|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 1.חימום (ללא מתיחות בכוח אלא רק בטווח התנועה שאין בעיה להזיז את השריר) + לעלות את הדופק ולא להתעייף בכלל כי החימום שרוב האנשים עושים דופק להם את האימון ומגדיל את הסיכוי לפציעה
גב+יד קדמית: 2.חתירה בשכיבה X מקסימום-2 , סט אחד. 3.מתח באחיזה לפנים: רחבה,צמידה,רוחב כתפיים X מקסימום -1 חזרות , סט אחד כל אחיזה 4.מתח באחיזה מלאחור: רחבה , צמודה , רוחב כתפיים X מקסימום -1 חזרות, יי 5.תלייה על המוט למשך זמן (הגב מקביל לרצפה ולא מאונך כמו במתח רגיל, מאמן אחיזה+טרפזים) סט אחד X מקסימום זמן. חזה+יד אחורית: 6.שכיבות שמיכה ברוחב כתפיים (לא על האגרוף או שטויות כאלה) : סט אחד X מקסימום חזרות - חזרה 7.מקבילים בהישענות קדימה מקסימום חזרות -1 X 2 סטים 8.מקבילים בהישענות אחורה , מקסימום חזרות -1 X שני סטים 9.שכיבות שמיכה באחיזה רחבה בשיפוע גדול(רגליים על שולחן) מצד לצד 2 סטים X מקסימום חזרות -1 10. תנוחה של שכיבת שמיכה על יד אחת מיושרת קדימה הכי רחוק שאפשר על שיפוע(רגליים על השולחן) כל יד X מקסימום זמן. כתפיים+יד אחורית: 11. שכיבות שמיכה מקופלות בשיפוע גבוהה מאוד(רגליים על קיר) כאשר הכתפיים מול הרצפה X 4 סטים X מקבימום חזרות. (אופציה) עמידת ראש (מול קיר) לזמן. בטן: 12.(לא צריך ישר בטני בגלל שהוא עובד בתרגילי משקל גוף הרבה מאוד) לאלכסונים: ראה מדריך האימון לאלכסונים שכתבתי מזמן(עם תמונות אגב) , תבחר תרגיל ותעשה אותו ל 2 סטים כל צד. 13. גב תחתון: "סופרמנים" ל מקס' זמן 2 סטים. (לפי המדריך שכתבתי למעלה תבין) רגליים+סיבולת: 14.סקווט על רגל אחת X 5 חזרות X 4 סטים כל רגל (עומק הכי גדול שאתה מסוגל לרדת) 15.לאנגים (יש במדריך) 4 סטים X מקסימום חזרות. 16.סט אחד של שקווטים חופשיים X מקסימום (מקסימום מקסימום) + מתחות 5 דק' תגידו בבקשה עם זה תוכנית טובה ואיך אני משלב את זה עם חצי שעה ריצה ו ועם אני צריך לחלק את את כל התרגילים ולכמה קבוצות וגם עם אני יכול לעבוד על זה בין 4-5 פעמים בשבוע בבקשה תענו לי ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תענו בבקשה
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|