|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יאללה מתחילים תוכנית סגנון Dc...אבל שיניתי קצת..
התוכנית תיהיה סגנון Ab 3 פעמים Aba Bab A- חזה+כתפיים+יד אחורית+רחב גבי+עובי גב B- בייספס+תאומים+האמסטרינג+ארבע ראשי+בטן חזה- אימון 1-לחיצות חזה בדאמבלים אימון 2-לחיצות חזה עליון בסמית אימון 3-לחיצות חזה במכונה(האמר) כתפיים- אימון 1-לחיצות בדאמבלים אימון 2-כתף אחורית במכונה(פלייס הפוך) אימון 3-הנפה לפנים בחבל(פולי תחתון) יד אחורית- אימון 1-לחיצה צרפתית בשכיבה אימון 2-פשיטה בחבל אימון 3-לחיצות חזה באחיזה צרה בסמית רחב גבי+עובי גב- אימון 1-פולי עליון+חתירה במכונה חופשית אימון 2-פול אובר+בנט אובר אימון 3-מתח+מסור בייספס+תאומים- אימון 1- כפיפות במוט W+לחיצות תאומים בlp אימון 2-פטישים+תאומים בישיבה אימון 3-מוט בפולי תחתון+תאומים בסמית האמסטרינג+4 ראשי- אימון 1-כפיפות בשכיבה+סקווט בסמית אימון 2-לחיצות בlp גבוה+פשיטה בישיבה אימון 3-כפיפה בישיבה+lp רגיל בטן-פעמיים בשבוע איזה משו..אין הרבה מבחר לבטן חזה+יד אחורית+כתפיים+בייספס+תאומים מקבלים 8 חזרות עבודה ואימון עולים במשקל על אותו מספר חזרות ואימון אחריו עולים בחזרות על המשקל הגבוה..עם Rp כל פעם חצי מהחזרות... רגליים וגב מקבלים סט עבודה כבד של 8 חזרות ואז עוד סט של 15 חזרות ויש RP רק על הסט השני מנוחה של 2 וחצי דקות בין תרגיל לתרגיל 2-3 סטים חימום לשריר גדול 1-2 לקטן-משקליים קלים על טווח של 10 חזרות+- צריך קצת הצעות לשיפור כי אנלא בטוח שככה אמור להיות..שיגיב מי שקצת מבין את השיטה או התנסה בסוגי תוכנית כאלה..ארבל אם אפשר..אשמח לתגובה ואולי גם למתיחות המיוחדות שלא היו בהסברים בן 17 במאסה... מצב:רזה+ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() מה זה Dc?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה נראה זוועה כי אני לא מבין את זה בעיקרון אבל אני בטוח שיש פה משהו חכם יש מצב להסבר אולי קצת על התוכנית ? מזה ? איך זה עובד ? איך זה אפשרי בשבילך לעבוד גם על גב גם על כתפיים וגם על חזה באותו אימון ומזה Rp ?
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אימון ראשון יהיה X (לא משנה A או B כי לשניהם יש 3 ואריאציות - אחת לכל אימון) אימון שני Y אימון שלישי Z משמע כל אימון שונה בשביל גיוון ושבוע אחרי זה מתחיל עוד פעם סבב יש מבין?
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תראה אני קראתי מזמן את המאמר על dc וזה נראה לי לא טוב אימון B הרבה יותר קצר מA התרגיליםשבחרת לדעתי לא משו ואיפה הדדליפט?
אבל זה מה שאתה רוצה שיהיה לך בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חחח זה לא מה שאני רוצה..אני כותב בשביל שתעזרו לשנות את זה ולשפר..
אין סקווט ודד ליפט..עזבו תשאלות אפילו למה אימון B לא ממש קצר..5 שרירים בכל אחד.. איזה תרגילים לא טובים..תסביר את עצמך |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() איפה הסקוואט ? איפה הדדליפט ?
למה כל כך הרבה עבודה במכונות ? למה רק תרגיל לחיצה אחת לכתפיים ? איך נראית התזונה שלך בנוסף לתוכנית הזאת ?(יותר מבכל תוכנית אחרת ,התזונה פה קריטית)
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() יש רק סקווט בסמית..והכנסתי אותו
הייתי עושה סקווט על המקבילים אבל המוט נפל מהם ועשה חור בריצפה..ובגלל זה אין יותר סקווט דד ליפט פשוט אין איפה לעשות וגם נמאס כבר לריב עם המדריכים בקשר לזה...הם פשוט מוציאים מהמכון אתה חושב שכדאי לשנות נגיד את ההנפה לפנים ללחיצות ארנולד נגיד או במכונת האמר או בסמית?? ואיזה מכונות אתה חושב להחליף..?פשוט זה קצת בעיה עם Rp לעשות הרבה חופשי..אין ספוטר קבוע.. בקשר לתזונה..היא לא מצויינת אבל אני פשוט יעלה בהרבה את כמויות החלבון ואולי גם פחממות ושומנים בקצת..הכמות פחממות דיי טובה והרבה פחממה איכותית(לא הרבה תפוח אדמה ופסטה) מה אתה ממליץ לשפר...בתוכנית ואיזה תוספים בתזונה כדאי לעשות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
בעיקר עם הכתפיים אני הייתי שם שני סוגי לחיצות והרחקת כתף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
הוצאת לי את המילים מהפה לחיצה בהאמר ,לחיצה בדאמבלים ,והרחקה לצדדים עם דאמבלים
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
עד עכשיו הייתי עובד בתוכנית AB כאשר הקדשתי 6 סטים לכתפיים [ועוד 3 לטרפזים]. לחיצה מאחורי העורף במוט והרחקת דאמבלים לצדדים. שיניתי עכשיו את התוכנית [גם AB, אבל חלוקה אחרת ותרגילים שונים] ואני לא יודע איך אפשר לשנות את ההנפה לצדדים. עכשיו זה ככה אצלי: 3X8,6,6 לחיצת כתפיים עם דאמבלים 3X10 הנפה קדימה עם מוט [פולי תחתון] הדילמה שלי היא בזה שאני יודע שיש פה יותר מידי עבודה על הכתף הקדמית ולעומת זאת הכתף האחורית בכלל לא עובדת כמעט והאמצעית קצת. אולי לשנות במקום ההנפה קדימה ללחיצה במכונה? או כתף אחורית? לא יודע! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() אני עושה לחיצה במכונה לחיצה עם דאמבלים והרחקות לצדדים, אחלה עבודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
אני פשוט ממש אוהב לעבוד על טרפזים וזה שריר שדי חשוב לי, לכן אני משלב אותו פעמיים בשבוע. יש לי 6 סטים לכתפיים ו3 לטרפזים.. ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
חשבתי על מוט מאחורי הראש אב לאם אני זוכר נכון אתה שונא את התרגיל הזה בגלל הסיכון לדלקות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() כן Ab ארבע פעמים בשבוע... יש לי 10 סטים לכתפיים והטרפזים עובדים ביום של הגב בכלל :x
A - חזה כתפיים יד אחורית B - גב יד קדימת רגליים ( נדמה לי שהטרפזים עובדים בtbar, במתח ובמסור וחתירה בפולי תחתון ) אני צודק? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה שכן אתה עם גיל לא? שזה אומר שלחזה יש 15 סטים, גב 17 וכתפיים 12 והכל באותו אימון ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() אני עם גיל ולא אין 1000 סטים =] יש דרופסטים נאצים פעם אחת באימון...
בשביל מה תרגיל לטרפזים? זה לא שהם נחים באימונים... ולשאלה שלך לחזה יש 10סטים+ דרופסט ולגב 12, אבל כל תרגיל הסט הראשון הוא ל50% כדי לתת חימום לשרירים, ובתרגילים של 4 סטים סט ראשון ל50% וסט שני ל75%... קיצור היה טוב היה נחמד אני הולך להרביץ אימון :} בה ביי.. נ.ב אירובי אני בכלל נותן בימי מנוחה ( 100 דקות בשבוע ככה ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() אני ממש בדילמה בנוגע לטרפזים, אני ממש אוהב לעבוד עליהם, אבל מצד שני אני רוצה גם להכניס עוד סטים לכתפיים ואני לא רוצה שיהיה עומס. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|