|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() אני במעבר מחיטוב למסה. עבדתי עד עכשיו 3 פעמים בשבוע ורצתי 2-3 פעמים.
3 שבועות אחרונים עברתי לתוכנית הבאה, 4 פעמים בשבוע (אימון פעם וחצי בשבוע, פעמיים בשלושה שבועות..). אני עובד עכשיו AxBxCAx BxAxCBx וחוזר חלילה. על C אני לא חוזר. אשמח לשמוע חוות דעת ורעיונות לשיפוצים, תודה רבה מראש! A(31 סטים) גב, יד קדמית, טרפז, בטן, אלכסונים. גב(11 סטים): מתח מקס x 3 דדליפט 10 x 4 חתירה יד יד 10 x 4 יד קדמית(6 סטים): ברבל קרל 8 x 3 דמבל קרל (על הירך) 10 x 3 טרפז(4סטים): שראג 10 x 4 בטן(6 סטים): כפיפות עם משקל על החזה 15 x 3 ג'ק נייף 15 x 3 אלכסונים(4סטים): להישען לצד 10 x 4 B(21 סטים) חזה, יד אחורית, כתפיים. חזה(9סטים): בנצ' פרס 10 x 3 פרפר חופשי 10 x 4 שכיבות שמיכה 15 x 2 (אין אפשרות לבצע שיפועים ומקבילים כרגע, כשתהיה ספה אני אחליף) יד אחורית(6 סטים): פשיטת מרפקים 10 x 3 דמבלז סקל קרשר 10 x 3 כתפיים(6 סטים): לחיצת כתפיים 8 x 3 הנפת כתפיים 10 x 3 C(28 סטים) רגליים, אמה, בטן, אלכסונים. רגליים(11 סטים): סקוואט 10 x 4 לאנג' 10 x 3 הרמת תאומים 10 x 4 אמה(7סטים): כפיפות אמה ברבל 10 x 4 לחיצות עם קפיץ יד 10 x 3 בטן(6 סטים): כפיפות עם משקל על החזה 15 x 3 ג'ק נייף 15 x 3 אלכסונים(4סטים): להישען לצד 10 x 4 זה רשום כאילו הבטן והאלכסונים תמיד עם A וC, זה לא נכון מכיוון שאני עושה בטן ואלכסונים בראשון וחמישי, לא משנה מה יוצא בראשון (A או ![]() בנוסף רציתי לשאול אם מישהו מכיר ספה שמתקפלת למינימום (אני יודע, בלאי, מחיר, אבל אין מקום והכי חשוב זה כמה שזה מתקפל), אם כן אשמח לקבל שם\דגם.תודה רבה מראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב אימון אמה,
שים את הטרפזים עם הכתפיים, באימון של הרגליים שים את הכתפיים. לדעתי זה לא הכרחי לעשות בטן יום כן יום לא, אבל איך שבא לך. לגבי תרגילים מישהו יותר מבין ממני יגיד מה דעתו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() למה אתה מסבך את החייים.
תעשה Fbw או Ab וזהו.
![]() |
#4 |
|
![]() תודה.
אני לא עושה בטן יום כן-יום לא. אני עושה ראשון וחמישי. אמה לא מפריע לי לאמן, בכל מקרה האימון לא ארוך מדיי. אם אני אעביר כתפיים מb, הוא יהיה קצר מדיי. זה הכרחי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
לא מסבך לי את החיים, להיפך, זה נותן עניין וגיוון ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() הסתכלתי רק על הרגליים ואימון כזה לא מספיק בתור אימון של פעם בשבוע סקאווט אתה יכול להרשות לעצמך לעשות כבדים _6-7 חזרות) תוסיף גם לג פרס תתחיל להפציץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
האמה שלך מספיק פועלת בתרגילים אחרים, לא דרוש אימון ספציפי עליה. לעבוד עליה זה יהיה עם חצי אמה בקבר כבר בהתחלה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
אני עובד בבית.. בכל מקרה, עדיף 6-7 חזרות כפול 4 סטים עם יותר משקל מאשר 10 על קצת פחות משקל? ja rule, תודה רבה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אי אפשר להגיד אם עדיף או לא, תלוי במטרה שלך, ביכולת שלך, במה שעובד עליך יותר טוב, וגם חשוב לגוון.
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תבדוק חודש ככה וחודש ככה, ותסיק מסקנות לגבי זה.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מה אם כתף אחורית , מה אם גב תחתון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תעביר את הכתפיים לאימון C
|
![]() |
![]() |
![]() |