|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() סתם שאלה שמעניינת אותי
מתי האוטו נקרע זולל דלק לאיזה יחס זה נקרא הרבה למשל 1 ל10 זה סביר? איזה מכוניות ידועות שלא זוללות דלק שבת שלום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() "מר אולימפיה" ראיתי אתה מבין במכוניות אז אולי אתה יודע תתשובה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() 1 ל 10 זה די אוכל אפשר להגיד
1 ל 6 זה האמא של האוכל רק מטומטמים נוסעים עם אוטו כזה 1 ל 12 זה סביר ממוצע 1 ל 17 זה כבר חסכוני ביותר חח אבל יש גם ת'עניין של יחס בכביש בין עירוני וכביש מהיר זה יחסים שונים היחס למעלה זה יחס ממוצע של כל היחסים האחרים כמעט כל אוטו שהוא הילוכים נחשב ללא אוכל דלק
![]() |
#4 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
כנ"ל לגבי קורבט? פורשה? אימפרזה STI אוכלת אפילו 1ל 4 כלוחצים אותה. לי היה רכב עם מנוע 5700 סמ"ק. 330 כ"ס. אכל 1 ל4. אבל התענוג שאתה מקבל כשאתה לוחץ על דוושת הגז. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
עשיתי פעם רייס שהאוטו שלי היה לא משופר עם קמארו SS מהמקום עד 240, היא אכלה אבק ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התכוונתי למכוניות משפחתיות או לצעירים שרוצים לקנות איזה אוטו פשוט הדבר האחרון שהם יעשו זה לקנות אוטו שאוכל כל כך הרבה
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
לא,הייתי אומר כאלה "שיש להם" בניגוד לכאלה "שאין להם" וצריכים להסתפק במכוניות חסכוניות ומשעממות. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ידני יותר חסכוני זה ידוע השאלה איך בגלל שאתה מעביר את ההילוך בסל"ד שמתאים לך וככה המנוע פחוץ מתאמץ מאוטומט?
ואיזה דגמים של מכוניות שנחשבות מכוניות לצעירים לא משפחתיות מעפנות יש בהן יחס של 1 ל12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() **שאלה לא קשורה לנושא**
עומרי, אתה מתאמן בקאנטרי קלאב הרצליה?
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() 1ל12 נחשב סטנדרטי בשוק וגם 1 ל10 נחשב בסדר
1 ל6 זה מכונית כמו האמר שאני יודע שאוכלת 1 ל6 מחבר של דוד שלי שיש לו 1 ל 4 זה כבר לצעירים אם כסף |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו
יש אתר כזה שרשום שם את היחס של כל אוטו שיש? |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |