|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי 12 אלף ש"ח והייתי רוצה להשקיע אותם בצורה חכמה בבורסה(אני לא מצפה לעשות כסף אלא לקבל קצת ניסיון בתחום),יש ספרים\מדריכים באינטרנט שמלמדים את הנושא בצורה מקיפה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אבא עשיר אבא עני וכל שאר הספרים של קיוסאקי, יש גם את "כך תהיה עשיר" ו"לפרוש צעיר לפרוש עשיר"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() חבל על הכסף שתשקיע בבורסה לפי דעתי...
תממן את זה ללימודים או לזונות...s:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מי שטיפה מבין יודע שהבן אדם הזה חתיכת זיין מוח ובלבלן ביצים חוץמכמה דברים קטנים שהוא צודק הרבה דברים הואמורח ומבלבל תביצים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה רציני בקטע הזה ממליץ לך קודם כל להיתרחק מאופציות!!! זה רק לכאלה שמיבנים לא חייב מיקצועננים אבל בזה צריך ידע !
יש די הרבה ספרים בנושא רובם מאוד משעממים במיוחד למי שמתחיל אבל מאוד מועלים חלקם לא כולם השאר זה איך אתה מישם את זה ואתה צריך להיות בין 18 כדי ליקנות מניות אבל אתה יכול ליקנות דרך אבא שלך מקסימום |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע שמתבשל איזה קורס טוב בוינגייט של פיתוח גוף. שווה להתעניין שם.
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שים את זה באיזה קרן השקעות פיננסית שרואים בפרסומות
![]() |
#8 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() אבא עשיר אבא עני זה ספר של זיוני מוח שלא מדבר תכלס בכלל.
יש לך את הספרים של מיטב (כן אני משוחד) יש לנו סדרה של ספרים שעושים בנושאים של שוק ההון למתחיל. בכל מקרה אם אין לך ידע מוקדם בתחום תשקיע את הכסף בקרן נאמנות לפי רמת הסיכון שאתה מוכן לסכן. אם אתה משקיע סולידי תלך על אגח ממשלתי עם תשואה של בערך 8 אחוז לשנה או שתלך על מנייתית שעוסקת במניות ואופציות כאשר התשואות השנה בקרנות האלה ממש טובות מתחילת השנה ממוצע של 40% תשואה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עומר אחי אני קראתי את הספרים של מיטב ספרים תאמת אני יגיד לך משעממים אבל מדברים בתאכלס ומשםלמדתי די הרבה דברים אולי לא כמו לתואר אבל בהחלט אני מבין הרבה יותר מבנאדם ממוצע שכחתי רק איך קוראיםלמחבר את הספר השאלתי מחבר .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() נדל"ן, תשקיע בנדל"ן, תיקח הלוואה ותקנה אדמות.
פעם מישהו חכם אמר לי: "בן, תקנה אדמות, כי אלוהים כבר לא בורא אותן יותר".
![]() |
#11 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
היתרון בהם שזה תכלס אומר לך מה זה כל דבר ומה צריך לעשות. המחבר של הספר המוצהר זה שלמה סימנובסקי אבל רוב החומר שם עבר דרכי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
http://www.meitav.co.il/group/group_...er&pageCatId=5 המלצה שלי היא להתחיל עם הבורסה למתחילים כבסיס להכל ואז תוכלו להמשיך עם סדרת הספרים שמעניינת אתכם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() *מעוז מוכיח סופית שהוא מכור לסופרנוס ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() בנתיים עד שתלמד את הנושא אני ממליץ על קרן נאמנות
בחודשים האחרונים חסכתי 20.000 אלף בקרן נאמנות ועד הצבא יהיה לי בכללי 40-50 אלף שקל ש3 אני ישקיע אותך בבורסה בזמן בצבא |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
