|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() עוד לא קבלתי תשובה בקשר לגרעינים אבל שקונים במחנות מוכן קלוי עם מלח והכול ........
אני פשוט חולה על גרעינים אני יודע שגרינים בלי קליה בלי מלח וכול זה זה טוב שומן איכותי אבל אני שואל בקשר לגרעינים קלוים איזה סוג שומן יש בזה אפשר לאכול חופשיי ?? למה אני מכור לגרעינים ......... אחד אומר לי זה טוב אחד אומר זה לא טוב אחד אומר כככה אי לכם תשובה בחיית ???? למה השבת גמרתי איזה קופסא שלמה ורשום בחבילה 45 אחוז שומן ו2 שומן רווי עכשיו לך תידע איזה שומן זה ........ למה אני מפחד שזה סתם יכניס לי לגוף סתם שומן גרוע ........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אחייי גרעיניים זה לא טובבבב................ זה הכל שומןןןןן לך תדע איזה שומן זה מבין אחי??? זה יכול להיות שומן רעעע................ ואז סתם יהיו לך צמיגים חחח אתה יודע כמו לשמנים האלה חחח אלללל תתקרבבב לזה!!!!1111
.............................................. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() נוו אחי דבר רציני אחי אני לא צוחק אני משקיע אני לא רוצה סתם להכניס לי שומן לא טוב אל תיהיה מניאק תן לי תשובה רצינית ........
דבר איתי רסמי אל תיהיה שמוק |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מושעה
|
![]() אפשר לאכול במידה 50 ג' גרעיני אבטיח ביום ,יש בזה הרבה חלבון והרבה סיבים תזונתיים החסרונות של זה ,זה השומן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() השאלה אחי איזה שומן זה ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יענו לא טוב לאכול תגרינים יענו עם יש קלייה לא לאכול ...... רק שזה נקי בלי כלוםםם איזה מבאס חבל על הזמן !!!!!!!!!!
צורת הכנה: איך צריך לאכול את הפיצוחים? היכונו לאכזבה נוספת. רוב הפיצוחים המוצעים למכירה בפיצוציות בתוך האשנבים החמים איבדו מזמן את ערכם התזונתי. על מנת לקבל את האיכות התזונתית המיוחסת לפיצוחים ובעיקר זו שמקורה בשומן, בויטמינים ובמינרלים - יש לאכול את רובם טריים ללא קלייה, ללא טיגון ובטח ללא תיבול, על-פי הכללים הבאים: אין להמליח את כל סוגי הפיצוחים. פיצוחים הינם דלים בנתרן ולכן אינם מעלים את לחץ הדם. המלחתם תעלה את אחוזי הנתרן ותוריד את יתרונם בנושא. אין לקלות שקדים וכל סוגי האגוזים. קלייה וחימום של חומצות שומן בלתי רוויות מסוג אומגה 3 ו-6 ושל חומצות שומן חד בלתי רוויות, מצמצמת באופן דומיננטי את איכותם של הפיצוחים ואת התרומה המיוחסת להם בהורדת לחץ דם, כולסטרול ומניעת מחלות. אגב, צמצום האיכות גדל עם היקף זמן וחוזק החימום. בוטנים, קשיו, גרעינים ופיסטוקים יש לקלות קלייה יבשה. חום הקלייה הורס בבוטנים חומרים מזיקים לבריאות העלולים לגרום לאלרגיות ומקל על העיכול. מאחר ויתרונם של פיצוחים אלו הוא בערך החלבוני שלהם, הנזק בחימום אינו דומיננטי כבאחרים. את כל הפיצוחים יש לשמור במקום קריר ויבש. המחמירים שומרים את האגוזים במקפיא. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|