|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() משטרת ישראל מודיעה על נעדר.
תיאורו: גבוה, רחב נורא, מרכיב משקפיים, שנון מאוד, ומרבה להתלוצץ. נראה לאחרונה כשהו מצטלם עם ברנש שרירי העונה לשם מישל. למוצא הישר מובטח אימון רגליים משותף עד אובדן הכרה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בשביל שימצאו אותו אתה חייב לפחות לציין על איזה אחוז שומן הוא עומד ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() לא נעדר ולא נעליים
פשוט המחשב שלי מקולקל קצת ...אני עכשיו על מחשב של חבר אשוב בימים הקרובים בעזרת השם.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ארבל, השארתי לך הודעה במוניטין.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() שמח לראות שאתה עוד בסביבה ידידי, פשוט שלחתילך מייל ונראה לי מוזר שלא ענית, עכשיו אני מבין.
אגב גם גלעד נעלם בזמן האחרון. תיאורו: אדם ענק ביותר שמאז ה 18 באוגוסט שוכח לפעמים לעצור לנשום בגלל שהוא עסוק בלאכול.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחח גלעד פה אחי והוא חי וקיים ושמועות רצות שעקב מדידות בחנות של הפשוש הראשי גיל גרנות גלעד כבר עומד על משקל של 120 קילו..היקף יד 49.2 אבל זאת רק שמועה ובקרוב הוא יפציץ ואחרי 3 חודשי הפצצה רציניים ואני מתכוון רציניים!!!יעלו תמונות שלא חלמתם עליהן ![]() ד"א ניגרי האם אתה רוצה שאני יראה את הגב העצום שלך פה בפורום? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחח כן תראההה
יואוו אנלא יודע מי זה גלעד אבל היקף 49??זה כמו הרגל שלי חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בואנה אתה חתיכת מפלצת! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
בקרוב יד של חצי מטר, זה כבר מכובד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() גלעד הטיטאן
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
חכה עם זה, ביום ראשון נפציץ... מזל טוב על המאה ועשרים, יה מפלצת...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() הוא כרגע באכול כפי יכולתך עם מישל, לוליק, עמית ספיר וגדי.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
אם אני בעל מסעדה ורואה אותם בכניסה אני ישר מכריז על פשיטת רגל, כי לסלק אותם בטוח שאי אפשר
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הם משלמים לא? :):):):) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |