|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() כבר חצי שנה שאני מתאמן כמו שכתוב מטה
עד עכשיו הייתי מרוצה אב אני מרגיש לאחרונה שאני קצת ב"ניוטרל" אולי האימון לא מתאים למה שאני מנסה להשיג כרגע. וזה אם לקרא לזה חוזק שריר/כוח. לא מעניין אותי נפח. אז זה האימון שלי אשמח לקבל עזרה בעדכונו. מתאמן 3 פעמים בשבוע כל תרגיל נעשה 8,10,12 אימון A רגליים: Squat פשיטת ברכיים כנגד מכונה כפיפת בירכיים כנגד מכונה יד אחורית: פשיטת מרפקים בעמידה כנגד פולי עליון פשיטת מרפקים בהטיית גו מעל הראש כנגד פולי עליון יד קדמית: כפיפת מרפקים בעמידה כנגד פולי תחתון כפיפת מרפקים בעמידה באחיזת פטישים בטן: כפיפות אלכסונים אימון B גב: משיכת פולי עליון לפנים פשיטת כתף בעמידה כנגד פולי עיון "פול אובר" הרמת שכמות כנגד מוט פשיטת גו כנגד משקל גוף חזה: לחיצת חזה בשיפוע עליון כנגד מוט פרפר כתפיים: כפיפת כתף בעמידה כנגד משקוליות הרחקת כתף בעמידה כנגד משקוליות הרחקה אופקית בשכיבה כנגד משקוליות תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תפרט את מספר הסטים והחזרות זה יכול לשנות את כל התוכנית
וזה מה שעושה את ההבדל בין להתרכז על מסה\כוח\סיבולת ואתה תגדל הרבה גם מאימוני כוח לדעתי גם תשנה את החלוקה חזה וגב אצלך באותו אימון עריכה: לא ראיתי שאתה מתאמן שלוש פעמים בשבוע זה שמתחתי צודק עדיף Fbw |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה מתאמן 3 פעמים בשבוע עדיף לעבוד עם FBW.
Squat 3x5 Deadlift 3x5 Bench Press 3x4 Bent Over Row 3x4 Military Press 3x6 Pull Ups 3x6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() מה יכול להחליף את ה Deadlift?
תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול להוסיף לסקוואט 1-2 סטים ואז פעם בשבוע לעשות דדליפט במקום הסקוואט אבל דדליפט זה תרגיל די חשוב (בלשון המעטה)
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|