|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קראתי מספר מאמרים על תוכנית Hst ובעיקרון אתמול סיימתי את הסייקל הרביעי והאחרון.. כלומר סיימתי 8 שבועות של אימונים.
כעת לפי מה שהבנתי צריכה להגיע המנוחה.. מה אומרת המנוחה הזאת? אף פעם לא הצלחתי להבין.. כלומר, לא לעשות אימונים במשך 9-12 יום? או שאפשר לעשות אימונים בעצימות נמוכה? כי מה שרשום במאמר פה באתר ככה: "המטרה שלה היא להביא לכך שגם אם תבצעו תרגיל עם משקל קטן יותר מהמשקל המקסימלי שאתם מסוגלים לעבוד בו (לדוגמא: אתם מסוגלים לעשות דחיקה חזה עם 100 ק"ג X 15 חזרות, אבל תעשו רק עם 70 ק"ג X 15 חזרות) – עדיין תתרחש היפרטרופיה. המטרה של המנוחה הזו היא לגרום לכך שהשריר והמערכת העצבית 'יסירו את הסלקציה' שנוצרה אצלם לגבי איזה משקל יביא להיפרטרופיה ואיזה לא. מנוחה כזאת תיפרש על 9-12 ימים." כלומר, בכל זאת לעשות אימונים אבל בעצימות נמוכה יותר? ומה בנוגע לאימונים אירוביים? אשמח לתשובות אם אפשר.. סופשבוע נעים =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שמנוחה מוחלטת במשך שבוע תספיק לך
בקשר לhst תוכל לכתוב את התוצאות שקיבלת (עלייה במשקל, עלייה בהיקיפים וכדומה)
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה בטוח שצריך מנוחה מוחלטת?
תשים לב בציטוט מהכתבה שכתובה פה באתר שכתבתי בהודעה הקודמת.. הוא אומר משהו על משקל קל יותר למה הוא התכוון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אל תסתכל על זה כמו תורה מסיני,
קח שבוע מנוחה ואז תחליט עם אתה ממשיך עם התוכנית
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני לוקח שבועיים מנוחה
ולפי דעתי הגרסא המקורית של hst היא על הפנים. אני מקווה שאתה לא עושה אותה כי יש גרסאות הרבה יותר טובות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אילו גרסאות? אתה יכול לתת לי קישורים ?
אני עושה לפי התוכנית שבאתר רק קצת לקחתי אותה אליי עם הגיוון בתרגילים. ונגיד במקום שבועיים של 5 עשיתי שבועיים של 6 וכאלה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|