|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() היום כול מאכל צריך לתגן אותו בהתחלה ......
בדרך כלל סתם דוגמא דגים של שבת עוד קוסקוס עם עוף וכול מיני בדרךך כלל צריך לתגן בהתחלה צריך לתגן תבצל פלפל עם הרבה שמן ... עכשיו הבעיה פה שתיגון זה על הפנים .. אז מה עושים במצבים האלו ? איך אפשר בלי לתגן ? יש פה משהו שמבין בבישול ומבין בכול העניין הזה ... או שזה לא ניראה בכלל התיגון בהתחלה עם הרבה שמן ... כי לפי מה שנראה לי זה ממש נורא ועד עכישו הייתי אוכל עם תיגון בהתחלה (גם היום) ואני בתקופה של חיטוב אז עם יש פה איזה בשלן שיוכל לענות על זה תודה. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|