|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
נפשונית חדר כושר על הפנים!
כמה שהחדר כושר הזה מגעיל אתם לא מבינים אני חייב לפרוק את זה לפני שאני זורק תמחשב מהחלון מרוב עצבים!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1.הקירור כבוי!אין מזגן..לא מפריע לי להיתאמן בלי מזגן תאמת ממש על הזין שלי!!אבל שיש מדריך בן 60 שאומר קר לי ושאני אומר 60 אני מתכוון לזה!!!ומדליק את החימום!!!זה מטורף כבר לא?! 2.אוירה של שחיפים ופרחות!לחדר כושר הזה מגיעה קבוע חבורה של חבר'ה צעירים כולם 20 קילו מקלות!וכל היום עסוקים להתאמן...כל להתאמן על שרירי הפה!!!מדברים בין סטים ועושים מנוחה של 10 דקות רבע שעה שצריך לבקש מהם בנימוס "זדיין מהמכשיר יאלה יאלה סע סע סע" כדי שהם יעופו משם!לפעמים לדפוק כאף כדי להראות שאתה רציני! 3.מוסיקה..אני לא אומר שצריך לשמוע בחדר כושר מזרחית ממש לא!אבל..לפחות לשים מוסיקה שתיתן קצב!למשל אני הייתי חולם על אמון אמארת' או דיסטורבד באימונים אבל זאת הבחירה שלי לאימונים בלבד!או מוסיקה שחורה או סתם היפ הופ או טראנס או משהו קצבי! אבללללללללללללל בגלל שיש לנו מדריך :):):):):):) הומו ניטחן בשם שמואל המתחנגל!הוא שם לי באמצע החדר כושר בנוסף לחימום שהוא בטוב ליבו הדליק...RAY CHARLES מי לעזאזל שומע תמוסיקה הזאת באימונים מי?!?!איך אפשר להיתאמן אם כזה דבר ששר לך "שיר לילה טוב" באמצע הסקוואט? 4.פחדנים!אם יש משהו שאני שונא באנשים זה פחדנות אני לא סובללללללללללללל פחדנים ואנשים אם אופי של כוסיות דגש על גברים פחדנים זה דוחה אותי!!!אז אם אני בטעות מפיל משקולת בריצפה ולא תגידו איזה מבוגר..בחור צעיר בן 24 ניגש אלי ואומר לי "אתה מוכן לא לזרוק?!זה לא גן חיות פה ולא מר עולם!זה מפריע ומבהיל!" מה אני אמור לעשות?לפוצץ לו תצורא באמצע המכון ליד כולם או אחרי שהוא יוצא לפוצץ לו תצורא במגרש חניה פשוט קשה לי להחליט??!@#?!@#? 5.זקנות מסריחות סובלות מקור!אני פשוט לא יכול לסבול את העובדה שלחדר כושר מגיעות כל מיני מגעילות ומטומטמות שאני בכלל לא מסתכל לכיון שלהם!!!גם כי יש לי חברה ![]() ![]() שבאות למדריך ואומרות "קר לי בבקשה תכבה את המזגן" יבת אלף :):):):) מסריחה :):):):):):)?!?!?מה אנחנו ניראים לך פה???בבית הבראה??קר לך?שוואלה?סימי מעיל יזבל גם תורידי יותר מים ישמנה מזדיינת במקום לספר לעולם על כמה העוגה שהכנת דיאטטית וכמה שזללת אותה בפראות ואת לא מבינה למה את לא מרזה?!??@?@!2 לכל מי שחושב לעשות שם מנוי בעיקר לכל החולונים שפה!!!תיתרחקו ותירשמו לגו אקטיב או לחיטובים! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחח
בנאדם אתה לא רגוע בכלללללל חח לא צריך לפוצץ כל אחד שרק זרק לך איזה מילה ועוד לא תגיד מילה רעה או משו.. אני מבקש תיהיה רגוע חח
![]() |
#3 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() חחחח הקטע של Ray Charles הרג אותי....
שחיפים לכל מכון יש...
