|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מנהל מקצועי
|
![]() שאלה בבעית הספק..אם מישהו יכול לעזור לי איתה:
3 תלמידים פותרים תרגיל.אם את התרגיל פותרים רק התלמיד הראשון והשני אז הם יפתרו אותו תוך 12 דקות.אם את התרגיל פותרים רק התלמיד הראשון והשלישי אז הוא נפתר תוך 25 דקות.אם התלמיד השני יפתור 60% מהתרגיל ואת השאר יפתו התלמיד השלישי,התרגיל ייפתר תוך 72 דקות.מצא בכמה דקות ייפתר התרגיל אם פותרים את התרגיל שלושת התלמידים יחדיו. שאלה מעצבנת הגעתי לתשובה שלא הסתדרה לי..אם מישהו יוכל להביא גם דרך למשוואות שהוא פתר איתן אז מעולה! תודה מראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חחח גם לי יש שאלה לאלה פה שבשלוש יחידות.....
יש לי מחר מתכונת ואפילו לא פתחתי את החומר.. יחידה 03, לא הייתי כבר כמה חודשים טובים בשיעור מתט. איך עוברים ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() חח מה יש כזה דבר גם ב3 יחידות ?!
שמע ישראל.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי
|
![]() אם אפשר תשובה לעניין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() 336
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אין הספק ב-03
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בקשה טיפש:
מערכת של 4 משוואות: 12/x + 12/y =1 25/x + 25/z = 1 0.4z + 0.6y = 72 1 חלקי איקס וואי ו-זד זה ההספקים. אתה פותר את המערכת ומציב במשווה הרביעית: t/x + t/y +t/z =1 טי זה בכמה דקות ייפתר התרגיל אם פתרו יחדיו. במשוואה הראשונה זה 12 חלקי X |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כן זהו יא מעפן, למה אתה נולדת וישר הצלחת לפתור מערכת של 4 משוואאות יא ילד מגעיל
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
במקרה מי שפרסם את השאלה הזאת ישב לידי היום בכיתה והוא חבר טוב שלי. קוראים את זה בדיחות פנימיות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותגיד מה הנושא הכי קשה ברמה של 5 יחידות לימוד למה אני רוצה להשלים מ 4 ל5 נראה לי יהיה לי מאה ב שאלון ה ככה שננסה לקבל שבעים ב 2 האחרים וזה יהיה נחמד הציון הסופי שלי
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ב. זה בעיות הספק 006 ג. אין לי מושג מה הנושא הכי קשה, עוד לא עשיתי 07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |