|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() אז ככה, כבר כל כך נמאס לי מהפצעי בגרות האלה שזה משהו.
אני כבר רוצה להתחיל לקחת ראוקוטן, אבל כבר מתחיל הקיץ עוד מאט, ואני לא יודע אם אצליח להתמודד אם זה. אני לא הולך כל כך הרבה לים או לבריכה אבל אני בטוח אחשף הרבה לשמש ולפעמים אני גם אלך לבריכה, ים וכד'. אז לאנשים שלקחו את התרופה, ואולי אפילו בקיץ, מה דעתכם? להתחיל לקחת אותה למרות שהקיץ מתחיל? ועוד שאלה חשובה, אני למשל אקח ראוקוטן ואני כן אחשף לשמש ואשרף למשל, למה זה יכול לגרום S:?
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי
|
![]() תעשה טובה לעצמך..אל תתחיל בקיץ..באמת שזה סיוט..אני בשלבי סיום..והחום בשבועות האחרונים גומר אותי..העור בפנים מתייבש ממש..והידיים עם שריטות מהיובש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם תחשף לשמש יותר מידי בזמן לקיחת רואקוטן יהיו לך כתמים אדומים על הפרצוף - מאוד לא נעים
בחרת חרא תקופה להתחיל עם זה..
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי
|
![]() פשוט שלא יתחיל עם זה בקיץ..שיתחיל בנובמבר ככה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ובאסה, באלי להנות בקיץ אבל באלי יותר להפטר מהפצעים האלה זה ממש מפריע.
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח בקיצור זה ממש ממש יהרוס לי את הקיץ אם אני אקח עכשיו?
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
השפתיים שלך יראו כמו מנוש של אישה בת 90 בקיצר..יהרוס לך את הקיץ כן.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() וואלק אחי גם לי הפצעים מפריעים למרות שבזמן האחרון אחותי קנתה לי סבון מיוחד לפנים + משפחה לפצעים
כל יום במקלחת אני מקצף תפנים עם הסבון ואז שם תמשחה וווואלה עוזר לי רצח תנסהה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() מזה עד כדי כך חמור ?
יענו לי בקושי היה חצ'קונים בגיל ההתבגרות וגם כשהיו לי ההיתי מורח משחות בלילה ולמוחרת קמתי כמו חדש ראוקוטן זה משהו רוצח לא ? זה מקרים קשים ביותר
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() כשתיקח ריקוטן..תידע ש הם 10% הם יכולים לחזור...בגלל זה לקחתי שנה =\ סיוט סיוט! אל עוזר...
![]() |
#13 |
|
![]() תשמע ראקוטן זה הדבר, זה פשוט משתלם ברמות, השאלה היא אם אתה מוכן לסבול את הגיהנום הזה של השימוש.
יובש בכל הגוף(אני מתגרד בגף כמו ובכל הגוף כמו האלה מהישרדות, זה ממש מעורר רחמים), איסור חשיפה לשמש, אולי הפסקת אימונים, כאבי פרקים ושרירים, ויצאו לך חצ'קונים בכמויות מטורפות(אני לא רוצה להגעיל פה אנשים, אבל אני הגעתי למצב שהיו לי כ"כ הרבה שפשוט היו מתפוצציל לי בלי שליטה, בין אם זה כשאני ישן וקם עם כרית מוכתמת בדם ובין אם זה וצאת מהאמבטיה עם חצי פרצוף של חצ'קונים שהתפוצצו מהזרם של המים), המצב שם פשוט עדין, כל נגיעה קטנה, גירוד קטן פתאום מתפוצץ :\ אני כבר בשלבי סיום, רואה את האור בקצה במנהרה, זה פשוט מצויין.עוד פחות מחודש. לגבי אם לקחת את זה בקיץ, אני לא יודע כמה זה כדאי בגלל האיסור חשיפה לשמש, אבל אם אתה מוכן לסבול 4-8 חודשים ככה... ואתה מוכן מבחינה מנטאלית\נפשית אז למה לא... קח אותי לדוגמא, אני עכשיו סובל בטירוף, כל היום עם ארוך כדי לא להחשף לשמש, פעם אחרונה שהלכתי עם קצר כל היד התמלאה פריחה מוזרה. לאלה שלא משתמשים או השתמשו, זה בטח שמע מוגזם, אבל זה באמת נוראי כמו שאני מתאר את זה, לפחות ככה הגוף שלי הגיב לזה.
![]() |
#14 |
מנהל מקצועי
|
![]() איתן..אני מגיב בדיוק כמוך..ואגב גם אני פחות מחודש מסיים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
ויחונת, האמת שמאז שהתחלתי להשתמש אני כל היום עם ואזלין על השפתיים והיובש בשפתיים לא היה בכלל נוראי, לא הספיק להחמיר בגלל שהתמדתי לשים ואזלין.
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני כבר אחרי חודש אם הטיפול ברואקטון אני אומר לך שמבחינת שמש ריצה ספורט וכו... זה לא מזיז לי לא יודע למה אבל מבחינת השפתיים אני סובל אחושרמוטה כל השפתיים שלי סדוקות דם יובש אחושרמוטה עד כדי כך שאתה לא מרגיש שפתיים אתה מרגיש בטון הרגשה חראא אתה מתבאס הייתי במסיבה התבאסתי להתחיל אם בנות מי לעזאזל תרצה לנשק שפתיים כאלה אתה לא יודעע איזה גועל נפש הכל עור חתוך כזה.. מבחינת שמש הייתי היום בים 3 שעות זה לא הזיז לי וגם עשיתי ריצה בשמש הקופחת 40 דקות כאב לי הראש רצח לא יודע אם זה קשור..
וחוץ מזה מה אתם אומרים 4 חודשים אני חודש אם התרופה וכבר 80 אחוז מהפצעים ירדו לי אני מתכנן עוד חודש וזהו...
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
פחות מ20 יום בערך.. הפסקתי את טבלת הייאוש חחח סתם הוציאה אותי יותר מיואש, אז אני לא יודע כמה ימים בדיוק, אבל אני חושב שפחות מ20..
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() לא זמן טוב להתחיל עם זה..תתחיל עם זה בסוף הקיץ..
ככה שבסוף החורף תסיים עם זה והקיץ של שנה הבאה יהיה לך הרבה יותר כיף ... עור חלקק בינתיים תשמור תמיד על עור נקי ... מהדברים הקטנים ביותר כמו לשתוף פנים כל בוקר ולילה (עם סבון מיוחד) , תשים אולי גם משחה נגד חצ'קונים , ואפילו לא לגעת בפנים אם הם מלוכלכות וגם אל תאכל יותר מדיי שומן ... אם תתמיד ככה אתה תראה שזה ממש יעזור ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
כל הלחיים שלי חלקות..נשאר לי קצת במצח.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
קח אותי, נסיתי הכל, מלמרוח טלק על הפנים כדי לייבש(גם משחת שיניים שמתיXDDDD) וכל מיני משחות וסבונים שרופאים המליצו לי, תמיסות ניקוי ועוד חרא כאלה, ופשוט לא עזר. עשיתי כל מה שאמרו לי, קראתי באינטרנט(חפשו בגוגל "אקנה" תמצאו אתר רשמי על אקנה, תלמדו משם) עקבתי אחרי ההוראות וכלום לא עזר. בקיצור, יש אנשים שנפל עליהם משמיים להיות מחוצ'קנים ותרופות חיצוניות לא יפתרו את זה.
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|