|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש מפלגה חדשה
אני לא יכביד במילים כי כמו שאתם יודעים האוצר מילים שלי מוגבל ביותר ולא עובר בסיבבות את ה100 מילים אז אני רק ישים קישור למפלגה טובה וחדשה כנסו תיראו http://www.hatikva.org.il/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() די נו, אתה יודע כמה מפלגות יש בימין? אתה כל היום גולש בפורומי פוליטיקה, אתה אמור להבין לבד שאם אתה רוצה שמפלגה ימנית תהיה בשלטון אתה לא צריך הרבה מפלגות כי ככה קהל הבוחרים יהיה מפולג ואף מפלגה ימנית לא תזכה בשלטון.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע את זה אח שלי
ואני מפרסם את זאתי למשל כי אני מאוד מיתחבר אליה לצערי הימין מאוד מפולג אני מאמין שהמפלגה הזאתי יכולה לרכז לאט לאט חלק גדול מהימין אחי אין מה לעשות הליכוד זה לא ימין למרות שיש שמה אנשים שאני מאוד מעריך במיוחד עוזי לנדאו וגדעון סער לפעמים התרופה זה תרופה חדשה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לא אוהב לא את הליכוד ולא את י"ב אבל אני חושב שעדיף שאחד מהם יעלו לשלטון מאשר מפלגת שמאל. מי עומד בראש המפלגה הזאת שלך?
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תיכנס תיקרא כמו כן אני עדיין אל נעול על שום דבר אני חוקר את הנושא שלחתי אי מיל לראש שמה
תיכנס ותיראה אבל אחי תיקרא קצת אתה חכם אתה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יהואר גל יושב ראש (זמני) – בן 57, נשוי, אב לשלושה ילדים, סב גאה לשלושה נכדים. אל"מ (מיל.) מבכירי הלוחמים בחיל האוויר. יהואר מתגורר במושב חרב לאת ומגדל זיתים. איש עסקים בתחום רפואת השיניים. פעיל במחנה הלאומי מזה עשרות שנים. ממובילי המאבק נגד הגרוש מגוש קטיף וצפון השומרון.
ממייסדי מפלגת התקווה. מאמין שמפלגת התקווה תוביל מחנה ציוני לאומי מאוחד. יהואר גל נבחר להיות יושב הראש של מפלגת התקווה, עד לבחירות המקדימות של ועידת המפלגה. דואר אלקטרוני: yehoar@hatikva.org.il |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל ראשי
|
![]() המצע נשמע מעניין בשביל התחלה.
העתקתי מה שרשום שם: <UL><LI dir=rtl>למה צריך עוד מפלגה ימנית, או לחילופין: מדוע לפצל את קולות הימין? כדי לענות יש להגדיר מהו ימין, או מהי אמת המידה להגדרת הימין. אמת המידה שלנו היא המוכנות למסור חלקי ארץ ישראל, |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() שמח שניכנסתה עומרי מחזיק מהדעה שלך אח שלי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מיפלגה סוציאליסטית ימנית זה מה שצריך כדי שיהיה פה סדר! (למרות שהיא תיהיה דומה קצת למיפלגה נאצית, אבל בזמנים קשים עושים דברים קשים!)
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|