|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם.
שמתי לב שבחו"ל רוב המפתחי גוף נוטים לעבוד במתכונת של אימון לשריר פעם בשבוע בחלוקות שונות כמו Abcd, Abcde, Abcdef לעומת זאת בארץ חלק ממפתחי הגוף אוהבים יותר לתת גירוי לשריר פעמיים בשבוע וזאת על ידי חלוקות שונות כמו Abc 6 פעמים רצוף או 3 אימונים יום מנוחה ואז שלושה נוספים. או אימון Abcd ואז עוד אימון ככה שיוצא 5 אימונים בשבוע. אני מודע לכך שהחלוקות לחלקם משתנות בהתאם לתקופות מסה וחיטוב אך בכל זאת בחו"ל גם בתקופת מסה וגם בתקופת חיטוב הם עדיין עובדים במתכונת של שריר פעם בשבוע בעבודה אינטנסיבית. מה דעתכם? אך אתם אוהבים לעבוד? באיזו חלוקה פלוס מינוס? אני כרגע עובד במתכונת של שריר בשבוע 5-6 ימים בשבוע גם חיטוב וגם מסה ההבדל היחידי שבמסה עקב המאזן קלורי השלילי אני לא יורד בטווחי חזרות פחות מ-8 חזרות זה הכול. עד עכשיו המתכונת הזאת הניבה לי תוצאות טובות מאוד אני אשתדל לעלות תמונות השבוע. סופש נעים לכולם.
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אתה מפתח גוף מתחרה?
או שאתה מתאמן להנאתך כמו רובנו פה ואם האפשרות השניה אז אתה טבעי או לא |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ניסיתי 6 פעמים בשבוע Abc לא הלך לי טוב בחינת התאוששות....
השבוע הזה ניסיתי 4-5 פעמים בשבוע Abcd גם לא להיט מכך שתכנית של 4 פעמים בשבוע Ab זאת תכנית הכי נוחה שיש .
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() בגלל הסטרואידים יש להם התאוששות מהירה יותר מהירה.
וחוץ מזה,הם בנו תוכניות מיוחדת . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני כרגע מתאמן בצורה חובבנית אבל השאיפה היא לרמה מקצועית.
וכמובן כרגע ללא סייקלים. זה העניין בחו"ל רובם על סייקלים אז אין בעיה לעבוד על שריר פעמיים בשבוע מכיוון שהם מתאוששים מהר. שוב השיקול הוא האם שריר פעם או פעמיים בשבוע. גם באימון Abcd זה שריר פעם בשבוע אלא אם כן חוזרים על עוד אימון כלומר 5 אימונים בשבוע.
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכמובן תוספי מזון שגם עוזרים בהתאם. דרך אגב לא ציינתי אני כרגע עובד בתוכנית ABCDEF שריר בשבוע אימון של 45 דקות באינטנסיביות והוא הניב לי את התוצאות הכי טובות עד כה.
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אם זה נתן לך את התוצאות הכי טובות כמו שאתה אומר אז תשאר על זה.
למרות ששריר בשבוע זה דרגה שרק וותיקים מתאמנים ככה וזה גם לתקופה קצרה אני חושב לא תמיד |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|