|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי 4 חודשים מוצלחים של מסה אני מרגיש שכדי לחטב,יש כבר כרס קטנה,ולדעתי אני לפחות 17-19% שומן..
רק מה,אין לי מספיק מסה פשוט אין,ואין גם את מה לחטב,וחבל לי לחטב ולחזור למצב ההתחלתי.. חשבתי על מסה ממש ממש מתונה...200 קלוריות מעל המאזן הקלורי(עד עכשיו יותר מ600) והמליצו לי גם על אירובי די להוריד אחוזי שומו...אבל אם אני עושה אירובי אז מהו ההגיון לעשות מסה? הרי בכל מקרה אני יגיע לגירעון/מצב נייטרלי בעקבות שריפת הקלוריות מהאירובי. חברים אני ממש נואש ולא יודע מה לעשות...מחכה לעצתכם,תודה מראש! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה שום דבר שזריקה או שניים בשבוע לא יפתרו
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() "מי יתן"(תרתי משמע אגב)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
200 קלוריות מעל מצב תחזוקה זה חרטא זה לא יתן לך כלום תשאר עם600 בקשר לאירובי זה לא רע כל עוד זה איזה 20-30 דקות אבל אתה בטח יודע שתכלס זה מפריע לתהליך של בניית השריר כמה אתה שמן יעני ממש? אולי תתן תמונה אחי אבל בכל מקרה תמשיך עוד קצת מסה אפילו שאתה על אחוז קצת גבוה ואז תחטב ברצינות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כן אחי אני יודע...אבל אני לא חושב שתהיה לי מסה מספקת לחטב גם אם אני אתן עוד חודש מסה רצינית..ואני מפחד לאבד הכל בחיטוב ולחזור למצב הקודם שהייתי בו...שחיף מניאק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() גובה ומשקל גבר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אמרת 4 חודשים מוצלחים של מסה לא? כנראה לא היו כאלה מוצלחים אם ככה אתה מדבר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() יווו בול מה שיש לי אבל בדיוק
בעמידה אין כרס בכלל אני נראה ממש טוב אבל שאני יושב יש תכפלים המעצבנים האלה יואו אני לא יודע מה לעשות תעזרו לו |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() מה אתה כוסית ?
אין מה לעשות שצוברים שריר צוברים גם שומן... אז יש לך כפלים בבטן אז ? אם אתה על אחוז שומן נכבד אז יאללה תתחיל חיטוב.. אבל אם אתה אומר שעדיין לא צברת מספיק מאסה ויש לך רק בטן מעצבנת.. אז יאללה תפציץ... גם ככה חורף עוד מעט מי רואה תבטן שלך ? רק לשם השוואה אני רוצה שתבין משהו... ![]() תראה תבטן שלו במסה.. ותראה תבטן שלו אחרי החיטוב...
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מאסה או לא, לך על חיטוב זה בטוח! רד עד למצב נורמלי בו אתה מרגיש שאתה דיי בסדר/חטוב ואז לך על מאסה נקיה.
ככה בסוף המאסה אתה תרגיש גם יחסית חטוב (ביחס למאסה), וגם עם מאסה לא רעה בכלל.
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איתי הזה נראה בן זונה!! מתן, תעשה חיטוב קטנטן ותמשיך מסה אם אתה עומד על 17-19 אחוז שומן זה ממש לא מצב טוב להתחיל ממנו מסה כשתסיים את המסה אתה תהיה על 22-25 אחוז שומן שזה כבר המון!! תעשה חיטוב קליל של חודשים וחצי בערך ותמשיך מסה..יכול להיות שהתפריט והתוכנית לא היו מספיק טובים כי מוזר שאתה אומר שלא עלית הרבה בכל מקרה שהיה בהצלחה בהמשך! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() בחומרים...זה בדוק. אז מה הקטע שאתם אומרים למתאמן טבעי שהוא יכול להגיע לכזה מצב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() הוא דומה לצביקה מלרדת בגדול
|
![]() |
![]() |
![]() |