|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני וחבר שלי מתים לצאת ואין לאן חוץ מאילת
השאלה אם מישהו יודע מה מצב האנשים באילת בתקופה הזאת? (גבריאל את היציאות שלך תשמור לעצמך ואני את שלי לעצמי, תודה)
![]() |
#2 |
|
![]() גועל נפש אילת בחורף..אילת יפה רק באביב ובקיץ.
בחורף זה סתם בזבוז למרות שיש שם אחלה פאבים ומקומות בילוי שעדיין פועלים. ממליץ לך על הפאב האירי מול האיימקס. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אין ביכלל ערסים, אין ביכלל כוסיות, רק אוכלוסיה מקומית.
אבל המחירים של המלנות יהיו לך ממש זולים. ד"א, אחי מיום שלישי אמור להיות מזג האוויר סוער מאוד אז אם אתה נוסע יש סכנת שיטפונות אז כך את זה בחשבון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי קצת בוכייה ללכת במזג האוויר הזה למרות שבזמן האחרון התחיל להיות חמים..
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חבר שלי היה שם בחורף שנה שעברה הייתי אמור לקפוץ איתו, מן הסתם טיפה שומם יותר מבקיץ אבל עדיין לא חסר, במיוחד כמה ימים לדעתי יכול להיות אחלה.
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() גם בחורף אפשר להיסתובב שם. הייתי באילת בקיץ האחרון אתה מרגיש כמו בסאונה, ואני לא מגזים. אתה לוקח נשימה אתה מרגיש אוויר יבש וחם, ככה שבחורף זה אולי אפילו יותר טוב, כי יש שם בסביבות ה24 מעלות שזה מזג אוויר בן זונה
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע,אני לא אוהב לסוע בחורף לאילת,התקופה הכי טובה זה בקיץ בהתחלה מן הסתם כשיש פול אנשים,ככה סתם אין מה לעשות שם,נראה שומם אני לפחות לא אוהב את זה.
אה ואם אתה קופץ לשם אל תשכח לקפוץ למונקיז. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() לסוע*
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() אחד היבשים.. יש רק תאנשים שגרים שמה וזהו
לא תמצא כל כוסית בכל פינה כמו בקיץ אבל מה המלונות פי 2 יותר זולים מהחופש |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() תודה חבר'ה..
נראה לי אני אקפוץ לשם עם חבר שלי נתחיל עם כל דבר שזז ונקווה שנחזור עם סיפורים לנכדים
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
מצלצל לי מוכר אי שם משיעורי לשון. . .
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
אני הייתי שם גם בחורף שאל קודם בנימוס אל תגיד לי למה לדבר באוויר במיוחד כשיש לי משפחה באילת והם מדווחים לנו מידי פעם איך המזג אוויר שם. באילת בררה בחורף המקום שומן וריק תקופת הפריחה של אילת זה באביב-קיץ יולי אוגוסט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
:):):):) אני מת לצאת כמה ימים לאיזה מקום לפני הגיוס..
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
איי נאפה,קוסמוי, האיים הקאנריים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
אז הוא לא יכול לצאת לחו"ל..
![]() |
![]() |
#17 |
מושעה
|
![]() אחי אני אילתי..
הלכתי לים בשבת איזה חום!!! חבר שלי קיבל ככוייות ביד.. קיצר חם פה פחד למה לזיין תשכל שקר?! היום הלכתי לבצפר אם חולצה קצרה קיצר לא לזיין תשכל! תשאל אותי על מעודנים הכל אני יגיד לך! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אחי, אני בדר"כ באילת בחורף עושה קייט סרף. כוסיות כמו בקיץ אתה לא תימצא פה. אבל המקומיים אחלה, יש אחלה פאבים.
בעיקרון זה תלוי גם מה אתה אוהב. לאן אתה יוצא לוויסקי או לברקפסט? איזה ימים אתה מעדיף לצאת חמישי-שבת ראשון- רביעי? אם ענית את הראשון בשנהם אז כנראה אתה לא תהנה. (ראית איזה מבחן אמריקאי חיברתי פה ברגע?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מושעה
|
![]() כוסיות באילת תמיד אבל תמיד יש..
ערסים יש יותר מידיי פרחות אפילו יותר.. זה חור חם! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |