם שאני שחיף. אני בכלל לא!!!
עוד יומיים יש לי בגרות בלשון וסיימתי עם הלימודים ברוך השם. אני מתכוון לחיות בחדר כושר, עד עכשיו הלימודים ישבו לי חזק על הראש והיה לי קשה להשקיע, ממחרתיים יש לי חודשיים חופשיים של חדר כושר נטו. אני מעלה את התמונות עכשיו בגלל שעוד חודשיים אני רוצה לראות את השינויים.

שאלת השאלות שלי היא איך אני מוריד אחוז שומן אבל לא פוגע במסת השריר?! פעם בשבוע יש לי אימון ריצה של 8 ק"מ (לפעמים הוא 12), אני עושה אותו בעקרון בשביל לשמור על כושר אבל אמרו לי שריצות ארוכות מידי פוגעות במסה ובפיתוח של הגוף. מה אתם ממליצים? צריך הרבה אירובי שבשבילו מקריבים מסה..... (בעיה נוספת אצלי זה הממתקים שאני אוכל הרבה... צריך להתחיל עם תפריט מסודר)

אני שוקל להתחיל עם תוספים, מה אתם אומרים על קריאטין ?
ישן 08-07-08, 21:57   #11
buzaglo
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי buzaglo צפה בהודעה
חסרה המון מסה, או שאתה על אחוז שומן גבוה או שאין לך בכלל שריר ביד...
בקיצור תעשה מאסה...

לא באתי בכוונה להעליב חס וחלילה אני פשוט אומר שחסרה מסה ולא חשבתי אפילו להוריד את הביטחון ואת המוטיבציה למישהו...
ישן 08-07-08, 22:00   #12
buzaglo
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי KOKO16 צפה בהודעה
תודה אחי על התגובה!
אני יודע שיש לי אחוז שומן די גבוה ותאמין לי שאני אוכל הרבה. אולי בתמונות לא שמים לב אבל אני די רחב וגדול ביחס לילדים בגיל שלי (בין הגדולים מהמתאמנים בחד"כ שלי וילדים מהשכבה ובכלל מתאמנים בגילאים גדולים יותר) אני לא יודע למה אבל קיבלתם רושם שאני שחיף. אני בכלל לא!!!
עוד יומיים יש לי בגרות בלשון וסיימתי עם הלימודים ברוך השם. אני מתכוון לחיות בחדר כושר, עד עכשיו הלימודים ישבו לי חזק על הראש והיה לי קשה להשקיע, ממחרתיים יש לי חודשיים חופשיים של חדר כושר נטו. אני מעלה את התמונות עכשיו בגלל שעוד חודשיים אני רוצה לראות את השינויים.

שאלת השאלות שלי היא איך אני מוריד אחוז שומן אבל לא פוגע במסת השריר?! פעם בשבוע יש לי אימון ריצה של 8 ק"מ (לפעמים הוא 12), אני עושה אותו בעקרון בשביל לשמור על כושר אבל אמרו לי שריצות ארוכות מידי פוגעות במסה ובפיתוח של הגוף. מה אתם ממליצים? צריך הרבה אירובי שבשבילו מקריבים מסה..... (בעיה נוספת אצלי זה הממתקים שאני אוכל הרבה... צריך להתחיל עם תפריט מסודר)

גם לי יש בגרות יום חמישי איזה לחץץץ, בקיצור אחי בשביל להוריד אחוזי שומן עם פגיעה הכי פחות קטנה במאסת שריר אתה צריך חיטוב, קרא תא המאמר הבא ואם משהו לא מובן תפנה אלינו שוב:
http://www.israelbody.org/Index.asp?...&CategoryID=81
בהצלחה!
ישן 08-07-08, 22:12   #13
KOKO16
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי buzaglo צפה בהודעה
גם לי יש בגרות יום חמישי איזה לחץץץ, בקיצור אחי בשביל להוריד אחוזי שומן עם פגיעה הכי פחות קטנה במאסת שריר אתה צריך חיטוב, קרא תא המאמר הבא ואם משהו לא מובן תפנה אלינו שוב:
http://www.israelbody.org/index.asp?...&categoryid=81
בהצלחה!
לא נראה לי שאני הולך להשקיע את החודשים בחיטוב, זה מקטין את הגוף, מוריד במשקל ובמסה. חבל לי על הגודל שצברתי עד עתה ועל המשקלים והתוצאות.
אני חושב שהחודשיים האלה אני הולך להפציץ מאסה (כמו שעשיתי עד עכשיו) ולשלב קריאטין ואבקות חלבון.
ישן 08-07-08, 22:22   #14
Muscle-Man
חבר פעיל

כללי:: איש המאסל
עוסק ב:: לספור כבשים
חדר כושר: גולד ג'ים

אחלה טרפזים אחלה כתפיים.. מאסה גבר..
ישן 08-07-08, 23:26   #15
Dr. Muscle
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלDr. Muscle

כללי:: אלון
עוסק ב:: כלמיני

עדיף שתעשה posing בלי גופיה , זה סתם יכול לפגוע .
סהכ אחוז השומן בינוני עד גבוה ועוד אין הרבה מסה, למרות שהכל יחסי ויכול להיות שעשית התקדמות יפה עד עכשיו. אולי שתחטב בכמה קילו - וויזואלית תראה יותר גדול, או שתוסיף מסה... העיקר שתמשיך להתאמן אתה בתחילת הדרך.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

עזרים מומלצים:

רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים.
סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה.
כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים.

-------------------------------
גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי.
אל תיתן לו להשכח.
Dr. Muscle מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-07-08, 00:10   #16
shai224
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלshai224

ציטוט:
פורסם במקור על ידי koko16 צפה בהודעה
תודה אחי על התגובה!

