|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
ההעמסה שלפני הרצח בחיטוב
שלום לכולם..
אני נמצא בתהליכי חיטוב שאני מקווה לסיים אותו עד הקיץ. עד היום לא עבדתי בתפריט קיצוני משהו.. תפריט סביר ואפילו הייתי צריך לאכול פחות מזה אבל הייתה ירידה במשקל בכל מקרה ואני בגישה של וואלה,יש לי עוד זמן עד הקיץ ואני לא ממהר לשום מקום והעיקר שמור על "המאסה" שאין לי :P ירדתי מ 86-7 קילו ל 77 ואני על מטר 83 קילו כרגע. ירידה נחמדה,אבל לא מספיק לי..אני החלטתי שאני מחטב עד שכל הגוף יהיה הפרדות (עד כמה שאפשר עם הגנטיקה המסריחה שלי :P) באמת שלא ראיתי ירידה ניכרת במאסה וההיקף יד באמת ששמר על עצמו. אבל אני טס לטורקיה עוד 3 שבועות ככה ורוצה לתת שלב אחד קדימה לחיטוב הזה, לקרוע את התחת ולראות עוד תוצאות. החלטתי שהיום אני עושה העמסת פחמימות ומתכוון לקצץ פחמימות. העלתי את התפריט שלי, אשמח לעזרה [IMG] ![]() תודה גל |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() זה העמסה? עד שאתה לא עובר את ה400 זה רגיל לחלוטין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() העמסה זה בדר"כ 2 גרם פחמימה לכל ליברת גוף.
__________________
knowledge is power ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אחראית תזונה ותוספים.
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() ממתי במלפפון יש חלבון?
__________________
mmm |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ^
רשום ככה במחשבון התזונה הזה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 2,445
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() מאיפה לקחתה ת'מחשבון הזה תביא קישור!
__________________
"אין לא יכול! יש לא יכולה!!!" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
XD זה התפריט חיטוב. את ההעמסה כבר עשיתי במסעדה אסיאתית =] והתכנון נשמע בסדר? אני מקצץ את רוב הפחמימות- לא אוכל פחמימה לפני אימון(ראה מג'דרה) אחרי אימון אני אקצץ ב 50 אחוז ואת הלחם אני אעביר לפריכיות אורז ויותר מאוחר לכוסמת או משהו עם פחות פחמימה המחשבון הוא golengo.com |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|