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תיקח אוזניות חחחח
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הרגת אותי סופית גלעד !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() באתי להתפוצץ בידיוק על המכון שלי אבל גלעד סיכם את זה, אמנם אני לא במצב של המכון שלו ( כן אני מבין שזה לא תורם גלעד, 3>) אבל פשוט נמאס מכול הזקנים המזויינים האלה ומכול האווירה של ספא.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חחח מסטול אתה..
אבל תביא להם מכות באמת, חבל לשמור בפנים
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תישרוף את המכון ותירשם במקום אחר
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() שחיפים שבאים רק לדבר ולעבוד על חזה ויד קדמית או להרים 2וחצי קילו בבנט אובר רו ולהתלהב מהטכניקה זה מכה אחושרמוטה במכון שלי!!
צריך לעשות להם אזור מיוחד, למשל כמו שיש בבריכה מים רדודים לילדים קטנים שעושים פיפי במכנסיים כך צריך לעשות "אזור שחיפים שבאים לזיין את המוח" בכול מכון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פחחחחחח
אני במקומך באותו רגע קם והולך בעע הלכתי "למכון" בכפר גלעדי ההיתי בצימר שם גם כן צימר פחח קיצר הלכתי ככה בסטייל נכנסתי , נפלו לי הבייצים לג'קוזי דבר ראשון זה חדר כושר 5 מ' על 5 מ' אני לא צוחק יש שם מולטי טריינר אחד 2 מדפים של דאמבלים עד 25 קילו בעעעעעעעעעעעעע 4 הליכונים , ומדריך מתחנגל , שמחלק מגבות באתי עבדתי 2 דקות על הבייסיפס וברחתי משם זרקתי את המגבת על הרצפה לא יכלתי ברחתי כל עוד נפשי בי ... היום אני ידוע להעריך את המכון שלי
![]() |
#11 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() עם כמה שאני אוהב את ריי צ'ארלס ,ביום שמישהו ישים לי דיסק שלו באימון זה היום שאני אגלה עם פלטה של 20 קילו ממתכת יכולה להיות פריזבי יעיל.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() ככה היה במכון הקודם שהייתי
גועל נפש. במקום מוזיקה היו שמים כל היום גלגל''צ, מלא זקנים, מאמן אהבל מציק וכאלה |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תכלס..
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() מוכר חחח מה שעוד מעצבן אותי זה לשמוע אנשים שאומרים דברים מטומטמים כמו:כפיפות בטן בשיפוע שלילי עושה קרס ^_^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תאמת המכון שלי מבחינתי מושלם.. לכל הבנות יש את האזור אירובי שלהם ומכון רק של בנות בתוך המכון עצמו חח
ולנו לגברים יש את האזור שלנו כל המשקל חופשי לומרות שגם שם יש את כל השחיפים אבל במינון נמוך כי הם הולכים לרוב למכשירים אז זה לא מפריע... הבעיה היחידה שיש שם איזה מאמן מסריח בן :):):):) שיקבל סרטן שכל פעם שהוא רואה אותו הוא חייב להגיד איזה משהו... פעם אחת עשיתי פולי עליון אם חגורת גב (כמו כל אימון) אז הוא רואה אותי ואומר לי כל המחקים מראים שחגורת גב בפולי עליון זה סתם ואתה שם את זה רק בשביל הפוזה באותו רגע רציתי לזרוק לו דמבאל לפנים.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח
גלעד הרגתה אותי כם לי יש מאמן מבוגר אבל סוס ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() חאלס להיות ערס מעפן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
בשביל מה באמת פולי עליון עם חגורת גב ? ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחח אז למה אתה הולך לשם? ותאמין לי יש יותר גרוע.. ב-4 הוא צודק, אבל אם קשה לך אל תתיחס אליו. בלי קשר לזה שהוא הומו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() כיד לתמוך בגב ...בכל מקרה אני אוהב לעבוד אם חגורה ואם זה מפריע למישהו שיזדיין
(לא אישי לך ארבל) |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|