|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() תמליצו לי על קונפלקס טעים
חשוב שיהיה טעים שיהיה אפשר לאכול טעמיתי תקראנצ'ים לא יודע לא טעים בכלל בלי חלב זה דפקה טעים אבל עם חלב זה מגעיל וגם באריזה יש רק 340 שזה גם לא כולכך משתלם רק מי המולטי צ'ריוס הייתי מרוצה רק הבעיה שלא תמיד יש את זה בסופר ....הקונפלקס הצהוב משהו יודע כמה סוכרים יש בזה ? ועם אני רואה מוצר עם 30 סוכרים ו70-80 פחמימות זה לא סבבה? מה אתם אומרים על כול הטעמי שקולדים וכול אלו הם על הפנים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש דגנים של אנרג'י מאוד טעימים עם אחלה ערכים גם הטעמים משהו פצצה....
יש לך גם ביופלקס אחלה דגנים אין ל-30 גרם יש 103 קלוריות וגם שם הערכים בסדר גמור....! ולא חסר עוד... אם אתה במאסה והיית אוכל קראנצים אז אתה יכול גם לאכול למשל טריקס ויש לך גם Special K משהו כזה לא טעמית אבל שמעתי עליו דברים טובים.
![]() |
#3 | |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() ציטוט:
אחי נשמה חשוב לי הטעם קניתי הרבה דגנים כמו פיבר 13 ועוד כמה שהם ממש מגעילים ...... לא הייתי אוכל בשם לא הייה בסופר תמולטי צ'ריוס ... אז ראיתי שאמרו שקראצים טעים זה לא מי יודע מה זה לא מגעיל כמו פיבר 13 אבל אני לא אוהב את זה... איך הטעם של ביופלקס אני צריך תשובה אמיתית אין לי אפשרות כלכלית לקנות כול יום משהו חדש לנסות ... מזה טריקס לא ראיתי דבר כזזה אני יחפש וגם Special K ודגנים של אנרג'י וואלה לא מכיר.. הקרונפלקס הצהוב כמה יש בוא סוכרים מתוך פחמימות ..? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() איפה אפשר לאכול דבר כזה כפרה עליך זה טעם של אוכל של עכברים מכול הדגנים שאכלתי...
זה פשוט טעם לא לבני אדם ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() Fibre 1 לא 13 אחי :]
דבר שני זה אחלה מוצר לדעתי מתרגלים לטעם למרות שהוא קצת בעייתי בגלל הכמות של הסיבים התזונתיים שהוא מכיל... בכל מקרה כן מכיל סוכרים הצהוב תלוי יש את הצהוב ללא כלום שהוא לא טעים ויש את האלו עם הסוכר שכמובן עונים לך על השאלה. בכל מקרה אני ממליץ לך על האנרג'י תחפש יש כמה טעימים יש שוקולד ובננה שזה מאוד טעים ויש עוד טעמים שוב יש לך Special K שזה טעים האמת לפי מה שהבנתי לגבי ביופלקס ניהיה אמיתים לא הכי טעים בעולם יש יותר טעימים זה נכון. טריקס לא צריך להגיד לך בטח כבר טעמת טעם משגע לדעתי :] וזהו אם לא אכפת לך מערכים ורוצה רק טעם אז לך על טריקס מולטי ציריוס שוגי מלווה עם סוכר אם חשוב לך הטעם והערכים לך על Speical K או אנרג'י ואם חשוב מאוד הערכים וקצת הטעם אז על Fibre וביופלקס, ברנפלקס...
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא יודע מה איתכם אבל תמיד שאני במאסה או בחיטוב לא משנה מה אני אוכל פייבר1 \ ברנפלקס , זה פשוט טעים לי.. , בכל מקרה, יש לך מולטי ציריוס שיש לו אחלה ערכים שבעולם..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אמרו פה כבר 100000 פעם נמאס כבר לחזור על זה תאמין לי... נראה לי אמרו את זה גם לך...
פשוט תקנה כל פעם משהו אחר עד שתמצא משהו שאתה אוהב, כל אחד והטעם שלו. בדוגרי אם לא טעים לך קראנצ'ים, ברנפלקס ואלה.. אתה מתפנק סתם. אני אישית חזרתי לאכול ברנפלקס עכשיו וזה בנזונה... עם חלב.. ועכשיו התחלתי גם במקום חלב לבד, לשים תחלב עם חצי סקופ של קרם עוגיות ולשים על הברנפלקס... יוצא רע ביותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() ביופלקס עם חלב מעדן!!!!
|
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מה אומרים פה על פיטנס ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() מה אתם אומרים על מלוטי צ'ריוס ........ זה מה שני תיד אוכל ואין לי שום בעיה עם והטעם סבבה לגרמיי
ביופלקס אני ינסה את זה...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מולטי צ'יריוס סבבה
הטעם טוב תערכים לא כ"כ אהבתי... אבל שוב, אולי לך הערכים יותר מתאימים |
![]() |
![]() |
![]() |