אז לשאלת שאלותייך אחי , להוריד אחוז שומן מבלי לפגוע בשריר ?
אני יכול להגיד לך שאימון ריצה של פעם בשבוע ולא משנה אם זה 8 ק"מ או 10 , זה לא מה שיעשה את העבודה , הייתי ממליץ לך לשמור על תזונה נכונה , יש פה באתר הרבה מאמרים על תזונה ותפריטים ואני מאמין שאם באמת תרצה לבנות לעצמך תפריט אז אנשים יותר מישמחו לעזור לך בפורום זה דבר ראשון.
דבר שני שהייתי ממליץ לך זה לעלות את אימוני האירובי בשבוע ל 3/4 אימוני ריצה במידה ואת אוהב לרוץ ואם לא אז אימוני סטפינג בחדר כושר או כל אימון אירובי אחר לשמך זמן של כ חצי שעה עד ל 45 דק' מקסימום עם כמובן תזונה נכונה , אני מאמין שתוך טווח זמן של כחודש וחצי-חודשיים תראה כבר את החיטוב ותוצאות לא יאחרו לבוא.

כמובן שאין בעיה שתשלב קראטין ביחד עם אימוני אירובי וזאת ע"מ לא לאבד מסת שריר מיותרת וכמובן לשמור על הכוח במהלך האימון ולאחריו.
הייתי ממליץ לך בראש ובראשונה לרכוש אבקת חלבון שזה האלף בית של פיתוח גוף ולאט לאט להעמיק את הידע ע"י קריאת מאמרים וכו'...

במידה ותצטרך עזרה כלשהי אחי תרגיש חופשי לפנות.
בהצלחה בהמשך הדרך.
shai224 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-07-08, 00:27   #17
KOKO16
חבר פעיל

ציטוט:
אז לשאלת שאלותייך אחי , להוריד אחוז שומן מבלי לפגוע בשריר ?
אני יכול להגיד לך שאימון ריצה של פעם בשבוע ולא משנה אם זה 8 ק"מ או 10 , זה לא מה שיעשה את העבודה , הייתי ממליץ לך לשמור על תזונה נכונה , יש פה באתר הרבה מאמרים על תזונה ותפריטים ואני מאמין שאם באמת תרצה לבנות לעצמך תפריט אז אנשים יותר מישמחו לעזור לך בפורום זה דבר ראשון.
דבר שני שהייתי ממליץ לך זה לעלות את אימוני האירובי בשבוע ל 3/4 אימוני ריצה במידה ואת אוהב לרוץ ואם לא אז אימוני סטפינג בחדר כושר או כל אימון אירובי אחר לשמך זמן של כ חצי שעה עד ל 45 דק' מקסימום עם כמובן תזונה נכונה , אני מאמין שתוך טווח זמן של כחודש וחצי-חודשיים תראה כבר את החיטוב ותוצאות לא יאחרו לבוא.

כמובן שאין בעיה שתשלב קראטין ביחד עם אימוני אירובי וזאת ע"מ לא לאבד מסת שריר מיותרת וכמובן לשמור על הכוח במהלך האימון ולאחריו.
הייתי ממליץ לך בראש ובראשונה לרכוש אבקת חלבון שזה האלף בית של פיתוח גוף ולאט לאט להעמיק את הידע ע"י קריאת מאמרים וכו'...

במידה ותצטרך עזרה כלשהי אחי תרגיש חופשי לפנות.
בהצלחה בהמשך הדרך.
השאלה שלי אם אני לא נוגד את עצמי. עכשיו שיהיה חופש אין לי בעיה בבוקר להרביץ ריצה של 30-40 דקות ולהתאמן בחדר-כושר אחה"צ. אבל אם אני עובד ושורף שומן ואחרי זה מתאמן על מסה ועובד על ניפוח זה לא נוגד אחד את השני? ולגביי הקריאטין צריך לקחת לפני וגם אחרי הריצה?
ויש לי אבקות חלבון ואני מתחיל עכשיו גם עם קריאטין. לגביי השייק של הבוקר, עדיף לשתות אחרי הריצה נכון? בשביל לא לשרוף את החלבונים....
ישן 09-07-08, 01:30   #18
yonip
חבר פעיל

הסמל האישי שלyonip

הנה דוגמא לאחד עם מאסה אבל חרא גנטיקה ככה שלא רואים את זה ... בעסה לך בחור... תעשה חיטוב אולי יעזור
yonip מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-07-08, 01:42   #19
KOKO16
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי yonip צפה בהודעה
הנה דוגמא לאחד עם מאסה אבל חרא גנטיקה ככה שלא רואים את זה ... בעסה לך בחור... תעשה חיטוב אולי יעזור
אל תקבע לי אם הגנטיטקה שלי טובה או לא. הבעיה שלי זה השומן שבא עם כל אכילת השטויות.
אבא שלי היה ספורטאי הרבה מאוד שנים ואני רוצה לראות אותך עם כושר כמו שלו בגיל 52.(יוצא סיירת תן כבוד).
ישן 09-07-08, 01:57   #20
KOKO16
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי yonip צפה בהודעה

ועוד משהו: יש פה כמה שתופסים פוזה וזה ממש מעצבן (ועוד כאלה שאפילו לא העלו בכלל תמונות). אני ראיתי את התמונות שלך אחרי המסה ובאמצע החיטוב ואתה לא נראה לי כמו אלי האנה שיכול להביא הערות מזלזלות כאלה. אני מפסיק להיות נחמד אני מוכן לשים כסף שאני אוכל כמוך לארוחת בוקר, עוד מחוטב קליל שאפשר יכול להרים על בייספס פותח את הפה.
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא