|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ^^^
תודה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() Up..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() משהו עם הטרף לא זוכר.
![]() |
#4 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() atraf-f.net/or
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ^ אני עד עכשיו נכנס מהכתובת הזאת ... היא יותר קצרה מהכתובת הנוכחית (כי בחדשה חייבים www בהתחלה)
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני צריך את הכתובת הראשונית ראשונית של פורום ישראלבודי, מהישן שהיה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#9 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() (אני פשוט לוחץ A ויש מין רשימה , אז לא שמתי לב בכלל שהפורום שינה כתובת לדיי הרבה זמן , אני כמעט ולא נכנס לאתר)
http://www.atraf-f.net/or/index.php
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט תרשמו israelbody ואז CTRL + ENTER.
לי בכלל יש לינק ישיר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
חחח קטלני אתה רק על זה קבל מוניטין! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() תמיד שנאתי מזרחית דיכאון וזה... אבל כבר שבוע שזה כל מה שאני שומע חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
חח שריף ככה ושריף ככה..כל השאר לא יפה פשוט.. אני רואה את כל אלה מביאים לי שירים של חרטא באנגלית ובא לי להקיא להם על השיער ולחפוף להם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תגיד אח שלי יש מצב אתה מעלה לי את "למה לא" ? נעלם לי השיר לפני כמה זמן ובאשכול שפתחתי לא מביאים לי אותו :\ חח אני שומע אותו ביוטיוב כמו טמבל ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה יש לי כמה גירסאות שלו..איזה בא לך? בהופעה או גירסה רגילה? ורקובה חח תאמין לי גמור אתה אחי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מזוז אחי,בתמונה בצד אתה נראה כמו פוג..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
זה לא מזוז אני מת פה מצחוק זה שריף שהיה קטן.. בואנה אני מת מצחוק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה
מזוז עלק חחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|