|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן חמש פעמים בשבוע (כל השבוע חוץ משישי-שבת). מחלק את האימונים לabc.
לפני תחילת האימון אני מותח את כל השרירם משהו בסיביות ה5-10 דקות, אחר כך ריצה של 7-11 דקות של 3-3.5 קילמוטר (אני רץ מסביב למושב שלי). אחרי הריצה אני מזיע ואז עושה עוד מתיחות ממש לפני האימון, ואז אחרי 5 דקות אני כבר לא מזיע בכלל ואפילו בין סט לסט בהפסקות קר לי ונהיה לי עור ברווז (אני עושה את האימון במקום פתוח לא במכון). מה שכן אחרי רוב התרגילים יש לי דופק מהיר (גם לא כזה מהיר אבל לפחות יש). בגלל שאני לא מזיע אני מרגיש כאילו האימון בקושי משפיע עלי. אני רואה את חברים שלי מזיעים ואני לא. יכול להיות שאני עושה משהו לא טוב? אה ועוד שאלה, רק כשהשרירים נתפסים הם גודלים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ולא... גם אם אין לך דומס השריר יכול לגדול... דומס בד"כ מראה על אימון אינטנסיבי מהרגיל= בדר"כ על עבודה טובה על השריר התפוס מה שמביא גדילה... אבל זה לא אומר שרק עם דומס השריר גודל... אם אין לך דומס ואתה לא מזיע הייתי מציע לך לנסות ללהגביר את האינטנסיביות של האימונים שלך... ותראה אם יש שינוייי.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() אם אתה ועשה חימום כמו שצריך אתה חייב להזיע.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני עושה 10 דקות אופנים חימום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
אם לא אז כנראה אתם לא מספיק מתאמצים באימון ולא קורעים תתחת... או שיש לך בעיה בהפרשת זיעה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() זה כול אחד והנטייה שלו, אני למשל מזיע כמו שור כאילו רצתי מרתון מהאימון הכי קל.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בחימום ריצה ברור שאני מזיע בנאירובי או איך שלא קוראים לזה, בקיצור שאני מתאמן אם משקולות אני לא כל כך מזיע.
ולזה שאמר לעלות את האינטנסיביות של האימונים, אני עושה לכל שריר 4-5 תרגילים כשבכולם אני עושה 3 סטים של 10 חזרות ומעלה (חוץ מתרגילי רגלים שלהם אני עושה 4 סטים כל תרגיל וגם בטן שהחזרות זה 25-35). אני חושב שאצלי זה ככה שאני פשוט לא מזיע הרבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל יש אולי איזה 3-4 שמזעים משהו חזק הרוב לא מזעים מזה אומר שחוץ מהם אפחד לא מיתאמץ או שיש לה הזעת יתר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יש כאלה שהולכים למקרר וכבר יש להם פס זיעה שמסתרח לאורך החזה ומגיע עד הפופיק, אז זה אומר שהם עשו אימון אינטנסיבי?
לא נראה לי זה קשור.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כנראה אין לך בלוטות זיעה.. או שהם לא פועלות כראוי..
![]() |
#12 |
|
![]() ברור לך שלא כל האנשים מזיעים באותה מידה כן?
יש כאלה שהם שמנים ולא בכושר וטיפה מאמץ מעלה להם את הדופק וגורם להם להזיע... ויש כאלה שסתם מזיעים מהעת יתר... ויש כאלה שמזיעים יותר סתם כי ככה הם בנויים אל תסתכל כמה אחרים מזיעים זה לא אינדיקציה... אתה תעשה את המקס' המינימלי ( ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() אתה מדבר כאילו זה רע לא להזיע..
חוץ מזה כנראה או שאתה לא מתאמץ מספיק במשקלים שאתה עושה או שפשוט מאוד לא חם לך |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() אבל שוב, זה שאתה לא מזיע לא אומר שלא תגדל טוב
זה סתם קטע פסיכולוגי, תאמין לי הלוואי עלי לא להזיע באימונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
אני דווקא אוהב להזיע זה נותן מוטיבציה...פסיכולוגי זה נותן הרגשה שעושים משהו גם זה סתם כי חם.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() לא תבינו הדופק שלי נהיה גבוה יותר אבל פשוט לא כל כך מזיע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
או שהוא לא מספיק גבוהה- מה שמראה שאתה לא מתאמץ מספיק- וחוץ מזה אל תשווה את הדופק של האנאירובי לאירובי.. זה לא אותו גובה או שיש לך בעיה בבלוטות זיעה או שיש מזגן/ מאוורר.. קשה אתה אה? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|