|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי בבית מין ארוחות נודלס שמוסיפים להם מים חמים וזה מוכן זה יותר טעים ממנה חמה
ורציתי לדעת אם זה טוב בתור ארוחה לאחר אימון [אני מתכוון לארוחה של ה45 דקות מיד לפני האימון} העררכים התזונתיים הם: אנרגיה[קלו]:320 חלבונים[גרם]:6 פחמימות{גרם}:43.2 שומנים[גרם]:14 כולסטרול[מ"ג]:0 נתרן[מג} 1384 המטרה של האימון זה מסה ותוך כדי חיטוב[וכן אפשר לעשות את זה ביחד!] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי הערכים של המנה הזאת ממש לא משביעי רצון.
רק 6 גרם חלבון,וזה תלוי בתפריט היומי שלך. ותלמד משהו מסה וחיטוב לא הולך ביחד איך אתה עושה חיטוב עם תפריט של מסה ?או עם תכנית אימונים של מסה? אז תקרא קצת מהמרים תבין קצת את המשמעות של המסה ,והחיטוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחח עלק מסה וחיטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה מאסה עם ירידה באחוזי שומן
זה מה שקרה לי במדידה לא מזמן עליתי 2 ק''ג מאסת שריר וירדתי ב2% שומן
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זה בהחלט אפשרי לרדת באחוזי שומן ולעלות במסה - הכוונה היא לא למסת השומן אלא לאחוזי השומן ...
בהתחלה הגוף עולה במסת שריר נורא מהר .. מה שמעלה את המסה הכללית של הגוף .. מסת השומן עלתה בקצת ולכן יחסית למסה הכללית אחוזי השומן עדיין יורדים .. כי הגוף עלה יותר בשריר מאשר שומן .. אז אפשר לקרוא לזה חיטוב+מסה .. למרות שזה מצב זמני בלבד .. בשלב יותר מאוחר קצב עליית השריר יורד ואז באופן יחסי עליית מסת השומן גדולה יותר ולכן אחוזי השומן גם עולים |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אבל איך אפשר לשלב "מסה+חיטוב " אם הכל קשור לגירעון הקלורי סך הכל ... גירעון קלורי חיובי ללא שומן עדיין ייחשב למסה וגירעון קלורי שלילי ללא שומן עדיין ייחשב כחיטוב....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שcatdog אמר אפשר לעשות את זה ויחסית בגלל הגיל שלי שבו מפתחים שרירים גם בלי ממש מאמץ [בגלל הורמונים] אז זה ניתן אח"כ אני יעשה מסה נקייה כאחד האדם
נ.ב אני בן 13 בגלל זה דיברתי על הקטע עם הפיתוח בלי מאמץ[דיברתי עם אנשים שיודעים משהו] |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אז זהו שהדיאטנית אמרה לי שהתפריט שלי עומד על 1000 קל ואני צריך להוסיף 600 קל
לא נראה לי הגיוני אבל אם אני לא טועה יוצא שאני איכשהו במאזן חיובי ויורד תוך כדי זה במשקל... בגלל זה אני יכול לעשות את המסה תוך כדי החיטוב אנ חושב... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה אומר שאתה רוצה להוסיף 600 קלוריות .. זה יוסיף בזה שתמנע את שריפת השריר.. אם תפריט של 1000 קלוריות יכול להיווצר גם פירוק שריר במקרה הגרוע |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() תראה כמה נתרן מה אתה משוגע
זה זבל של דבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() mynavy מה אתה אומר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אם עד עכשיו פיתחתי שרירים בתפריט של 1000 קל [ופיתחתי יפה] אז אני בעזרת עוד 600 קל מפחמימות וחלבונים יצליח יותר לפתח את השרירם לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה שהשאר היתכוונו, זה שאם היית מתחיל להיתאמן, עם מאזן קלורי חיובי אז היית עולה בשריר, וגם מאבד אחוזי שומן... עצם העובדה שזה קורה רק בחודשים הרשאונים.. זה בגלל שהגוף מקבל שוק"... אחרי שהגוף שלך יתרגל בכמה חודשים האלה, אתה תתחיל גם לעלות באחוזי שומן.. אין דבר כזה לעלות במסת שריר+איבוד של אחוזי שומן... מעבר לחודשים הרשאונים.... ובקשר לשאלה שלך,אז לא. נודלס זה לא אוכל.. ו1000 נתרן זה פאקינג תו מא'ץ
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
142 קלוריות 3.4 חלבונים 22 פחמימות 4 גרם שומן מתוכם 2.2 שומן רווי מ"ג500 נתרן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
22 גרם פחממה ל-100 גרם זה בכלל לא הרבה... תחשוב שאם אתה אוכל 200 גרם =1000 גרם נתרן! אפשר לאכול,לחם מחיטה מלאה,פסטה,תפוח אדמה אפוי,וכו'... לא הבנתי למה דווקא נודלס.. למשל בפסטה מבושלת -200 גרם יש. 300 קלוריות. חלבון 10 גרם פחממות 65 גרם.. 0.8 גרם שומן.. ומה אם החלבון, ושומן ?... נודלס+טינה\אבוקדו\חומס וכ'ו לא נישמע ממש מעדן. עדיף לאכול פסטה+חזה עוף+טחינה ולהנות מאחלה ארוחה...
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אין מצב שיש גדילה במסת השריר על תפריט של 1000 קלוריות... יכול להיות חיטבת את השרירים ועכשיו הם יותר בולטים.. בשביל לעלות במסת השריר לפחות תאכל 500 קלוריות מינימום מעל התחזוקה שלך , כלומר מכמות הקלוריות שאתה מוציא ביום שזה גירעון קלורי חיובי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() כי נודלס זה יותר טעים :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז תאכל אותו בערב, למה אחרי אימון ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() סתם חשבתי תהרוג אותי וזהו!
חח סתם ל פשוט חשבתי כי אני לא יודע כמה חלבון צריך אחרי האימון בארוחה הזאת שממש אחרי האימון אם מישהו יודע שיגיד לי כמה ואם יש אפשרות לצרוך את זה שלא בשייק חלבון ! |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|