|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אני חייב לפרוק קצת תסכול עברתי למכון חדש והמאמן שם כל הזמן מחפש אותי מהרגע שהוא ראה אותי מתאמן הוא התחיל לעקוץ אותי כל הזמן ולדבר עליי אם כל מיני שחיפים מול הפנים וללכלך עליי רק כי אני מתאמן כמו שצריך ולא כמו איזה כוסית במשפטים מציקים כמו "פה זה לא חדר כושר של באדיבלדרים","אתה חושב שאתה באדיבילדר שאתה מתאמן ככה?""אתה תשבור תגב"" למרות שהוא רואה שאני עובד נקי וכמו שצריך מעצבן אותו המשקלים שאני משתמש בהם. השיא היה שביקשתי מימנו עזרה בסט סקוואט ועוד בסמית שכולה ישמור ליד "אני לא יכול לשמור על משקל כזה כואב לי הגב תרוצה תוריד משקל ותתאמן כמו בן אדם"הניסיונות שלי להסביר לו שאני עובד נקי וכולה צריך מישהו ליד למקרה שאולי אני אצטרך עזרה בחזרה האחרונה לא עזרו לאן הגיעו המאמנים בארץ מילא שהוא לא עוזר בכלל אבל הבן :):):):) הזה רק מנסה להוריד לי תמוטיבציה ולהכשיל אותי ובכל הזדמנות שמח לספר לכל מי שרק מוכן לשמוע[זקנים ושחיפים]כמה אני מתאמן חרא לא יודע כבר מה לעשות מה אתם אומרים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גם אצלנו יש איזה גיי כזה , פעם אחת הוא אמר לי תחזיר תמשקולות , אמרתי לו למה אתה לא יכול להרים אותם? חח מאז הוא לא מטריד אותי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אח שלי רוצה עצה ?
בשיא הרצינות תברר מה האוטו שלו תיבדוק שאין מצלמות בסביבה ואין אנשים תחתוך לו את כול הגלגלים הוא לא יחייב את הביטוח בשביל כזה דבר וכול גלגל מינומום 250 שקל ככה עשיתה לו נזק של 1000 שקל וחתיכת כאב ראש בשיא הרצינות אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, תסכים עם המאמן הטמבל הזה כל פעם שהוא בא אליך ותגיד לו שהוא צודק אבל תעבוד איך שבא לך ותבקש מאנשים במכון שיעזרו לך..
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מאמן חדר כושר לא שווה כלום, תשתין עליו, אתה הלקוח שם...........
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד לו "טוב, בסדר" ותמשיך להתאמן. בא אלי פעם איזה שחיף אחד התחיל להרצות לי למה אסור לעשות דדליפט ובמיוחד במשקל גדול, אתה יודע מה אמרתי לו? "סע לי מהפנים יא חתיכת טמבל". חבר שלי התפוצץ מצחוק, המוטיבציה שלי באימון עלתה והשחיף הלך בבושת פנים לעשות בנץ פרס עם 5 קילו כול צד.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
מקרה אבוד,יש מאמנים שהם בושה למקצוע.אנשים שכל קשר ביניהם לספורט הוא מקרי בהחלט.
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
תתפלא *ארבל חושב על יס"מניקים ומקבל דחף עז לדקור שוטר*
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא יכול לבוא אליו להגיד לו וואלה איזה באסה שמעתי חתכו לך את הגלגלים באוטו ולתת איזה חיוך ממזרי כזה כדי לתת לו להבין שזה ממנו וברגע שהוא יתפרץ עליולהכחיש הכל לא משנה כמה לחץ מפעלים עליו בסופו של דבר הלחץ יופנה אל המאמן ככה צריך לעשות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שים עליו זין תשיג לך מישהו שיש לך דיבור איתו שיעזור לך..
שים זין על כל המאמנים האלה שלא למדו כלום ונהיו "מדריכי חדר כושר" |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() תגיד לו לפחות אני לא נראה כמוך יא חתיכת שחיף בן :):):):)
ותוציא אולר ותוריד לו עין ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה מלכלך על המדריכים . אתה חושב שאתה כזה מבין גדול? אם כן בוא נראה אותך עושה מבחן של מכון ויינגיט ואז תדבר. זה שיש לך מדריך דפוק שעשה את הקורס שלו באיזה מקום שכונה שאפילו לחיצת חזה וסקוואט לא מבקשים מהם לעשות, זה לא משקף לגבי רוב המאמנים. אני מבטיח לך שרוב המדריכים שהם בוגרי מכון ויינגיט יותר מבינים ממך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() יש דווקא אחלה מדריכים לפעמים הם מבינים יותר לפעמים פחות,אבל אתה נפלת על אחד מטומטם במיוחד ממה שאתה אומר,אז אל תתרגש אחי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() וואלה מאמן כזה אתה דופק לו כמה "טוב אחי" מייבשים והוא עוזב אותך בשקט
![]() |
#18 |
|
![]() מדובר במאמן בודד שלא מייצג כלום
נתקלתי בעשרות מדריכים בחיים שלי שהם מאוד משכילים בתחום על כמה מאות מדריכים מפגרים שנכנסו כטרנד שופטים את כל התחום מי שטוב ? שורד בתחום ,מי שלא ? לא
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל מה יש לך תג עכשיו ?
תגיד לו, עוד הטרדה אחת ממך ואני עוצר אותך על הטרדת שוטר בתפקיד.. חחחח... דרך אגב תתחבר שניה לאיי סי ... יום רבעי אתה מתייצב בג'אמפ לאימון... ושלא תעז להתקשר כמו היום בבוקר ולבטל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|