|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() פוסט מזרחית !!!!!
שומעים יש לי דיסק לאוטו שאני מעדכן כל פעם בכמה שירים.... הבעיה היא שאין לי כבר במה לעדכן ומתחיל להימאס לי מכל השירים שיש פה למה אני חורש עליהם כבר... קיצר כל האוהבי מזרחית פה... תנו הצעות לשירים יפים שיש ושאין לי אותם פה ברשימה.. ותציעו רק יפים שלא יהיה פאדיחות איתכם אה ? ![]() השירים שיש לי עכשיו בדיסק : [FONT='Arial','sans-serif']אהבה מטורפת[/font] [FONT='Arial','sans-serif']אהבה ראשונה (רמיקס)[/font] [FONT='Arial','sans-serif']אהבת חיי[/font] [FONT='Arial','sans-serif']אישה יפה[/font] מי המציא את המילה אהבה[FONT='Arial','sans-serif']הכי יפה[/font] [FONT='Arial','sans-serif']אהובתי[/font] [FONT='Arial','sans-serif']אל תלכי לי [FONT='Arial','sans-serif'] (סינוואני)[/font][/font] [FONT='Arial','sans-serif']אל תלכי לי (רמיקס, אייל גולן)[/font] [FONT='Arial','sans-serif']אנחנו מאמינים בני מאמינים (דאנס מיקס)[/font] [FONT='Arial','sans-serif']אני חוזר[/font] [FONT='Arial','sans-serif']אני מישתגע[/font] [FONT='Arial','sans-serif']אני ואת[/font] [FONT='Arial','sans-serif']אני זקוק לך[/font] [FONT='Arial','sans-serif']את האחת[/font] [FONT='Arial','sans-serif']את אותי שופטת[/font] [FONT='Arial','sans-serif']את יפה [FONT='Arial','sans-serif'] (רמיקס)[/font][/font] [FONT='Arial','sans-serif']אתה חזק[/font] [FONT='Arial','sans-serif']אבי סינוואני – מחרוזת מזרחית (רמיקס)[/font] [FONT='Arial','sans-serif']בגשם נרטב[/font] [FONT='Arial','sans-serif']בחלומות שלי[/font] [FONT='Arial','sans-serif']בא לי מקופלת[/font] [FONT='Arial','sans-serif']בדד[/font] [FONT='Arial','sans-serif']בסבוסה די[/font] [FONT='Arial','sans-serif']באהבה לאמא[/font] [FONT='Arial','sans-serif']בתל אביב[/font] [FONT='Arial','sans-serif']בגללך[/font] [FONT='Arial','sans-serif']בואי תגידי[/font] [FONT='Arial','sans-serif']דלוק עלייך אש[/font] [FONT='Arial','sans-serif']איך (רמיקס)[/font] [FONT='Arial','sans-serif']אין הגיון באהבה אלייך[/font] [FONT='Arial','sans-serif']איזה חפלה[/font] [FONT='Arial','sans-serif']אלייך (פיני חדד)[/font] [FONT='Arial','sans-serif']אלייך [FONT='Arial','sans-serif'] (משה פרץ)[/font][/font] [FONT='Arial','sans-serif']אלף כוכבים (רמיקס)[/font] [FONT='Arial','sans-serif']אש (משה פרץ)[/font] [FONT='Arial','sans-serif']אתן לך אהבה[/font] [FONT='Arial','sans-serif']גן העדן שבלבך (רמיקס)[/font] [FONT='Arial','sans-serif']הכוכבים דולקים על אש קטנה (דודו אהרון)[/font] [FONT='Arial','sans-serif']הפרח בגני[/font] [FONT='Arial','sans-serif']היחידה שלי[/font] [FONT='Arial','sans-serif']חלילים בערבית (שיר ערבי של דבקה, משהו פצצה)[/font] [FONT='Arial','sans-serif']חשמל באוויר[/font] [FONT='Arial','sans-serif']חולה עלייך[/font] [FONT='Arial','sans-serif']חושב עליה (רמיקס)[/font] [FONT='Arial','sans-serif']הוזה אותך מולי (רמיקס)[/font] [FONT='Arial','sans-serif']אם אפגוש את אלוהים[/font] [FONT='Arial','sans-serif']אם תאהבי אותי[/font] [FONT='Arial','sans-serif']אם יש גן עדן[/font] [FONT='Arial','sans-serif']אמא סליחה שאני מתלכלך[/font] [FONT='Arial','sans-serif']אישה בונה אישה הורסת[/font] [FONT='Arial','sans-serif']כמו השקט[/font] [FONT='Arial','sans-serif']כמו מלאך[/font] [FONT='Arial','sans-serif']כוכבי מרום[/font] [FONT='Arial','sans-serif']כמו השקט[/font] [FONT='Arial','sans-serif']כל העולם[/font] [FONT='Arial','sans-serif']כל היום הראש חושב עלייך[/font] [FONT='Arial','sans-serif']כל חיי[/font] [FONT='Arial','sans-serif']כבר לא יכול (רמיקס)[/font] [FONT='Arial','sans-serif']למה לא[/font] [FONT='Arial','sans-serif']לאט לאט[/font] [FONT='Arial','sans-serif']מדהימה[/font] [FONT='Arial','sans-serif']מהפך (רמיקס)[/font] [FONT='Arial','sans-serif']מג'נון (רמיקס)[/font] [FONT='Arial','sans-serif']מרגיש כמו