|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כמה זמן הפסקה צריך לעשות בין סט לסט...??..אני עושה הפסקה של 2-3 דקות זה פסדר נכון..??
חבר שלי אמר שצריך לעשות הפסקה של לפחות 7 דקות...זה לא נכון...נכון..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא בעל נסיון אבל שמעתי בכמה מקומות שצריך הפסקה של בין דקה לדקה וחצי?
המומחים יתקנו אותי אם אני טועה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() תלוי כמה חזרות אתה עושה.
אין חכם כבעל נסיון. אתה צריך מספיק מנוחה כדי לא להיות יותר מדי עייף בסט הבא.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() 3 דקות? חחח וואי אתם מדברים על הרבה זמן... אני עושה בין סט לסט חצי דקה. מה אתם אומרים?
איתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני מתעייף מהר מדי ואין לי כוח לעוד סט במנוחה של פחות מ-2 דקות...אני עושה הרבה חזרות משו בין 15-10...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה 8 - 12 חזרות, מתעייף, אבל לא עד כדי כך שאני לא יכול להמשיך (אלא אם כן אני מעלה משקלים). אז כמה זמן באמת צריך לתת בין סט לסט?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() במנוחה של 2-3 דקות בין סט לסט, האימון יכול להימשך עד שעתיים, תלוי במספר התרגילים והסטים
1-1.5 דקות סביר |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חכו מספיק זמן כך שתוכול לבצע את אותו מספר חזרות עם אותו משקל בסט הבא (בהנחה שאתם לא עושים פרמידה). אם תנוחו פחות מידי אז לא תצליחו.
אני כמעט תמיד בין הסטים הולך לשתות וכך אני גם נח מספיק וגם יודע שאני שותה הרבה מים
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() תלוי בסוג האימון !
כבד מ3-5 דקות קל 90-60 שניות |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מה??איזה עצימות תיהיה לאימון עם מנוחה כזו ארוכה???
באימון קשה צריך מקסימום 2 דקות וזה גם ר בדרך כלל ברגליים ודדליפט בכול שאר התרגילים דקה עד דקה וחצי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה הכי קרוב לתשובה נכונה זמן ההמתנה תלוי בסוג האימון אם אתם באימון של 8-12 חזרות זמן מנוחה של דקה-דקה וחצי שיהיה עצימות באימון זה טוב אם אתם באימון משולב בפאוורליפט / מסה רצינית של כח יותר מחזרות (כלומר 3-4 חזרות עם משקלים מפחידים) זמן מנוחה של לפחות 4-5 דקות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה שבולט אמר - נכון!
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() כמה שפחות לדעתי יותר טוב , אבל זאת בתנאי שתגיע לכשל כמובן.
פעם גם אני הייתי עושה מנוחות של דקה היום זה יותר ויותר מצטמצם, הכל תלוי בהרגשה הפנימית שלך אם אתה מסוגל לעשות את אותו מספר החזרות בסט הבא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() דקה.. דקה וחצי אולי
אני עובד קבוע עם שעון ומודד דקה כל סט..אז מה אם קשה ? זה כל הרעיון באימונים לא ? תנו מינימום של 45 שניות ומקסימום של דקה בהתאם למצבכם.. באימוני כוח כבדים לא היה לי ניסיון ככה שאני לא יוכל להגיד לך, אבל במאסה כאשר עובדים על 8 חזרות +-, דקה וחצי תעשה את העבודה במקרה הכי גרוע..
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() רוב האימון אני עובד עם 5 חזרות אז אני נח לפחות 3 דקות בין סטים.
בטוח חזרות יותר גבוה אני נח בערך 2 דקות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה ככה:
12-15 - 45 שניות 9-12 דקה 6-8 דקה וחצי 4-6 שתי דקות. מתחת ל4 באמת אפשר לעשות 2-4 דקות, אפילו 5.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() זמן המנוחה האופטימלי הוא 45 עד 2 דקות אחי...
אם אתה עובד על טווח חזרות של מתחת ל-6 אתה יכול גם לעשות 3 דקות |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|