|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() איך אפשר למדוד בצורה הטובה ביותר כמויות של שיבולת שועל לפני הכנה (בלי משקל)
נגיד כמה גרם זה כוס חד פעמית מלאה, או כף של אבקת חלבון (סקופ) ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() מחר אני אמדוד לך חד פעמית עם ש"ש סבבה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שים כוס ריקה על המשקל (משקל של מטבח) תמלא ותחשב מה הבעיה..
__________________
לא סופר שומן רווי ![]() רעל רעל רעל לא להפסיק גם כשרע רעלללללל ![]() תעשו מצווה ותיכנסו מתחתי: http://bux.to/?r=rotemtz Sometime life gets you down, Just KEEP EATING |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() נגיד בהכנת תפריט אני רוצה 50 גרם שיבולת שועל לא מוכנה
מה הערך התזונתי יהיה לאחר הכנה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 1,508
כללי:: שרירים גדולים,לא שחיף....
גיל:: שחייה תחרותית+חדר כושר
|
![]() אותו הדבר כמו לפני הבישול...
__________________
טרקס סוס הוא הילד הכי הומו בפפורום ויש לו היקף 16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() אותו דבר רק שאחרי הבישול היא תשקול יותר כי היא תספח נוזלים, תמיד מחשבים לפי ה"לפני בישול"
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|