ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 31-01-08, 21:54   #1
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
ברירת מחדל Arsan כנס בבקשה

תגיד איך מתקדם עם התפריט If?
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-01-08, 22:04   #2
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

עדיין לא נכנסת למינוס?
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-01-08, 22:24   #3
Arsan
חבר פעיל

חיים מעולה אני כבר כמעט חודש שלישי איתו , אני נהנה מכל רגע.
בשבוע הראשון הכמויות אוכל נראות לא שפויות ואתה אומר "איך אני עושה את זה"
במיוחד בקופסת קורנפלקס השלמה עם ליטר חלב אבל בסדר אחרי שאתה מתרגל , הבטן שלך גם לא נהיית כבדה אחרי האוכל אתה גם מרגיש שובע לאורך זמן (אני בכלל לא רעב מהארוחה האחרונה שלי בערב לפני השינה ועד לארוחה לפני האימון שזה משהו כמו 16 שעות - כאשר חצי מזה 8 שעות לערך אני מכסה בשינה , בבוקר בד"כ אין לי תאבון אז עוברים להם עוד כ4 שעות ואז נשארו רק עוד 4 שעות "לסבול" מה שבעצם בשבילי בכלל לא משנה כי אני לא רעב בזמן הזה).
בקיצור הרבה אנשים שוללים כי בתאוריה זה נשמע להם מסריח אבל תאחלס אף אחד לא ניסה , גם אני לא האמנתי שזה אפשרי מבחינה אנושית אבל ואללה זה מעולה אני לא מתעסק בכלל באוכל , יש לי את ה3 ארוחות שלי לפני אחרי אימון ולפני השינה שהם משהו כמו בהפרש של 7-8 שעות תלוי מתי , נטו אכילה פה איזה שעתיים ויש לי את ה22 נטו שעות שלי פנויות למה שאני רוצה במקום לחשוב על הארוחה הבאה אני יודע שאין לי ארוחות פשוט ומתרגלים לזה.
אני חייב לציין שזה לא מתאים לכל אחד במיוחד לא לאנשים ממש רעבים שלא מסוגלים לא לחשוב על אוכל , תנסו קודם כל להתמיד בשיטה שבוע אם ילך שבוע שלם בלי לסטות ימינה ושמאלה לפי הספר כמו שצריך אני מאמין שהרבה יתמכרו לשיטה.
אני ממש ממליץ לאנשים שהם בצבא לעשות If בין אם זה במסה ובין אם זה בחיטוב כי זה פשוט קלאסי לצבא , אפשר בבוקר לאכול המון ביצים וקוטג' ובערב מי שעושה יומיות לאכול גם ארוחה או 2 , לדוגמה ארוחה ב8 בערב וב 11 בערב כאשר ב7 בבוקר אתה אוכל את ארוחת הבוקר שלך בבסיס או בבית זה לא משנה , נכון שזה לא בדיוק If קלאסי (שהקלאסי בכלל מדבר על 20 שעות צום אבל אפשר לסגנן את זה) מי שבצבא יוכל לארגן כבר אני מאמין את השעות בשבילו אפילו בצורה הקלאסית של לאכול רק כשחוזרים הביתה בערב בבית לפני ואחרי אימון ולפני השינה זו לדעתי החלוקה הטובה ביותר , אפשר גם לוותר על הארוחה שלפני השינה אם זה ממש סמוך ללפני האימון ויש התנגשות.
בהצלחה.
Arsan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-01-08, 22:27   #4
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

סלח לי שאני שואל, אבל אתה לא מת לחרבן בטרוף כשאתה מתעורר?
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-01-08, 22:31   #5
Arsan
חבר פעיל

תראה בשבוע הראשון כמו שאמרתי הוא ממש קריטי יש המון "תופעות לוואי" , אני יכול לומר בלב שלם שאחד מהם זה זיעות בלילה בגלל כמות האוכל ואי נוחות ושינה לא משהו בגלל כמויות האוכל.
אתה פשוט ישן חרא , לא מוצא את מקומך תנסה פעם לאכול המון לפני השינה זו אותה הרגשה במיוחד כשאתה דופק 150-200 גרם חלבון ועוד איזה 300-400 גרם פחמימה שזה לא פשוט בכלל.
אבל לאחר כשבוע הכל עובר , גם דפיקות לב אפילו היו לי כנראה בגלל עיכול מוגבר או משהו בסיגנון לא יודע אבל בכל מקרה עניין השירותים לא מטרד בשבילי אין לי דחף מטורף כמו שנשאל פה אני עושה את זה בזמנים שונים ביום אבל יש לי 1-2 יציאות ביום בד"כ
ישן 31-01-08, 22:49   #6
Logout
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום

כל הכבוד אחי..
איך אפשר לאכול כל כך הרבה ליפני השינה??
פעם אכלתי ארוחה דיי גדולה ליפני השינה והקאתי בבוקר חחח וגם בקושי ישנתי...הבטן הישתגעה :s
Logout מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-01-08, 22:54   #7
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

עזוב שטויות
אתה גדל?
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-01-08, 23:02   #8
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

אני הייתי עושה את זה דווקא הפוך כמו האדם הקדמון :p לעשות את זה מ8-16 את האכילה, והאימון יהיה איפשהו בטווח הזה, ואז לא לאכול כלום עד הבוקר.. לא יותר שפוי?

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-01-08, 23:09   #9
Arsan
חבר פעיל

כן הגדילה סבירה עליתי מאז קילו וחצי ו1 ס"מ ביד כאשר היקף טבור נשאר אותו דבר אפשר לומר שאני לא רואה שינוי בשומן בגוף
ישן 01-02-08, 00:15   #10
DropDead
חבר פעיל

אתה יכול להביא את המקום שקראת בו על התוכנית ?
DropDead מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-02-08, 01:03   #11
Arsan
חבר פעיל

בעיקרון לא ממש קראתי את זה אלא רק מחקרים והיה מחקר אחד מאוד מקיף על זה שאני כרגע לא מוצא אותו אבל אפשר לחפור ולמצוא אותו בסופו של דבר , הלכתי לפי החוקרים אבל יש לוג של בחור נחמד באינטרנט שעובד עם זה כבר שנתיים וחצי ועשה שינוי יפה מאוד :
http://www.fatlosstroubleshoot.com/if.html

http://leangains.com/

גם בפורום של לייל יש 4-5 שירשורים של כמה עשרות עמודים כל אחד עם מידע על השיטה אבל בעיקרון הרוב שם לא מעניין והעקרונות דיי ברורים כבר אין משהו חדש ואין קסמים , תאכל הכל ב1-3 ארוחות האידיאל זה 2-3 לפני אחרי אימון ואם יש זמן וזה לא סומך אז לפני השינה , השיטה המחקרית המקורית היא 20 שעות צום 4 שעות אכילה , אבל הגיווין של ה16 שעות צום 8 שעות אכילה עובדות גם כן.
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא