|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.one.co.il/cat/articles/ar...?id=99878&bz=1
האמת, עשה בשכל. אין טעם לבזות את עצמו בקבוצת תחתית, הוא עשה את שלו בכדורגל. שחקן ענק, תרם המון, אני מאוד הערכתי אותו בכל אופן. שיהייה בהצלחה! ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שחקן ענק אבל הפרישה איחרה בשלוש שנים,אישיות קצת פחות,כבר ממזמן הוא יותר קלאבר מאשר כדורגלן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שחקן טוב היה אין לו מחליף בחיפה
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() Mad Dog
בקרוב תתחיל להכיר את Mad Dog Masilala או איך שלא מבטאים חחח...פיטר מסיללה הוא שחקן אדיר ומוכשר, תשמע עליו הרבה בקרוב.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ברוך שפטרנו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
הושעה
|
![]() אפשר לחשוב שפאולו מאלדיני או רונאלדו פרשו...
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מסיללה הוא בלם לא ?
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קרוסה בלם. מסיללה מגן/קשר שמאלי. פנאטני (רצו להביא, בסוף אולי יגיע בינואר) חלוץ. בוקולי קשר ימני. פאוליניו קשר אחורי. רנאטו קשר שמאלי.
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() המגן השמאלי הישראלי הטוב בכל הזמנים
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כבוד למגן השמאלי הטוב בתולדות הכדורגל הישראלי
נתן לנו המון .. השער ניצחון נגד בית"ר . השער נגד הפועל ת"א שלמעשה הבטיח אליפות ראשונה אחרי 7 שנים , השער נגד גראץ' תמיד היה שם שהיו זקוקים לו ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() קייסי הוא אחד מהשחקנים היותר איכותיים שהמדינה שלנו ידעה. הוא שיחק בתפקיד שרבים מחשיבים לשולי, שלא הכי מתייחסים אליו - עמדת המגן השמאלי, אבל קייסי, במשחקו, גרם לעמדה שלו להיות מוערכת.
שחקן ממש משובח, אני מאוד אוהב אותו. עכשיו, כל האוהדים של חיפה, שלפני כמה חודשים אמרו שההנהלה של בית"ר לא יודעת איך להתייחס לסמלים ומתנהגת בהם בדרך מכוערת, ואני מדבר על המקרה של קורנפיין, שרצה להמשיך עוד עונה אחת, אבל במקומו הביאו את תק(א)לה, צריכים לשבת בשקט, כי בקבוצה שלהם עצמה קורה מקרה שכזה, עם קייסי. אני ממש שמח שקייסי החליט לפרוש, בדיוק כמו שקורנפיין עשה, בשיא האלגנטיות ומבלי לחפש מקום אחר, ואחתום את התגובה עם משפט חכם: "רוני לוי תשאר, תהרוס אותם יותר!"
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
יש אנשים שזה מעניין אותם, כמוני. תן קצת כבוד, מה יש?
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() קייסי ככל הנראה היה המדליף,למרות שלפי מה ששמעתי חרזי הוא המדליף העיקרי אבל חיפה יודעים שהאוהדים יהרגו אותם אם הם יגעו בשערה מראשו של חרזי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח שמתם לב לסמיילים החדשים? ![]() ![]() ![]() ![]() או שהם תמיד היו ולא שמתי לב חח..
![]() |
![]() |
#16 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() היה שחקן מעולה, גם ברמה אירופאית - עובדה שהצליח בנבחרת ובהופעות של מכבי חיפה באירופה.
צריך לגדל פה דור חדש של מגנים כי העמדה הזאת בעייתית מאוד עבור נבחרת ישראל. אבל קשטן בטח יזמין את קייסי גם כשהוא יישב בים עם עוד 15 קילו מכובדים על הגוף.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|