|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני לא מבין ממש בתוכניות אימונים.. עד עכשיו היתאמנתי FBW אבל זה כבר ניהיה לי לא נוח אז עברתי לAB.. טוב זאת התוכנית שבניתי בבקשה אל תתחילו להגיד גרועה או טובה תעזרו לי לשפר אותה..
אימון A: חזה: לחיצת חזה כנגד מוט שטוח : 6 חזרות,4 סטים לחיצת חזה כנגד משקולות בודדות : 10 חזרות,3 סטים לחיצת כנגד מוט ישר בזווית 30 מעלות: 10 חזרות,3 סטים לחיצות חזה בצורת פרפר במכונה : 12 חזרות,3 סטים יד קדמית: כפיפת מרפקים בישיבה 2 הידיים ביחד במכונה : 10 חזרות,2 סטים כפיפת מרפקים בישיבה במכונה : 12 חזרות, 3 סטים כפיפות מרפקים עם משקולות יד בעמידה : 10 חזרות,4 סטים רגליים: כפיפות רגליים כלפי מטה במכונה : 10 חזרות, 3 סטים פשיטת רגליים בשכיבה במכונה: 12 חזרות,4 סטים כפיפת רגליים כלפי מעלה במכונה : 12 חזרות, 3 סטים אימון B: גב: מתח – 8-9 חזרות,2 סטים טי באר במכונה : 10 חזרות,3 סטים חתירה בישיבה במכונה : 12 חזרות,3 סטים כתפיים: לחיצת כתפיים כנגד משקולות בודדות: 8 חזרות,4 סטים הרחקת כתפיים לצדדים בעמידה כנגד משקולות בודדות: 8 חזרות,3 סטים כפיפת כתף- הרמת זרוע לפנים עם פלטה: 8 חזרות,3 סטים יד אחורית: פשיטת מרפקים מאחורי הראש בשכיבה כל יד: 10 חזרות,3 סטים הרמת משקולת אחת מאחורי הראש בעמידה כל יד: 12 חזרות,3 סטים פשיטת מרפקים בפולי עליון מעל הראש כנגד מוט 12 חזרות,3 סטים בטן: פעמיים בשבוע 3 תרגילים אמות: כפיפות כנגד מוט ארוך מאחורי הגב: 15 חזרות,3 סטים פשיטת אמה כנגד משקולת בודדות על הספה: 15 חזרות,3 סטים. תודה, גיא ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
בהצלחה אחינו אני אסתפק בתודה ובמוניטין דמיוני |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() וואוו תודה ע-נ-ק-י-ת אחי לא האמנתי שמישהו בכלל יקרא את זה חח =] מלך
עריכה: חח אני לא יודע לעשות סקוואטים בכלל בחיים לא עשיתי אבל אני ישאל את המאמן כבר איך לעשות נכון =] וכן התוכנית בבסיס מפה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
תעבוד בהתחלה עם משקל נמוך את שתלמד את הטכניקה בהצלחה גם אני לא האמנתי שקראתי את זה שפוט אני ביום משעמם מאוד כ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() גיא מחר בבצפר אני יסביר לך איך לעשות סקוואט אחי
ואני מסכים עם Trx, רק עוד משהו בקשר לחזה אל תעשה 6 חזרות.. אתה עדיין לא מתאמן מספיק זמן בשביל זה, ו8-10 חזרות יהיה לך יותר יעיל ![]() אני יסביר לך בבצפר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() סבבה אחויים טנקס =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |