|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אתה: יש לך אש? למה יש לי נוד
אתה: יש לך אייסיקיו? היא: כן אתה: איזה גירסה? אתה: אפשר לקבל את הטלפון שלך? היא: לא אתה: ואת המטען? יאללה זרמווו ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תגידי אבא שלך זבלן?
לא אז למה את מריחה ככה
![]() |
#3 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() "תגידי זה לא כאב?
מה? שנפל עלייך אוטו גלידה יא מכוערת" ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() יואו משפטים חזקים רצח.
תגידי אבא שלך גנן? היא:לא אז איך יש לך כאלו אבטיחים
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה: אפשר לקבל את הטלפון שלך?
היא: לא אתה: ואת המטען? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() :):):):) חזק ביותר!!! אימצת כמה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() רגע זה יענו משפטים רציניים או להסתלבט?
כי ברציניים אני לא מאמין, פשוט "היי... איך קוראים לך?" |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() גם וגם חחח
אתה: מי? היא: מה מי? אתה: אל תקראי לי מאמי היא: חחחחח מה? אתה: מי? היא: אל תקרא לי מאמי אתה: רוצה להזדיין או לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחח אני כל כך הולך להשתמש בזה עם קצת שיפצורים משלי.. ו THE SUN - הם מסתלבטים, גם אני כמוך בלי משפטי פתיחה.. הכי אמיתי הכי טוב ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תגידי מה את אומרת אני ואת ניפרוש אליי אחרי זה
חיחיחי למה? לעשות לך שעווה
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() משפטי התחלה עם דתיות:
אתה: תגידי בובה זה כאב? היא: מה כאב? אתה: שפינו אותך מגוש קטיף אתה: תגידי אבא שלך גבאי? היא: למה? אתה: כי ספר תורה יפה כמוך לא ראיתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() את יודעת שיש לך יופי איטלקי? דומה לפיצה
![]() |
#14 | ||
חבר פעיל
|
![]() אתה: בוא'נה באת מהאגדות!
היא (בגיחוך): באמת? למה? אתה: כי את דומה בול לאחות המכוערת!
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך משו מוזר בפה ..
כן? מה? הזין שלי לא שם
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() הוא: אני יכול לקנות לך משקה? היא: את האמת אני מעדיפה את הכסף. הוא: אני צלם. אני מחפש פרצוף כמו שלך. היא: אני מנתחת פלסטית. אני מחפשת פרצוף כמו שלך. הוא: היי, לא נפגשנו פעם? או אולי פעמיים? היא: זה היה כנראה פעם אחת, אני בחיים לא עושה אותה טעות פעמיים. הוא: איך זה שאת כזו יפה? היא: כנראה לקחתי גם את החלק שלך. הוא: את רוצה לצאת איתי בשבת? היא: מצטערת, יהיה לי כאב ראש בסופשבוע. הוא: הפרצוף שלך בטח גורם לכמה ראשים להסתובב? היא: והפרצוף שלך בטח גורם לבטן שלהם להתהפך. הוא: קדימה, אל תתביישי. תציעי לי לצאת. היא: אוקי. צא! הוא: אני חושב שאני יכול לשמח אותך. היא: למה? אתה עוזב? הוא: מה היית אומרת אם הייתי מציע לך נישואים? היא: כלום. אני לא יכולה לדבר ולצחוק באותו זמן. הוא: את יכולה לתת לי את השם שלך? היא: למה? אין לך שם? הוא: את רוצה לצאת לסרט? היא: ראיתי אותו כבר. הוא: איפה היית כל חיי? היא: התחבאתי ממך. הוא: האם לא ראיתי אותך אפהשהוא בעבר? היא: כן. זה למה אני לא הולכת לשם יותר. הוא: האם הכיסא הזה ריק? היא: כן, וזה יהיה אם אתה תתיישב. הוא: היי מותק, מה הסמל שלך? היא: אין כניסה
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() יש לך יופי פנימי...
חבל שלא רואים אותו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |