|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() אני עכשיו ב יא ואני יכול לעבוד במלצרות
הבעיה שהעבודה היא עד איזה 1-2 בלילה 2 אני אמור להיות בבית אבל אז אני צריך לקום ב7:30 לבית ספר חוזר ב2:50 הולך לחדר כושר ב4עד 6 והעבודה אמורה להתחיל באיזה 8-9 עד 1-2 זתומרת אין לי אפיל ת7 שעות חשבתי להשלים אותם ביום אז מה אתם אומרים זה יצליח יש פה מישהוא גם שעובד בתקופת הלימודים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא אחי לא כדי לך אחרי שבוע אתה תרגיש מותש ואז יעבור לך כל החשק
![]() |
#4 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() כן, עשיתי את זה בתיכון
זה שוחק, אבל אין מה לעשות |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני מתחיל לעבוד עכשיו בארומה גם ב יב מתאמן 3 פעמים בשבוע ועובד 3 משמשרות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם בנוסף לאימונים מנקה בלוקים 2-3 בשבוע+ מחלק פליירים ליפעמים.
בלילה אתה ישן כמו מת, כיף אחו שרמוטה עד שמגיע החלק שצריך להיתעורר. אבל אחרי הכל ככה לפחות בשניה שאני אוכל להוציא רישיון יהיה לי את הכסף להוציא, לא כמו המעפנים שמוציאים בסוף י"ב.
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() לפעמים אין אפשרות להוציא ב יא אז יוצא לי שאם אני מוציא רשיון אז רק בסוף יב. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אבל אם היית עובד בכיתה י' אז לא היית מוציא רישיון בי'א?
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אחי ב י למדתי בבית ספר מעפן כזה שכל יום הייתי מתעורר ב 5:30 וחוזר הביתר רק ב-18 וזה עוד בימים הטובים אז לא יכלתי לעבוד בכלל, וב יא בזבתי את הכסף מעבודה לדברים אחרים אז עכשיו נדפקתי ב יב בלי רשיון.
אבל לשאלה שלך כן בטח שהייתי עושה רשיון ב יא אם היה לי את הכסף. וההורים שלי לא רוצים לתת לי גרוש ובכלל מנסים לאסור עליי שאני יתחיל ללמוד נהיגה בגלל המצב בכבישים וכל החרא הזה אבל מי מקשיב להם? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב אני ילך על על זה אני יחפש איזה עבודה במלצרות
אני צריך תכסף אני רוצה להפסיק להיות תלוי בהורים ככה שזה כיף אני רוצה להיות עצמאי |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני זוכר לפני הצבא הייתי מתאמן וישן איזה 5 שעות בלילה. זה ממש מתכון להתמוטטות, בכלל לא מומלץ.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() כן חשבתי גם על זה אני יוכל לישון איזה שעה וחצי ביום בנוסף ל5וחצי בלילה ולילות בלי משמרת אני יוסיף שעה
חוץ מזה אני כבר רוצה להוציא רשיון לאופנוע ואין לי כסף |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני משלב לימודים ואימונים אני עובד רק בחופשים....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תיהיה לי בריא אני בקושי מוצא זמן ללימודים ולחדר כושר אני בלחץ זמן אדיר חח אז אתה עוד רוצה לשלב עבודה חח תיהיה בריא בכל אופן אני חושב ש לעבוד אתה עוד תספיק בחיים וחבל סתם להעמיס על עצמך אחי אם יש משהו שאפשר לוותר אליו אז אני אומר תוותר
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אני דווקא הסתדרתי עם עבודה שלא מפריע לי לכלום :]
אני מתאמן 3 פעמים בשבוע ועובד 2 משמרות ערב משעה 3 וחצי בצהריים עד 10 בערב חוזר ב11 הביתה הולך לישון וקם ב7וחצי לבצפר מסתדר לי די יפה :] ויום שישי שאני לא לומד אני מנצל לשינה טובה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() חח אני עובד 2 בערך חח ואני מספיק לעשות הכל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() חח
אני לומד כול יום עד2 חוזר הביתה עד 3 בבית אחרי זה הולך למכון עד 4 4ועשרה אני בבית מיתקלח מיתארגן ואז עבודה עד 10 10 חוזר מת מעיפות נירדם ום למחרת כמו מלך עובד 4פעמים בשבוע ומיתאמן 4פעמים בשבוע
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם ביב היום שלי מתחיל ב6:40 אני צריך לאכול בגלל המאסה לוקח לי איזה חצי שעה לאכול בגלל זה בבוקר הכי אין תאבון לומד עד 12 למכון בארבע עד חמש חמש וחצי ארבע פעמים בשבוע. בשבע עבודה עד 2 3 אני עושה 5 משמרות בשבוע בסוף שבוא משלים שעות שינה, אם אני לא עובד בקיצור אין לי חיים חי על קפה החברה שונאת אותי...ואני בכל זאת מספיק לאכול 7-8 ארוחות ביום כמו שצריך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אני חושב אני יצא לעבוד למרות הלימודים
|
![]() |