|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() (ראשון?!)
פייי איזה כתפיים...סוס! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() איזו גדילה עצבנית! טוב נאחל לו בהצלחה בהמשך הדרך
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חיה!
לדעתי השריר הכי טוב אצלו זה הגב
![]() |
#5 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() שיהיה בהצלחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() האכילו אותו בהסטרואידים מה זה הכתף הזאת פי עשר בלי להגזים מהבחורה שלידו פחד אלוהים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תמונה ראשונה הוא יצא סתם קטן...
תמונה שנייה הוא יצא פשוט ענק...!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() לדעתי תמונות לא הכי טובות שלו, לדעתי הן לא משקפות את הגודל האמיתי שלו לאור התמונות האחרות שראיתי שלו.
מה שכן בהחלט סתכלו את הכנפיים שלו! תותח ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חח עומרי יא סטלן הרגת אותי.
בקשר לניגרי, כל מילה מיותרת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() תודה על התגובות ותודה לאיתי הזריז.
אלה תמונות מלפני שלושה שבועות, הייתי בחמת גדר עם אשתי אחי וחברה שלו, היה נחמד מאוד. אני בעליה במאסה מאז התחרות, השגתי 11(בדיוק) קילו תוך חודשיים, ומה שמפתיע שהעליה הפעם יותר נקייה, למרות שממש לא אכפת לי לעלות גם מלוכלך. הפעם אני בפיקוח מתמיד אחרי העליה, קניתי משקל דיגיטלי, כל יום שישי בשעה קבועה אני נשקל. אם אראה שנעצרתי אשנה את התפריט, כרגע הכל עובד יופי. אני כבר 2 קילו בלבד פחות מהשיא שלי, ועדיין רואים את הריבועים (פחות או יותר), כשנשארו כ 7 חודשים לעלות. המטרה להגיע לפחות ל 90 קילו לפני החיטוב, איפשהו בסוף אפריל או בתחילת מאי (תלוי בתאריך התחרות). |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() יפה, אחלה מוטיבציה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() הוא פשוט שריריונר לא פחות ולא יותר...
![]()
![]() |
#14 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() החזה טיפה מפגר לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() ציטוט:
התמונה השניה עם חברה של אחי ממש מזעזעת, לא יודע למה שלחתי אותה. ![]() בכל אופן יש לי עוד כמה תמונות הרבה יותר טובות מאותו בילוי אבל אשתי ביקשה שלא אעלה אותן. אגב, ביום שישי שוחח איתי נעים, אלוף אלופי הצפון של נאבא ב 2005. מתברר שהוא מתגורר עכשיו בטבריה הוא בחור עשר, ובקרוב נעשה אימון משותף יחד. מקווה להעלות כאן תמונות לוהטות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() ניגרי מה הנתונים שלך עכשיו במסה (ידיים,רגליים,חזה/גב,משקל)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() הניגרי הוא תותח עליון גאה להתגאות בו כחבר , הוא נותן מוטיבצייה להמשך האימונים המפרכים .
מבחינתי ומבחינת רבים הוא מר ישראל לקטגוריית משקל עד 70 ק"ג . אין עלייך אחי תענוג לראות ספורטאי אמיתי במייטבו ללא חומרים אסורים . בהצלחה בהמשך אח יקר לבנה ופלדמן תאוכלו טוב הניגרי מגיע לקחת ממכם את התואר, ואת הגביע שלו, ![]() ![]()
![]() |
#19 |
|
![]() תודה אח יקר.
יש עוד מלא זמן, אם הכל ילך לפי התוכנית תהייה תחרות נהדרת, עם פייט בן זונה בכל הקטגוריות, אולי חוץ מהשבעים: האדמור מתכוון להתחרות בשבעים גם שנה הבאה כדי להגן על התואר, ואני לא רואה מתחרים רציניים שיכולים לאיים עליו. בשאר הקטגוריות יהיה מרתק, קרבות רציניים, נקודה לפה נקודה לשם, אני מאמין שכולם גם יגיעו מוכנים וזו תהייה התחרות הגדולה והרצינית שהייתה פה. אני, בתיאום עם גיל מתכוון לעלות לפחות ל 90 קילו לפני החיטוב, ולהתחרות בסופו של דבר בעד 80. כל זה כמובן בתיאוריה, יש עוד הרבה זמן, והרבה דברים יכולים לקרות. המתחרים שהזכרת הם שמות מכובדים בענף, הכל תלוי באיזה שייפ נגיע באותו יום. חוץ מלבנה שהוא האלוף של אי אף בי בי ופלדמן שנראה מדהים בעיני במר ישראל של נאבא וזכה בצדק מוחלט באלוף האלופים, אני חושב שגם ליאור מרמלשטיין הוא מתחרה מעולה, עם רגליים נהדרות, אורי שיק (מקום שלישי שמאור הכין) מציג מאסה אדירה, ויש עוד ח'ברה שעשויים להפתיע, כך שעומד להיות די מטורף. מה שבטוח, שוב אם הכל יהיה בסדר, שהפעם אני וגיל נהיה חכמים יותר, ותופעת ההקאות וכל הזין שעברתי בתחרות האחרונה לא תחזור על עצמה. כבר הכנו תוכנית איך להגיע לחיטוב וייבוש ברגליים, עניין שעליו הפסדתי את המקום הראשון בתחרות האחרונה. אני פשוט מתחטב מהר יותר בגוף העליון וצובר מים ברגליים, אבל גיל יודע לטפל גם בזה: הפעם אני מתכוון להציג פלחים ופסים. עוד דבר: אם אני מתחרה אני רוצה להינות מזה, לא לסבול. אני רוצה להצטלם מאות תמונות עם כל החברים שלי, ולא לגמור תחרות מעולף ובקושי לחייך למצלמה. הייתם מאמינים שאין לי תמונה אחת עם אשתי מהתחרות? טוב, היא הייתה עסוקה בלהתיעץ עם גיל האם צריך לקחת אותי למיון. אם לא נהנים מהתחרות היא לא שווה בעיני, לכן אני מאוד מצפה לתחרות הבאה, ומתכוון למצות ממנה את המירב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() כתפיים ענקיות ניגרי! ישר כוח, באמת נותן מוטיבציה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|