|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם
אני גובה 1.85 שוקל 66.5 עכשיו יש לי שתי שאלות אחד. אני מתאמן 6 פעמים בשבוע מה אתם חושבים? (יש לי המון זמן פנוי אני לא לומד לא עובד) פעמיים או שלוש בשבוע אני עושה ריצה זאת אומרת 4 קילומטר (ממוצע לפעמים יותר לפעמים פחות) וכמובן כמובן לא במטרה להוריד משקל אלה מטרת כושר בקרוב צבא ואני חושב שאני יצטרך את זה מה אתם אומרים? הריצה הורסת לי את התוכנית לעלות במשקל אוו? זה דווקה בסדר? תודה לכולם |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי
|
![]() 6 פעמים בשבוע למתאמן מתחיל זה לא טוב
תתחיל בתוכנית של 3 פעמים בשבוע על כל הגוף(fbw) אחרי חודש תחליף לתוכנית יותר מתקדמת עם 4-5 אימונים בשבוע אתה מאוד רזה לכן חשוב שתצרוך הרבה קלוריות שעיקר מקור הקלוריות הוא מפחמימות לכן אני הייתי מוותר על ריצה בינתיים אם בכונתך לעלות במסה כמו שצריך מצד שני אתה צריך כושר לצבא לכן הייתי משלב ריצה אבל משלים את הקלוריות מאוכל זאת אומרת שאתה צריך לאכול הרבה והרבה תקרא מאמרים שמצויים באתר זה יעזור לך לבנות תפריט ותוכנית אימונים שתואמים אליך |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() לא רק שלא תעלה אתה אפילו תרד
אתה צריך לאכול הרבה תוסיף פחממות לתפריט שלך והרבה הריצה תגרום לך לשרוף הרבה במאססה אפשר לעשות אירובי אבל אם כבר אז חצי שעה בקושי והליכה קלה אחרי אימון לא משהו כזה קטלני.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מתאמן מה-13 ל-10 שזה פחות מחודש ועליתי כמעט 2 קילו למרות החילוף חומרים המהיר שלי
אבא שלי מאמן כושר אני דיי בטוח שהוא יודע מה הוא עושה אני לא מכביד על עצמי כרגע בשקל וכ'ו תרגילים בסיסים ואני רואה תוצאות בקצב יפה אבל באמת ניראה לי שאני ירגע עם הריצה קצת נראה אם אני יעלה יותר מהר בלי ריצה כרגע תודה לכם בכול מקרה (= |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חח ב-13 ל-10 היה לי יום הולדת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מזל טוב...ובקשר לריצה אתה יכול לעשות ריצה אבל לא 4 קילומטר תעשה 2 קילומטר ככה...זה מספיק בשביל כושר..
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() סבבה
תודה לכולם |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע אני רץ 10 עד 17 ק''מ ואני עולה במשקל יופי (5 ק''ג לשלושה חודשים... )
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|