היית צריך להשקיע משהו כמו 100 אלף כדי לעשות את זה. או שחסכת הכוונה שהשקעת ולא הרווחת? בכל מקרה גם אם שמת 20 אלף אז עד שתתגייס בחיים לא יהיה לך 40 אלף תשואה של 100 אחוז בכמה חודשים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() ספרים על שוק ההון
![]() לפני שלוש שנים בערך.. (היום אני בן 16 וחצי) פשוט הייתי טוחן ספרים על זה ועל כלכלה הייתי מכור.. אממ יש מלא ספרים בנושא ![]() יסודות הכלכלה - ספר מעולה, אמנם לא מדבר על השקעות בשוק ההון, אך מסביר היטב על הכלכלה ומהי בעצם.. הבורסה לניירות ערך ושוק ההון של דורון שלפר - ספר מעולה, מקיף, עבה.. מסביר על על תחום (אופציות מניות אג"ח וכו'..) לדעתי כדאי מאד לקרוא אותו, מוסיף ידע רב.. הליכת אקראי בוול סטריט- אישית לא אהבתי אותו, חוץ מהסקירה ההיסטורית הוא משעמם בטירוף.. כללי המשחק - גם ספר שמסביר על כל תחום בהשקעות, אבל ישן כבר.. המדריך להשקעות של אבא עשיר אבא עני - ספר נחמד, לקריאה. לא יודע כמה הוא עוזר ללמוד.. לא מדבר על השקעות בשוק ההון ד"א.. זכרונותיו של סוחר מניות בוול סטריט - ספר מעולה מעולה, כדאי מאד לקרוא אותו, משנה את ההשקפה על עולם ההשקעות.. אופציות מעו"ף וניתוח טכני למתחילים של צביקה ברגמן - אישית, לא אהבתי את הספרים שלו, יש שם מלא פרסומות, לא התחברתי אליהם בכלל.. הרגשתי שזרקתי 90 שקל.. פסיכו פיננסיים - ספר נחמד, אך לא באמת עוזר.. מדבר על הפסיכולוגיה של משקיעים.. הבורסה למתחילים - ספר מעולה פשוט מקיף וקל להבנה.. לדעתי חובה למתחילים כספר ראשון. כדאי לקרוא גם ביוגרפיות, וספרים שסובבים סביב עולם ההשקעות.. מרחיב את האופקים.. דרכו של וורן באפט - ממש ממש אהבתי את הספר הזה.. כתוב בשפה ברורה, קל ברור ומדבר על אסטרטגיית ההשקעות של באפט.. איך להתעשר/דונלד טראמפ - ספר נחמד לקריאה, לא יותר.. 24 יום - מדבר על קריסתה של אנרון.. מאד מעניין.. No Bull - מספר את סיפורו של המשקיע מייקל סטיינהרדט, אהבתי את הספר הזה.. ביל גייטס עסקים במהירות המחשבה - ספר נחמד, אבל משעמם משעמן.. המטרה - מדבר על ניהול.. מסופר כספר קריאה.. מומלץ לקריאה. the intelligent investor by benjamin graham - קניתי אותו, עדיין מחכה על המדף.. השקפתו של "המורה" של באפט.. Come Into My Trading Room - גם מחכה על המדף.. קשה עם האנגלית הטכנית הזאת.. בגדול זה הספרים שקראתי בנושא.. ![]() ההמלצה שלי להתחיל עם: הבורסה למתחילים , הבורסה לניירות ערך ושוק ההון של דורון שלפר, זכרונותיו של סוחר מניות מוול סטריט שהם ממש מוצלחים לדעתי.. כתבתי פירוט ממש בקצרה על כל ספר.. אם יש שאלה על משהו אז בכיף.. ![]() ד"א אני יודע שזה לא לזכותי שקראתי את הספרים האלה בגיל 14-15.. כל פעם שבאים אליי חברים מסתלבטים על הספרים האלה חח ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() דיבול אתה סטלן אש אה?!
התכוונתי חסכתי 20 אלף שקל.. קניתי קרן נאמנות בזה... עד הצבא אני ירוויח עוד 20-30 אלף שקל וישים אותם גם בקרן נאמנות חח סטלן |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
זה ספר מצויין לא צריך ישר לשלול כל דבר ובורסה תלוי מה אתה מוצא, אם אתה מקבל ריבית יותר גבוה ממה שתקבל בבנק לך על זה, אל תצפה שהמניות יקפצו פתאום ב300 אחוז |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סתם מעפן חוץ מכמה דברים ביססים המחבר הוא בלבלן מוח |
|
![]() |
![]() |