|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() אני עומד ומכין שק חלבון אחרי אימון...שם את החלבון בתוך קופסת סלמאס והסוכר בקופסת קריאטין..
המדריך מסתכל על הסלמאס : -סחטיין מה זה?! אני : זה חלבון בתוך הקופסה והסלמס עצמו זה פורמלת קריאטין... - אא הבנתי.. ומסתכל על המרכיבים ,.. יש בזה אשלגן ונתרן!!!! זה מסוכן אתה יודע ![]() ![]() זה רק קריאטין חביבי עם פחמימות וכמה מרכיבים... אני שם סוכר מתוך קופסת הקריאטין .. - מה זה ? זה סוכר בקופסת קריאטין. - אאאא זה סוכר על בסיס קריאטין כן הבנתי .. ![]() - למה אתה לוקח חלבון בכלל , חומצות אמינו זה הדבר הכי טוב לכוח .. ברגע הזה לא ידעתי מה לומר .. גמרתי את השק ועפתי משם ![]() ![]() מדריך שני .. גם חדש ניגש אלי באמצע סט לחיצת חזה .. אני בחזרה השלישית ב 110 קילו .. עושה 100% טכניקה טובה, לאט לאט והרגליים לא זזות מהריצפה. נעזר קצת בגב תחתון . המדריך : תרים את הרגליים למעלה ככה הכי טוב , אתה הורס את הגב ככה.. - לא אחי , אני יודע מה אני עושה והייתי בתחרויות לחיצת חזה .. תשמע אני יודע יותר ממך ואומר לך איך לעשות אני מתחיל לכעוס .. אוקי אני עושה לא נכון ואני מתאמן רק כדי לפגוע בגב עוף מפהההההה והוא הלך להתאמן.. עושה לחיצה 40 קילו ולא מוריד עד הסוף ![]() ![]() ![]() מה דעתכם ?
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|