|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אבא שלי עכשיו נסע להתקין כמה מחשבים בשדרות ראה קסאם מתעופף לו מעל הראש באוויר
![]() שילכו נחוי כל הפלסטינים ![]() ![]() הדבר היחיד שאני רציתי ואמשיך לרצות, הוא חיסול ממשי של כל ארגוני הטרור בעזה, אללללללללללה צה"ל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לתת להם אחת ולתמיד בראש!!!! לסגור את הסיפור!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הכל טוב אחי
שמח שהוא בריא ושלם |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נפל באשקלון אחד לא ?
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל טוב שאבא שלך בריא ושלם!!!!
שנית מצדי שלא יהיו ערבים בעולם...אני אולי גזען אבל מעטים מהם הם בני אדם.
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() דבר ראשון אבא שלך בסדר והכל טוב והוא בריא ושלם ברוך השם ?
דבר שני..כל עוד אולמרט בממשלה המלחמה איתם לא תיפסק לעולם ![]() אני מקוה שיום אחד יבוא והבן זונה השמאלני הזה ימות מהמחלות שלו או משהו ויעלה מישהו אם ביצים שילמד לחנך את הארגוני טירור האלו,משתמשים בילדים?חחחחח אין בעיה נהרוג לכם גם תילדים! עלאק אז היה כתבה בynet "תגובה לירי הקאסם על שדרות חיל האויר הישראלי מפציץ שטח פתוח ללא נפש חיה ליד עזה" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
מי אתה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
מי אתה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני Recoba והפעלתי את קשריי עם דרגים גבוהים יותר על מנת שישנו לי את הכינוי חח ![]() ותודה לכולם פה למעלה! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל ראשי
|
![]() אהההההההההההה זה אתה!!
חחח תקשיב גבר, תרשום את הניק שלך בחתימה אחרת זה סתם מבלבל... ואני כידוע לך,מחזק את דעתך בנוגע לפלסטינאים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון אין דבר כזה פלסטנאים
דבר שני הבעיה הקשה יותר זה לא הערבים בשטחים ימח שמם שצריך לחסל אותם מהשורש מצידי גם ילדים שמחזקים קלניצקוב בני 14 לא זכאים ליחס פחות מי כאלה בני 20 לחסל את כולם הדבר השיני הסרטן של המדינה זה הערבים מבפנים מבפנים!! בהם צריכים לטפל ואני לא כמו המתונים שאומרים טרנספר טרנספר גם זה צריך לעשות אבל צריך להחזיר את המשטר הצבאי שהיה פה עד 67 סבתא שלי אמרה לי במרוקאית עד 67 העניים של הערבים היו ברציפה היו העניים שלהם למעלה אמרתי לה סבתא אל תידאגי יום יבוא והעניים שלו יחזרו להיות בריצפה ועד אז הריצפה תהיה מלוכלכת מאוד בעזרת השם נידאג לכך שכל טיפת דם של ילד ילדה תינוק תינוקת אישה וגבר יהודים שנפלו קורבן לרצח של הפראי אדם האלה ישלמו ביותר בעזרת השם נב: סוזוקי השחיף חוזר לצללים |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() הבני זונות האלה צריך לישלוח טיל אחד על עזה לפוצץ את כולה והכל פסדר
![]() |
#14 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תחליפו את המילה "ערבים" ב"יהודים", ואת "ישראל" ב"גרמניה" ותגידו לי איך זה נשמע לכם.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() רק שיהיה ברור, אני ימני, אפילו קיצוני. אבל יש מרווח בין להתבטא כמו שצריך, להתלהמות. הדיבורים האלו שלכם רק מוציאים שם רע לימין וחבל.
כל מי שאפילו חושב להזיק למישהו במדינה הזאת, בגלל שהוא יהודי או ישראלי, צריך לשרוף אותו חי ואת כל המשפחה שלו. אבל להכליל? הכללות זה לא בריא.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |