|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() לא הבנתי רק משהו פשוט אחד, אני לוקח את של קרטיס:
http://www.tapuz.co.il/blog/UserBlog...080&passok=yes מה שלא הבנתי זה משהו קטן בשלב הווליום, או שהבנתי ואני רק צריך הבהרה. אז ככה שלב הווליום זה 4 שבועות. בשבועיים הראשונים אני עובד על 80% מהמשקל... וב-1X5 להגיע רק ל-80% או שבסט האחרון להגיע לכשל? בשבועיים האחרונים של שלב הווליום להגיע לכשל? או רק בשבוע האחרון? כי הוא כתב שם "שבועיים אחרונים עבודה כבדה, שבוע אחרון תאבדו שפיות". מקווה שהבנתם אותי. תודה מראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
בכל מקרה, הנה לינק יותר מפורט על התוכנית הזו: Bill Starr 5x5
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה כנראה מדבר על גרסא אחרת של 5x5
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כנס ללינק ל ADVANCED ותראה בעצמך! מה ההגיון להוריד ווליום אחרי 4 שבועות אם לא הגעת לשיא שלך?!!?
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זה מה שקרטיס כתב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וקראת את הלינק שהבאתי לך?!?!? קטריס לא כתב את מה שבבלוג שלו, הוא תרגם את זה... ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() האנגלית שלי על הפנים אחי
אז כנראה לא כל כך הבנתי את העיקרון של התוכנית, אני עושה שבועיים עבודה בינונית ושבוע 3-4 מנסה לשבור שיאים שבהם אני מגיע לכשל כן? אם אני מצליח אני ממשיך עוד פעם שבועיים 80% וכך חוזר חלילה עד שאני ניתקע.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי, אני ינסה לקצר...
אתה לוקח את ה5RM שלך, ו"בונה"(מה שנקרא באנגלית RAMPING) אליו את המשקל במשך 3-4 שבועות. לדוגמא אם אני עושה 100 קילו 5 חזרות בסקואט (ואני לא) אז אני לא יתחיל לעבוד בשבוע הראשון 1X5 עד ל100 קילו.... בשבוע הראשון ה"TOP SET" שלי יהיה נניח 80 קילו, שבוע 2 90 קילו ורק בשבוע 3 100 קילו, בשבוע 4 אני ינסה "לשבור שיא" ולעשות 5 חזרות עם 102.5 נניח....אני כמובן מתייחס לימי ה1X5 (פירמידה)....משקל העבודה של ימי ה5X5 עם משקל קבוע יהיו משהו כמו5-10% נמוכים מהשיא הנוכחי שלי נניח שהגעתי לשבוע 6, מה שאומר שאני כבר צריך לעשות 107.5 ל5 חזרות, אבל ל הצלחתי.... הדבר הראשון שנהוג לעשות זה, להוריד כמה חזרות מהסטים ה"קלים", כדי למנוע עייפות...ככה אפשר לסחוט עוד שבוע - שבועיים של עליה במשקלים...ורק אז נעשה מה שנקרא DELOAD, שגם לזה יש 2 אפשרויות אבל אין לי כח לפרט עכשיו, אז בטא תגיד לי אם הבנת משהו בכלל ממה שכתבתי... ![]()
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קטריס לא היה כל כך ברור אבל עכשיו התמונה מתבהרת לי. רק משהו אחד קטן ה-5X5 וה-3X3 אף פעם בשום שלב לא להגיע איתם לכשל? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה לא צריך לשאוף לזה כמובן, אם הגעת לכשל זה אומר שלא השלמת את כל החזרות, ובעצם נתקעת.... עוד משהו קטן שיעזור לך עם החישובים: http://www.geocities.com/elitemadcow...anced_v0.3.zip בהצלחה
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() נתנו לי את זה זה גם כן באנגלית לא הבנתי איך להשתמש :):):):)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() הקישור שהבאת הוא לא ל5*5 לינארי אלא לגרסת dual factor
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מניח שאתה אומר DUAL FACTOR אתה מתכוון ל PERIODIZED?
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() דיברתי על הקישור של Ori. בתוכנית הלינארית אין בכלל את המושג הזה "שלב ווליום"
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי אותך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() תוכנית לינארית היא פשוט בלוק אחד של שבוע שאתה חוזר עליו שוב ושוב, עם העלאת משקלים
תוכנית לא לינארית היא בלוק של 9 שבועות (אם אני זוכר נכון) שמחולקת לתת בלוקים של ווליום, דילואד ואינטנסיטי אם אין לך הרבה ניסיון בסוג האימון הזה, הייתי ממליץ לך להתחיל בתוכנית הלינארית - חבל לסבך עניינים כשמודל פשוט יכול עוד לקדם אותך
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() באמת?
יש לך קישור ל-5x5 הליניארי בעברית? אז בעצם שלב הווליום כן נמשך רק 4 שבועות? אני לא מבין אותכם בילבלתם אותי לגמרי כאן!! דרך אגב נתתי לשניכם מוניטין ![]() תמשיכו לעזור בבקשה |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התוכנית הזו לא כ"כ מסובכת, נראה לי שהסברתי לך את זה דיי בפשטות, בכל מקרה אני ישמח לעזור לך אם יש לך עוד שאלות, ואני גם יגיד לך משהו שמיהו בפורום של לייל אמר לי: (מקווה שתבין, זה באנגלית ![]() Remember, none of this shit is written in stone!. ותודה על המוניטין....
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() :):):):) הבנתי תודה רבה
יום ראשון עשיתי אימון ראשון של 5x5, הייתה לי הרגשה סבבה לגמרי היום אני ממשיך אותה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|