|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() מי מכיר את הפירסינג הזה מתחת לשפה התחתונה יעני בסנטרר כזה...........
טוב אני מת לכזה ושהייתי בצבא הבטחתי לעצמי שאני יעשה אחד....... השתחררתי לפניי חצי שנה ואני לא עושה כי סיפרו לי על נסיגת חניכיים...... משהו כזה...... עכשיו מי שיש לו מוזמן לספר אם זה כואב לעשות העשייה עצמה ואחר כמה ימים איך ההרגשה בוכל וזה ואיך לחטות ואם זה נורא....... מחשבות חזרו בי לעשות מפני שהיום סיפרו לי שיש עגיל מסיליקון כזה והוא לא לוחץ על השפה.......כי הוא גמיש..................... יש כזה דבר באמת???? מי מכיר? ספרו שתפו בחורים!!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() שנה שעברה לחבר שלי גם היה עגיל חרטא כזה, והפצע של העגיל עצמו הבריא והעגיל נבלע בתוך השפה..כלומר הפצע החלים והשאיר בתוכו את העגיל..זה היה מסריח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עשיתי עגיל לפני איזה חצי שנה
אחורי חודשיים הורדתי אותו כי התחלתי להרגיש שיפשופים בחניכיים למרות המוט סיליקון שהיה לי ... בקיצור תוותר על החלום , יפה אבל לא שווה את זה
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כ"כ גיל 14!
ועוד אחרי צבא??
![]() |
#5 |
|
![]() זה גם יצא מהאופנה כשהייתי בכיתה ח' התחילו ללכת עם זה הרבה בגלל האופנה..
עכשיו כשזה נהיה נדוש כל האלה שהרסו לעצמם את השפה יש להם מזכרת.. עזוב אחי זה סתם חרא.. יש עכשיו אופנה חדשה..סייד ליפ. גם זה מכוער רצח וזה בגלל שבאופנה להיות פריק אחרי שנה -שנתיים כולם יורידו את זה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
בעססהההההההההה אבל אמרתי לעצמי קודן לשאול...... אני מתופף!עכשיו חזרתי מהופעה ומישהו סיפר לי שיש דרך לחלום ז"א אם אני ישתמש במוט סיליקון יהיה טוב...... לשכוח מזה??????? ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() כן אחי , אני אומר לך אמרו לי שזה יפה וזה
אבל אחרי שהרגשתי קצת שיפשוף באזור שם ישר הורדתי בלי לחשוב פעמיים למה אחר כך כשהיה לך איזה פצע שם או תזוזה 1000 ניתוחים לא יעזרו לך.... חבל סתם בשביל עגיל בשפה לעבור את כל זה
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() המוט סיליקון אמנם מפחית את הסיכויים אבל זה לא מונע נסיגת חניכיים...תעשה את השיקולים שלך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|