![]() |
#1 |
חבר פלטינה
|
בוא נאחל בהצלחה...
כידוע לכם, אני הספורטתרפיסט של נבחרת ישראל בשחייה, שמורכבת משחיינים נכים. נבחרת זו היא המייצגת את ישראל באולימפיאדות, ולמרות שזה לא זוכה ממש לפרסום, השחיינים מביאים מדליות מכל הסוגים וממלאים אותנו בגאווה רבה. ככל הנראה, מדינת ישראל, לא רק מעוניינת שהספורט יהיה משהו ששייך רק לעשירים ומאפשרת לזכיינים פרטיים לגבות כספים מאיתנו כדי לראות ספורט, מה שלא מקדם את הספורט בשום אופן, אלא גם לא מעוניינת לפרסם שיש לנו נבחרת מצויינת של שחיינים מקצועיים מאוד שמביאים הישגים.
ביום ראשון אנו יוצאים לאליפות העולם שתתקיים ברום אפריקה. זאת התחרות הגדולה והחשובה ביותר שיש עד האולימפיאדה שתתקיים בביג'ין 2008. מי שרוצה, שישים פוסט עם איחולי הצלחה לשחיינים שלנו, ואני אדאג להעביר להם זאת כשנהיה שם... לפחות נדע שלמרות שאף אחד לא היה מעוניין לקדם את הידיעה הזאת בתקשורת, יש אנשים שכן מתעניינים בספורט ההיגשי של הנכים ומעודדים את הספורטאים. אריאל.
__________________
הערה חשובה! ![]() אין האמור באף אחת מהתגובות שלי בפורום מהווה תחליף ליעוץ עם מטפל. היעוץ בפורום מוגבל למידע כללי ויש להתיחס באופן זה בלבד. אשמח לעמוד לרשותכם בקליניקה שלי בכל דבר ועניין. לקביעת תור: 0544737325 אריאל. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|