|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() סקר קטן לכל הוותקים שבנינו..
כמה זמן בממוצע נמשכת תקופת המסה\החיטוב שלכם ?.. יש לכם מטרה מסוימת להגיע למשקל X ולחטב ? או ברגע שאתה מגעים לאחוז שומן גבוה אז מחטבים ?..
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() 7 שנים חיטוב
0 שנים מסה אני מחכה לסגור חצי יובל של חיטוב , אני ובולט יוצא לנו יובל שלם ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תקופת חיטוב משהו כמו חודשיים שלוש כל עוד אני לא מחפף..
אם יש בעיות כלשהן אז יותר - כמו עכשיו =\ מסה עד שאני נראה כמו קציצה אני לא מפסיק :p מסה הבאה אני עם תפריט מסודר בשביל שתיהיה איכותית + תוספים בשביל האקסטרה פוש ![]() לא יכול לחכות כבר
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() איך הגעת ל7 שנים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() קיצר בלי כל הבדיחות האלה..
בואו נחזור לעניין.
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() מסה עד אחרי פסח..אז חיטוב קטנטן ואז חזרה למסה (הפעם עליה נקיה) ושנה אחרי זה להתחרות שוב והפעם להביא מקום מכובד
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
הושעה
|
![]() הייתה לי שנה ראשונה מלאת טעויות, שלמרות שהתפתחתי די טוב לא בדיוק ידעתי מה אני עושה ב - 100% ולא היה לי מספיק ידע בתזונה. קצת לפני סוף השנה הראשונה (אחרי 10 חודשים בערך) התאכזבתי מאד לגלות את כל הטעויות ולגלות שיכולתי להתקדם יותר (להתקדם ולדעת שאתה יכול יותר זה לפעמים יותר מעצבן מלא להתקדם בכלל כשאתה עושה הכל נכון). אז תיקנתי את הטעויות ונכנסתי למסה של 8 חודשים שצברתי בה איזה 20 קילו (ממש ראיתי שתיקנתי את הטעויות). אחרי זה 3 חודשי חיטוב ועכשיו אני במסה של חודש וחצי. לא הכל מושלם, מה לעשות - אבל אפשר להתנחם (ובגדול) בזה שלכולם יש את הקטע הזה שהם לא בדיוק יודעים מה הם עושים בתקופה הראשונה. ולצערנו, הרבה ממשיכים לדרוך במקום מהבחינה הזאת גם שנתיים, גם 5 וגם 10 שנים ושיש אנשים שנאלצים להפסיק להתאמן בכלל מסיבות שונות. וחוץ מזה, ככל שיש יותר נסיון, הטעויות של התקופה ההתחלתית והתקופה הזאת בכלל מאבדת את חשיבותה עד שנשכחת ונעלמת לגמרי. אחרי יותר משנה שאני יודע מה אני עושה, חי בידיעה שבמובנים מסוימים את מה שפספתי אז השגתי אחר כך ובהסתכלות אחורה רואה שגם אז התקדמתי אחלה ולא יכולתי להתקדם הרבה יותר מזה בצורה ממשית אני רגוע ומלא מוטיבציה. כשרק גיליתי שלא עשיתי דברים נכון הייתי שבור. זה ממש לא נעים כשאתה מבין:
1. שהתקדמת יפה אבל היית יכול יותר. 2. כשאת התקופה ה"נכונה" שלך אתה צריך לבנות מ - 0 עכשיו. 3. כשאתה מרגיש פספוס ועוד לא התרחקת ממנו מספיק זמן כדי שהפספוס הזה יאבד מחשיבותו בצורה ממשית - זו ההרגשה הכואבת ביותר.
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הלכו לי שנתיים של אימונים בגלל מאמן מעפן שהיה לי, בקושי היתי אוכל לא ידעתי מזה מסה ולא חיטוב.. לא ידעתי כלום... אבל מה ??.. מטעויות לומדים אתה צריך להיסתכל על הצד החיובי, יכולת להמשיך להיתאמן גם עוד שנתיים ככה..
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() מאסה עד שהריבועים מתחילים להיות ממש מטושטשים ואז חיטוב קצר ושוב עליה כמה שיותר נקיה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() רק לי היה מאמן סוס על ההתחלה?
![]() |
#14 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
כל פעם שהיה רואה אותי מתאמן יותר משעה וחצי היה זורק אותי הביית אומר לי לאכול חזה עוף עם איטריות חח
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() לא עשיתי חיטוב מעלום רק מסה מסה מסה..בלית ברירה חיטוב יבוא (לקראת) בקיץ ככל הנראה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אף פעם לא הייתי בחיטוב תמיד מסה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() עד עכשיו....(3 חודשים בערך) אני במסה....לפני הקיץ ככה נתחיל חיטוב (מרץ\אפריל)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() מאסה מחילת שנת הלימודים בערך עד סביבות פורים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מאסה : 8 חודש..
מטרה:95 קילו +-על 11%
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |