|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חח שמעו קטע שקרה לי היום
אז ככה כבר הרבה זמן שאני מחפש קוביה הונגרית איכותית טובה כזאת של חברת רוביקס בקיצור אתמול יצא לי ליראות פירסום באינטרנט שהרשת הפנינג הביאו אותה לחנות הלכתי לסניף באשדוד וביקשתי את הקוביה המוכרת הוציאה לי קוביה מעפנה כזאת ב 4 שקל אמרתי לה שאני צריך את הטובה של רוביקס היא אמרה לי שהיא עולה 100 שקל אבל היא לא תגיע לסניף הזה אלא רק לסניפים הגדולים יותר אמרתי לה יפה שלום והלכתי לסניף גדול יותר בדיזינגוף אני כזה ניכנס שואל שלום יש לכם קוביה הונגרית של רוביקס ? המוכרת אומרת לי כן ויש גם מבצע ....יש לך ניסיון אחד לפתור אותה ב פחות מ 3:00 דקות אם אתה מצליח לפתור אותה בפחות מ3:00 דקות ....היא שלך אמרתי יאאלה מגניב פתרתי אותה ב 1:58 ולקחתי אותה חחח איזה כיף זה להרוויח ...במיוחד שאתה בא עם 100 שקל ביד לשלם ואומרים לך לא צריך חח זכיתי ב 100 שקל בקיצור רוצו לסניפי הפנינג יש רק 150 קוביות שמחלקים
![]() |
#2 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() חח גם אתה קיבלת את הכשרון של אחיך ?
![]()
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() פשש יפה יפה לך
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחח פעם אחת לקחתי קוביה פירקתי אותה ואז הרכבתי אותה :):):):) זה היה כשה הייתי קטן מאז המשפחה חושבת שאני גאון
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
אחר כך רציתי ללכת לסניף אחר לזכות בעוד אחת אבל בסוף שקיבלתי אותה המוכרת רשמה את הפרטים שלי וזה כדי שאני לא יוכל לקבל עוד אחת =|
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() אח שלך יכול ללכת לשמה לקבל.. אבל אם כבר שכל פעם שמישהו מצליח ירשמו בכמה זמן הוא עשה ואז כל מי שבא חייב לשבור את השיא של זה שהצליח לכדי לקבל את הקוביה.
![]() |
#7 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() תן לי יומיים אני לא מצליח :s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
פשוט עכשיו הפנינג החליפו סמל לאדע ....אז עשו איזה פירסום קטן נירא לי קנו אותם או משו
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
תיקנה לך אחת רגילה ב 4 שקל בכל חנות צעצועים יש פה אתר שמסביר די טוב.. http://www.glove.co.il/cube/rubik1.php אתה יכול לשבת כמה שעות ללמוד את הקטע שלה ואז אתה צריך רק ללמוד מהלכים העל פה ככה ליזכור אותם ואז להיתאמן הרבה כדי לעשות את זה מהר אני מאמין שתוך שבוע של משחק עם הקוביה אתה יודע לפתור אותה לעשות את זה מהר זה כבר יבוא עם הזמן
![]() |
![]() |
#10 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() היה ברוסיה תחריות של החרא הזה, אבא שלי עד עכשיו פותר אותה תוך זמן קצר
אני שונא תחרא הזה חחחחחחח
![]() |
#11 |
|
![]() שאלה, אולי קצת דבילית אבל אני לא מבין בזה.
איך אפשר לשבור בזה שיא עולם אם כל קוביה מסודרת אחרת? ז"א, אולי הבן אדם שבר את השיא בגלל שהוא לקח קוביה שהייתה קרובה לפיתרון?
![]() |
#12 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
http://www.youtube.com/watch?v=F-RwAsuZSro
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() אני יודע, זה ברור.
תראה בוא נגיד את זה ככה, אני נותן לך חבילה עם קלפים, תמיין לי אותם לאדום ושחור. עשית את זה ב30 שניות. עכשיו אני מערבב שוב, זה לא משנה כמה אני אערבב, זה שאני אערבב שוב זה לא אומר שזה יהיה יותר מעורבב, יכול להיות שבעקבות הערבוב שלי יהיו 10 אדומים אחד ליד השני, וזה יקל עליך בפעם הבאה, ואז תעשה 25 שניות. הבנת מה אני מדבר? אני לא מוצא הגיון בלעשות בזה שיא כי המצב ההתחלתי שלך הוא לא קבוע, לפעמים אתה מתחיל קרוב יותר לפיתרון ולפעמים רחוק יותר.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|