|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ידוע שספורטאים אוכלים פסטה (פחמימות מורכבות, מתפרק לאט)
השאלה שלי היא באיזה עיתוי לאכול את הפסטה בהנחה שיש לי ריצת 2000 מחר בבוקר ואני רוצה לרדת מה7 (7:27 שנה שעברה) ?????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל פחמימה פשוטה כמו פרי חצי שעה לפני הריצה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אהעלק "ידוע שספורטאים אוכלים פסטה" חח מאיפה הבאת את זה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() פסטה ממש ממש לא תעזור לך להוריד את התוצאה שלך, קח איזה ממריצון נחמד כמו קפאין או פשוט תשפר את הסיבולת, אין פה ממש טריקים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() פסטה יכולה להיות מקור פחמימה טוב למרות שזה לא הכי מתאים פסטה בבוקר(מבחינת הטעם) בכל אופן תאכל פשוט ארוחת בוקר גדולה עם פחמימות וחלבונים ואולי איזה כוס קפה ואם הריצה כמה שעות טובות אחרי הארוחה פשוט תאכל איזה פרי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אף אחד לא אמר שאני הולך לאכול את זה לפני הריצה (פחמימות מורכבות לא ממש יעזרו לי זמן קצר אחרי הריצה..)
ולמי שאמר מאיפה הבאתי את זה אני מנחש שעודד קטש וכדורסלני הליגה הישראלית לא ישקרו..(כתבה שראיתי בחמישיות, תוכנית בספורט 5) אבל אם אתה באמת מתעקש לכתוב שטויות ואז לבוא אליי בטענות אני ימצא לך כתבה בלי בעיה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() זה בסדר אני כבר לא צריך את העזרה שלכם אחים שלי מה גם שלא ידעתם לענות לי כבר מצאתי..
בבקשה גם לאלה שלא יודעים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3101508,00.html ובדגש על בדרך כלל אין צורך לשלב תוספת של פחמימות באימון קצר של שעה-שעה וחצי. מקור חשוב לפחמימות הוא הפסטה על צורותיה. ספורטאי סיבולת, כגון רצי מרתון וטריאתלון, אוכלים כמויות רבות של פסטה בימים שקודמים לתחרות. קיבלתי את התשובה שלי כמו שאתם רואים תודה לגאוני העאלק מאיפה הבאת את זה למינהם ששמעו רק על אבקות חלבון |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומצבך גרוע אם אתה הולך להקשיב למאמרים מYNET זה יכול רק להזיק לך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל אופן תודה רבה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() איזה אשכול מעצבן מה עשית מפסטה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שלא יגיד שאני טועה בזמן שהוא בעצמו מדבר שטויות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אפילו בYNET ובטלןיזיה ממליצים עליו ולא סתם יש לו סגולות מיוחדות!! הוא יותר ממריץ אפילו מאפידרין! והוא נותן לך כח פיזית ומנטלית אפילו לרוץ שעתיים!! אתה לא יודע, אפילו לנס אמסטרונג אוכל פסטה מחיטה מלאה לא סתם.. 6 פעמים ביום לא חוכמה ככה לנצח, צריך לאסור את זה לפני תחרויות מרוב שזה ממריץ. סליחה ששיקרתי לך אחי. ועל תשכח לאכול 2 קילו פסטה ערב לפני הריצה של הבית ספר בשביל שתביא מקום 1 !! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחח לאותיות אין קול אתה יודע אבל למרות זאת אני יגיד לך תשתוק
|
![]() |
![]() |
![]() |