|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() יש איזה להקת בשם Warren Stifer משו כזה או Warner Stifer או Stiver או משו דומה אני חייב תעזרה שלכם זה בחורה ששרה שיר כזה יחסית נישמע ישן מהאלה של שנות ה 70 ניראה לי אבל לא בטוח אם זה מ ה שנות ה 70 אבל זה משו בסיגנון כזה שהיא שרה הבחורה its my life משו כזה לא יודע במדוייק...
תודה לעוזרים (אם תצליחו אודה לכם מאוד ומוניטין קטנטן)... ![]() נ.ב: היה תשיר הזה בסרט "הביזנס" בסיגנון של השירים שהיו שם ובסרט הזה ספציפית. תודה חברים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מיתכון לשיר שהולך ככה?
its my life, its now or never, i gonna live for ever ברחו לי המילים, פעם שמעתי את זה מלא, אבל זה לא שייך לזמרת. קוראים לזמר Bon jovi. זה הקליפ: http://www.youtube.com/watch?v=g50vzZzAja0 אם זה מה שאתה צריך, תגיד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והוא אמר שזה נישמע משנות ה70, יכול להיות שהוא מדבר על הגירסא הקלאסית של השיר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() זה דומה זה משו בסיגנון אני מכיר את מה שאתם מדברים עליו...
אבל אמרתי זה בחורה שרה אז את באותו סיגנון משו מוכר לזמר הזה של שנות ה 70 אבל עזבו את שנות ה 70 חפשו משו דומה שזה דומה לשיר עצמו אבל זה בחורה שרה אותו... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() Warner Stifer ?
אולי סטיבי וונדר? ![]()
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תכתוב את השם של הסרט פה בשם המקורי.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אם כבר פתחו נושא כזה יש מצב שמשהו מארגן לינק להורדה של השיר
30seconds to mars - oblivion |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |