|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני הולך לקנות השבוע אבקת חלבון של אופטימום, איזה טעם אתם ממליצים הולך הכי טוב עם מים (אם יש כזה)?, לצערי יש לי בעייה עם חלב:cry_1: אז אני נאלץ להתפשר.
תודה על העזרה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() צ'מפיון קרם עוגיות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אופטימום קרם עוגיותצ + קצת סוכר ענבים
יוצא מדהים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל ראשי
|
![]() הכל הולך סבבה עם מים, פשוט אל תשים יותר מידי מים שלא יהיה דליל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה שותה את השייק עם מים וסוכר ענבים אז אין על הוניל אם אתה שותה בלי הסוכר ענבים הכי טעים הקרם עוגיות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני שותה רק עם מים
(יש לך בעיה עם לוקטוז אה?) שתה צמפיון בננה עם סוכר ענבים אם בלי סוכר ענבים שתה קרם עוגיות של אופטימום/צמפיון שיהיה בתאבון |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() קודם כל לדעתי רוב האבקות אם חלב יוצא מגעיל,שנית אם מים הרבה יותר טעים ויש שיטה שזה יצא ככה אתה פשוט מאוד סם תכמות אבקה שאתה משתמש בשייקר וממלא מים שהמים יגיעו ל4\3 גובה מהגובה של האבקה ואז מנהר ושותה בכייף
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וחלב עם האבקה זה בכלל לא מגעיל אחי זמ ממש כמו מילקשייק (לפחות עם הקרם עוגיות של צ'מפיון :S) ואני אחרי אימון שותה את השייק עם חלב 0% אז אין ממש שומן שמעקב את הספיגה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() טעמתי צמפיון בננה עם מים והמון סוכר ענבים, דווקא היה טעים.
השוקו שלי מעולה עם חלב לא טוב עם מים.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|