מלך[/font] [FONT='Arial','sans-serif']מענטזת[/font] מפרץ שלמה מותק נחמן מאומן (רמיקס) נשקיני נסיכה נפרדנו כך נולד לאהבה נשבע לך לא בוגד עוקף מלמעלה הולך עד הסוף (רמיקס) רק אלייך רק איתך ריקדי ריקוד רומנטי (רמיקס)[/font] רוח משוגעת[/font] רוצה אותך בלילה[/font] סך הכל נשיקה[/font] שבק מיוזיק [FONT='Arial','sans-serif']שקשקי את הגוף נערה[/font] [FONT='Arial','sans-serif']שיר הטרטע[/font] [FONT='Arial','sans-serif']שקיעות (רמיקס)[/font] [FONT='Arial','sans-serif']שמועות[/font] [FONT='Arial','sans-serif']תפסיק כבר לעשן[/font] [FONT='Arial','sans-serif']תגידי מה נהיה[/font] [FONT='Arial','sans-serif']תן לה (מושיק עפיה)[/font] [FONT='Arial','sans-serif']טיפה של אושר[/font] [FONT='Arial','sans-serif']טיפת מזל[/font] [FONT='Arial','sans-serif']תתקעו בחצוצרות[/font] [FONT='Arial','sans-serif']תודה לך[/font] [FONT='Arial','sans-serif']צמא לאהבה[/font] [FONT='Arial','sans-serif']ילדה רעה [FONT='Arial','sans-serif'] (רמיקס)[/font][/font] [FONT='Arial','sans-serif']ילד רחוב[/font] [FONT='Arial','sans-serif']יש רגעים[/font] [FONT='Arial','sans-serif']זה הזמן[/font] [FONT='Arial','sans-serif']זה שובר לב של גבר[/font] מי אני[/font] קרוב ללב[/font] כמה שאני אוהב אותך[/font] איפה את היום (ישי לוי) יאללה תנו לי בראש !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כוס רבאק למה רואים את ההודעה ככה מסריח ? שאיזה מנהל יערוך לי אותה לקח לי שעה לכתוב את כל הרשימה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() עריכה:
לא מסתדר משום מה...
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() תן לקרוא מה יש לך אחי ואחרי זה אני אכתוב עוד הודעה...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() קודם כל אח שלי תעשה פווווווווווו עצבני על הדיסק כי אתה נוסע אם שירים ישנים אש!
אם אתה רוצה שירים ישנים לאוטו זה רק הכבדים!!!משה כהן,אלי קפקא,אבי ביטר ויובל פרי. נסה את אלו: משה פרץ אלייך יניב כהן תני לי טון יניב כהן מיסתובבת כמו מדונה יוני חייל כולם יודעים שר אל מקום אחר תמיר גל ג'ינם ג'ינם שר אל מעריץ אותך שר אל תני לי אהבה שיר בן זונה לאוטו!!!!!!! עופר לוי רוצה בך אוי אוי אוי עופר לוי אני ואת עופר לוי וזהבה בן כל חיי קובי פרץ אל תלכי ותבגדי (אם בא לך בפוזה של דכאון כבד אש אחי!!!!) משה כהן מחרוזת טורקית משה כהן מחרוזת כמה כמה משה כהן הופעה חיה איך נפל כוכב בואי ונאהב ![]() בכלל כל חפלה בהופעה חיה של משה כהן אני ממליץ לך אחי!! ישי לוי ריקוד רומנטי ישי לוי רוצה אותך אם אתה אוהב מחרוזת בטורקית או מרואקית אחי אז בכייף תכניס אלי קפקא מחרוזת מרוקאית משהו לפנים! אללה זה בנתיים חביבי אדרי,עלוש ועומר תפציצו תבחור בשירים קלאסה לאוטו ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() שיקו חייק- טיפה של אושר
תמיר גל - האור שבחיי תמיר גל- תני סימן חיים (אני שם את זה פול ווליום וכל המדינה שומעת) אייל גולן - יפה שלי חנן - דאחילק תמיר גל - מלחמה של רגשות ניסים עוז ושימי מזרחי - כאבתי בגללך -מג'נון-שריף - ישי לוי - רוצה אותך
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() 90% ממה שהבאתם היה לי על המחשב, הוספתי לדיסק, תודה רבה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ישי לוי ריקוד רומנטי
דקלון ואיציק קלה - בורא עולם שיר בין :):):):) דקלון ואביבה אבידן ( אל תהרגו אותי ) - כותל המזרח זה שיר של אוהבי ארץ ישראל אני שאני נוסע שם אוטו באותו פול ווליום אני רוצה ליראות מישהו אומר לי מילה חחח ויש שיר שמכניס אותכם לקצב טוב רוצה מזגן של חובבי ציון ורונית ראסטה ויש נסיכה של אבי סוואיני וגם כשהיא רוקדת שירים קצת ישנים אבל תמיד טובים |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מושיק עפיה - גשם טיפטף
מושיק עפיה - אין בי כוח שריף - נשקיני עופר לוי - מצטער טעיתי עופר לו - אוהב לחיות אה ושריף כל המחרוזות שפעם העליתי לך!! זה רק חלק קטן... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אחח אחי כל השריף שהעלת לי אז זה דיסק לבד בכבודו ובעצמו.... תודה ענקית על זה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |