|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() -אני כול בוקר אוכל יגורט +זמן זית + מולטי צ'ריוס(100 גרם) איך זה סבבה?
-אני אוכל יגורט+גרנולה 1.5% שומן + ... .... מי שמכיר יש במוצר 23 פחמימות איזה סוג הפחמימות האלו זה סוכר או מה ? עם זה סוכר אז אני מעדיף שלא לאכול את זה.... נחפש משהו אחר... -לחם מלא זה פחמימה מורכבת ? (יש לי תעינן של ברמן).. זה פחמימה מורכבת ? כמו שבולת שועל ? -סוכר לבן זה סבבה הוא גרוע ??? עם אני לוקח במקום סוכר לבן סוכרזית (של החולי סכרת ) איך זה מצוין נכון ?? למה התחלתי לקחת סכרזית במקום סוכר לבן רגיל ... מה עדיף סוכרזית או סוכר חום ? -מה האבדל בן שמן פישתן לשמן זית מה עדיף ? -לחיטוב פרגיות בתיגון (מעט שמן ) הולך אפשרי דבר כזה ? -פירות יבשים איזה סוג פחמימה זה פחמימה מורכבת ? -תפוחי אדמה איזה סוג פחמימה מורכבת ??? תודה יום שבוע טובב |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כמה שאלות יא ווראדי
לחם מלא = פחמימה מורכבת סוכר= לא בריא סוכרזית= יותר טוב, הרבה פחות קלוריות.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח
תפוח אדמה פחממה מורכבת? ומה יותר עדיף סוכרזית או סוכר חום ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||||
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה תודה רבה אחי סוף סוף תשובהה
ומולטי צריוס אתה לא מכיר ? דפקה המליצו על זה כמה פעמים ראיתי ........ מולטי צ'ריוס אורז מלא שבול שועל מלאה תיס מלא חיטה מלאה ל100גרם אנרגיה 357 חלבונים 8.5 פחמימות 71 (מתוכם סוכרים 20) שומנים 4.0 (מתוכם רווים 0.9) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זה המוצר שאמרתי ויש גם תמוצר של שטראס אות סגנון ואותו רכבים פחות או יותר..
http://www.nrg.co.il/images/archive/gallery/427/135.jpg יש בזה 215 ג' ב100גרם רשום 7 גרם שומן עכשיו המוצר המרכבים שלו פתתי שבולת שועל פתיתה חיטה פתתי אןרז שמן דקלים צימוקים אגוזים קוקוס בט חיטה דבש קינמון עכשיו המוצר הזה ממה ה7 גרם שומן זה שומן איכותי? למה רשום 1.5 אחוז שומן ויש שם אחוזים וכול מיני דברים שיש להם שומן ... איך יודעם עם זה ושומן איכותי |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() שומן איכותי כמעט ואין במוצר זה : השומן של היוגרט זה שומן של מוצר חלב והוא לא שומן איכותי וגם שאר הרכיבים שם לא ניחשבים ולהפך שומן דקלים ניחשב לשמן לא טוב אם אתה רוצה שומן איכותי אתה יכול לאכול אגוזים שקדים קשיו בוטנים ולהוסיף אז ליוגרט זה יהיה עדיף
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|