|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה את התוכנית הזאת יום כן יום לא.
רציתי לדעת מה אתם חושבים עלייה, אני כרגע בעלייה במסה. אשמח לשמוע חוות דעת הצעות לשיפורים וכדומה. Full Workout Body לחיצת חזה עם מוט\ דאמבלים 3X10 פולי עליון \חתירה במכשיר בישיבה 3X10 סקווט בסמית' משין/ סקווט בסמית' חופשי 3X10 מכשיר לארמסטרינג 2X10 דחיקה צרפתית\או תרגיל ליד אחורית עם משולש 2X8 לחיצת מרפקים (יד קידמית ) עם דאמבלים 2X8 הרחקת זרועות\ לחיצת כתפיים בנץ' 2X8 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חרא תוכנית.
מה הקשר המכשיר להאמסטרינג ? כתפיים לך על תרגיל מורכב, מיליטארי פרס אופציה הכי טובה, אתה עושה FBW. סקוואט אך ורק חופשי. חתירה תעשה בעמידה או מתח, תשאיר ת'מכונות לסבתות. תעשה משהו כזה: סקוואט מלא חופשי x3 לחיצת חזה x3 חתירה בעמידה או מתח x3 לחיצה צבאית x2 דדליפט תוסיף סט פעם בשני אימונים. חזרות - תנסה להעלות משקל\להעלות חזרות כל אימון, בלי קשר לכמה חזרות אתה עושה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() סקווט חופשי
3x10 סופרסט- פשיטת ברכיים וכפיפת ברכיים (במכונות) 2x10 לחיצת חזה עם מוט\ דאמבלים 3x10 פלייס עם דאמבלים 2x10 פולי עליון \חתירה במכשיר בישיבה 3x10 מסור 2x10 לחיצת כתפיים בדאמבלים 2x10 הרחקת זרועות לצדדים 2x8 לחיצה צרפתית 2x8 כפיפת מרפקים 2x8 כפיפות בטן עם משקל 2x12-15 חזרות ערכתי את זה כפי שנראה לי, תעשה לפי הסדר הזה. בכל מקרה, אל תסתמך עליי יותר מדי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ארוך מדיי
תרגיל אחד לכל שריר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה זה לחיצה צבאית אחי? ומיליטארי פרס ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() צבא = MILITARY
לחיצה = PRESS מכאן נובע ==> לחיצה צבאית = MILITARY PRESS. אל תגיד שזה לא הדהים אותך ! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש הבדל אם זה בעמידה או ישיבה מבחינת הכתפיים?נראה לי הרבה יותר קשה בעמידה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() התנועה במקור בעמידה ממספר סיבות,
סיבה א' - קרא את Starting Strength אין לי כוח להסביר :o סיבה ב' - שהלחץ יתחלק גם על הגב וגם על הברכיים ולא רק על הגב. סיבה ג' - עבודת ייצוב של הרגליים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בעקרון בעמידה זה יותר פונקציונלי לחיים האמיתיים. אני בעבר עשיתי בישיבה אבל עכשיו עברתי לעמידה. זה הרבה יותר נוח כי אתה לא צריך ספוטר, אלא אפשר לבד באופן עצמאי להקפיץ את המוט לכתפיים ואח"כ להחזיר אותו לסקוואט-ראק.
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אין אצלנו כלוב זה לא משנה חחח
אני ינסה בעמידה..באמת יש לי כאב בגב אחרי לחיצות כתפיים צריך להתחיל לקרוא תספר הזה..אין ברירה חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התרגיל הזה די כואב לי שאני עושה אותו בכתף הפגועה. יש אולי תרגיל חלופי שאני יכול לעשות במקום זה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|