|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אני כבר איזה שבועיים בחיטוב לא מסודר, בלי תפריט מסודרת, אימונים לא סדירים כי גשם אין גשם וכו..
נישבר הזין ואני עצבני מהתהליך. אז החלטתי יום ראשון להתחיל מחדש אבל בצורה מסודרת. אני שוקל 81 קילו, הגובה שלי הוא 186 ס''מ, בערך 18% שומן. חשבתי ללכת על התפריט הזאת ארוחת בוקר – 0700 1 גביע קוטג' חצי אחוז שומן 3 פרכיות אורז 1 ירק כלשהו ארוחה 2 10:00 3 פרכיות אורז 5 פרוסות פסטרמה דלת שומן 1 כפית שמן זית 1 מלפפון ירוק + חסה ארוחה 3: 13:00 2 לחם קל 3/4 טונה במים 1 ירק כלשהו 1 כפית שמן זית ארוחה 4 16:00 2 פרכיות סלט ירקות קטן (03 ירקות) 150 גרם חזה עוף או בשר כלשהו דל שומן חצי כף חלבון מי גבינה + 1 כפית גלוטמין 17:30 אימון 19:15 סיום אימון 1.5 כף חלבון מי גבינה + 4 תמרים + 1 כפית גלוטמין 2030 2 פרכיות סלט ירקות קטן 2-3 ירקות 150 גרם חזה עוף או בשר כלשהו דל שומן 2330 1 טונה במים 1 כפית שמן זית 3 ירקות אבל יש איזה תחליף לפריכיות? אני מעדיף שלא לאכול את הדבר הזה (לא שיש לי בעייה ) פשוט בבית לא הכי עוזרים לי עם החיטוב שלי. לא חשוב, יש תחליף ?
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|