|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי חלק ממכם יבהלו , אז מראש - לא לתת חוות דעת של ''מהזה , כמה סטים , למה תדירות נמוכה'' וכו' ... זאת התוכנית שלי וככה אני עובד , זה מה שעובד עליי טוב.
אימון A - חזה + יד קדמית לחיצת מוט בשיפוע עליון 5x8,6,4+4,4+4 # פלייס בשיפוע עליון 4x8-12 לחיצת מוט בשכיבה 5x10,8,6,6+6,6+6 קרוס אובר בשכיבה 4x12,10,8,8+8 כפיפות במוט אולימפי בעמידה 4x6-8 כפיפות מרפקים משקוליות יד יד 3x10,8+8,6+6 חמור מוט דבליו 4x8 ---------------------------- אימון B - כתפיים + רגליים 1# לחיצת כתפיים משקוליות 4x6-8 # לחיצת כתף מכשיר יעודי 4x15,12,10,8+8 הרחקת זרועות לצדדים 6x12,10,8,8,8+8,8+8 הרחקת אופקית כבל יד יד 5x10 * סטיף לג דד ליפט 4x8-10 כפיפת ברכיים 5x15,12,8,8,8+8 תאומים 5x12-15 ---------------------------- אימון C - גב + יד אחורית פולי עליון רחב לפנים 5x12,10,8,6,4 פולי עליון צר לפנים 5x10,8,6,4,2 # חתירה כנגד פולי תחתון 4x4-6 # חתירה בהטיית גב יד יד 4x8-10 # מוט דבליו בשכיבה 4x8 פשיטה כנגד פולי עליון 4x12,10,8+8 מקבילים חופשי 3 סטים מקס' חזרות ---------------------------- אימון D - רגליים 2# + בטן פשיטת ברכיים 6x10-12 דיפ סקוואט 3x6-8 # לחיצת רגליים 45 מעלות 4x8-10 # מכרעים 2x10 מכשיר בטן יעודי של כפיפות 6x12-15 עד דקה מנוחה כפיפות עם משקולת 3x15-18 עד 40 שניות מנוחה מנוחות בין הסטים כדקה - דקה וחצי # = 120 שניות מנוחה משקל מקסימלי * = עד 60 שניות מנוחה וחזרות איטיות --------------------------- זהו זאת התוכנית מקווה שילך קשה כמו שאני מצפה, פתחתי את הפוסט בעיקר בשביל להראות את התוכנית אימונים שלי ולבדוק ביחד עם החבר'ה אם תהיה עליה בעזרת השם תפותפותפו , בנוסף גם קניתי CELL MASS מקווה שיאפשר לי לעלות קצת. נתונים : בייספס קר 41.5 (שתיהם , התאזנה הפציעה סופסוף) מותן 80 גב 117 אל תשוו אותי עכשיו לנתונים שלכם יש לי שיטות מסויימות למדוד את הנתונים ככה שאת הנתונים אני לא רואה כמדד לגודל , אני רושם אותם רק לצורך הבדיקה לראות אם ישנה עליה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() good luck
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חח בהצלחה.. היית פשוט יכול לפתוח את הפוסט היום.. חחח
ד"א, כל הכבוד על השינוי! אשמח לשמוע על הדרך שעברת (כמה זמן מתאמן, תקופות מסה/חיטוב, תוספים, תזונה).. באמת מרשים! תצליח.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() I Can't Wait.
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקיצור כתבתי כבר על הדרך שעברתי , לא נגעתי בחיטוב בחיים אבל האמת שיצא כמה תקופות שחיטבתי וזה לא במכוון כמו שהייתה לי בעיה בכבד הורדתי 1000 קלוריות זה חיטוב משמעותי , ובפציעה של הבייספס גם הפסקתי לאכול זה גם כמו חיטוב... הדרך נעשתה בשנה וחצי קצת יותר (אני מדבר על התמונה של הלפני אחרי) היו כל מיני פציעות וכאלה אבל כמו שאמרתי כבר בשאר הפוסטים זה לא מנע ממני להמשיך להתאמן חזק במידה האפשרית כמובן ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() האימון שלך מזה דומה לשלי בדיוק אותו דבר ה Abc רק בלי ה D
![]() בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() לא הבנתי, כמה סטים יש לך לכל שריר?
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
54546654864
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() שיהיה המון בהצלחה! פרסם משקלי עבודה...
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה 4+4 וכל הפלוסים האחרים ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חזה 18 סטים יד קדמית 11 סטים כתפיים 19 סטים רגליים (בעיקר האמס ותאומים) 13 סטים (עם קצת גב תחתון בדד ליפט) גב 18 סטים יד אחורית 11 סטים בטן 8 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
עושה 4 ואז עוד 4 דרופ אחלה תוכנית אליאב, בהצלחה עם בCELL MASS הבנתי זה משהו בומבה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() שאלה : אליאב כמה זמן לוקח כל אימון שלך עם כזאת כמות של סטים?
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
עריכה: שכחתי לציין שזה לא כולל פרמידות שאני מוסיף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני לא יודע פשוט איך אתה עומד בלעשות 18 סטים לחזה, 11 ליד קדמית וכו' באימון.... פשוט לא מבין. השריר שלי גמור אחרי 7 סטים, למה אתה עושה כ"כ הרבה סטים? נ.ב, זאת יותר הערה משאלה, זה הלוג שלך ואני לא מתכוון להתווכח פה ולפתוח שרשורפצלת.
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כתפיים אני עובד חזק על הלטרלית אז הוספתי סטים להרחקות ,חוץ מזה שבלחיצות כתף אני מרגיש רק את הסיב הקדמי ובקושי את האמצעיים. בקשר לרגליים לא רשמתי , רק החלק הראשון של הרגליים (באימון ![]() יש את אימון D שהוא 15 סטים גם לרגליים בנוסף ל 13 סטים האחרים עריכה - תעיף מבט בתוכנית אימונים וזהו עכשיו שאני קורא תהודעה שלי זה לא מובן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() מעניין אותי לדעת למה אתה לוקח סלמס ועוד במיוחד עם הבעיות שהיו לך עוד בכבד, סלמס רשום לשימוש לגיל 18 ומעלה, למה אתה לוקח אותו אז?
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|