|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז לאחר ששאלתי לפני זמן מה לגביי זאת ולגביי התנסותכם בסלמס ...קניתי ואני מחכה כבר לראות מה החומר המופלא עושה...אחרי שאני אחכה חודש מהחומר הקודם (קריאטין אקסטרים)
משמע...שבוע הבא חוזרים לקריאטין... ![]() עכשיו לשאלתי...ללא העמסה...מה הדרך כמה ולמה? בבקשה רק תשובה חד משמעית ולא "תחכה למישהו שמבין" למרות שגם אלו שכותבים זאת אנשים חביבים ביותר ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 5 גרם בבוקר על בטן ריקה..
5 גרם שעה-חצי שעה לפני האימון 5 גרם מיד לאחר האימון.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בימים שאתה מתאמן, מנה ראשונה:כתוסף מזון: ערבב כף הגשה אחת של המוצר בכ-כוס מים קרים/משקה אחר לפי בחירתך, מייד לאחרי האימון. [על בטן ריקה]. מנה שנייה כתוסף מזון: ערבב כף הגשה בכ- כוס מים קרים/משקה אחר על פי בחירתך, 6-8 שעות לפני או אחרי צריכת המנה הראשונה [על בטן ריקה].
בימים בהם אינך מקיים אימון: מנה ראשונה כתוסף מזון, ערבב כף הגשה בכוס מים קרים/משקה על פי בחירתך, מייד אחרי שאתה קם בבוקר. [על בטן ריקה]. מנה שנייה: כתוסף מזון – ערבב כף הגשה של המוצר בכוס מים קרים/משקה על פי בחירתך, 6-8 שעות לאחר שלקחת את המנה הראשונה. [על בטן ריקה.].
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפותח הפוסט- תקח כף הגשה 45-30 דקות לפני אימון ואם אתה רוצה גם מנה לפני השינה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ממש לא מדוייק,
לדוגמה ב cellmass / no explode ואני מניח שבעוד פורמולות, אתה צורך 10 גרם ביום, אני צורך את ה10 האלו + 5 נקי על הבוקר...
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לפי מה שרשום על הקופסה, אתה לוקח כף הגשה אחת מיד אחרי אימון ועוד אחת כעבור 6- 8 שעות.
כאשר אתה לוקח סלמס מיד אחרי אימון ממולץ לחכות כ20 דק' +/- עד שאתה שותה את השייק. (שאלתי במייל את Bsn למה, אז הם אמרו שזה גם משפר את הרגישות לאינסולין) ביום ללא אימון הייתי לוקח כף הגשה דבר ראשון על הבוקר ועוד כף כעבור 6 - 8 שעות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה!
אני אקח 5 גרם בבוקר ו5 גרם לאחר האימון... לפי מה שהבנתי 10 ג' מספיק והזמנים הקריטיים הם לאחר שינה ולאחר האימון אז אם יש עוד תגובות בנושא אשמח לשמוע... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בשבוע הראשון 5 גרם בבוקר 5 גרם 40 דקות לפני אימון ומיד אחרי כעבור שבוע רק 40 דקות לפני אימון ומיד אחרי אימון ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני לקחתי סל מאס זה אך לחומר שיפור אותי יפה דווקא.. חח הייתי רוצה לעזור לך אחי הבעיה שזה היה מזמן ואני לא זוכר איך לקחתי את זה אבל בהצלחה ממליץ לך לעשות תמונה לפני שאתה לוקח ותמונה אחרי כי אתה תיראה שיפור שתסיים ... בהצלחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני אצלם אחי ...תודה על העצה ...
בכל אופן חברה התבלבלתי קשות כבר... \: מחר אני מתחיל את זה בבוקר אני אעשה כמו שאמרתי בהתחלה אבל מישהו יכול לסגור לי תשרשור עם תשובה אחת סופית? |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|