|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני חולה על אוספים ושטויות כאלה אז למי שיש עוד דברים כאלה שיעלה(שעונים,חולצות,נעליים,תמונות כל אוסף שהוא)
אורלנדו ![]() ברצלונה ![]() יובנטוס ![]() בשביל רקובה מהפורום-אינטר ![]() ארסנל משתי עונות נפרדות ![]() ![]() נבחרת אנגליה ![]() והחולצה האהובה עליי של בניון מליברפול ![]() ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה אוסף! חולצות מקוריות ממשחקים או מחנויות?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() החולצה של בארסה לא מקורית יש לי מקורית חח 50 דולר
![]() |
#4 |
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() באיזה סרט אתם חיים? אף חולצה פה לא מקורית בכלל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() רק של אורלנדו מקורית אבל היום קשה להבדיל בין מקורי לחיקוי
![]() |
#6 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אחלה חולצות אחי ..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() יש לי 3 צעיפים של מנצ'סטר
לדוד שלי יש אוסף של כ 50-60 צעיפים על הקיר ...
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() איזה אוסף !!
יפה אחי ! הכי יפה של יוסי .. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
הושעה
|
![]() איזו נוסטלגיה... יש לי חולצה של ברצלונה מתקופת ריבאלדו שכמעט נפלה לי לאסלה בביה"ס, חולצת חוץ של ריאל מדריד, של נבחרת ברזיל ממונדיאל 98, מדים (חולצה ומכנסיים) של מנצ'סטר יונייטד מעונת 1996/97 נראה לי...
חוץ מזה, יש לי מחזיק מפתחות ופסל כזה (לא יודע איך להסביר) של ברצלונה שקניתי בקמפ נואו. בעיקרון, למרות שבזמן האחרון אני פשוט נהייתי פריק של כדורגל (זה יוצא משליטה בשבועות האחרונים) אני לא טיפוס של חולצות של קבוצות.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי חולצה מקורית של ג'ובאני רוסו(הוא לבש אותה,קיבלתי אותה דרך המנהל של דן אילת שאישתו חברה של אמא שלי וכל הכדורגלים באים לשם) מעונת 2001/2002
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
הושעה
|
![]() אני חייב גם להשיג חולצה של דינמו קייב...
![]() |
#13 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
אני זוכר את עונת 04/05 שלה בצ'מפיונס. היא לא הייתה רעה בכלל ושיחקה נגד ריאל (שאז הייתה עם זידאן, רונאלדו, פיגו וכו', אבל גם הייתה בתקופה חרא לקראת התפרקות תקופת ה-"גלאקטיקוס". אז באמת היה נראה שריאל קבוצה ברמה פשוט מעל כולם אבל היא תמיד אכזבה). היא הפסידה לריאל בברנבאו, אבל נתנה משחק גדול בבית שהסתיים רק ב-2-2. ריאל באותה עונה עפה מול יובנטוס אחרי שערים של טרזגה מבישול של זלאטן איברהימוביץ' שהוביל להארכה (ריאל ניצחה 0-1 במשחק הראשון משער של הלגרה נדמה לי) שמה זלאייטה תפר עוד גול בדקה ה-116' והעיף את ריאל (יובנטוס עפה אחרי זה נגד ליברפול שהמשיכה לזכייה המדהימה). מה שאני באמת אזכור מאותו משחק של ריאל נגד יובה הוא אותו הספריט של רונאלדו שרץ יותר מחצי מגרש ובעט לקורה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לי יש פול אוספים אבל רק של הפועלף
כדורים חתומים של מלא שחקני עבר חולצות מקוריות חתומות מפעם תמונות שלי עם כל השחקנים משנה שעברה צעיף מגלזגו ועוד המון דברים... |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|